| Autor |
Wiadomość |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-12, 13:31
|

|
|
Spytaj sie w spoldzielni czy mozesz zamatowac mocowanie na parasol ogrodowy. My juz takie cos mielismy, dokupilismy tylko metalowa rure i do tego przymocowalismy antene. Nawet orkan Cyryl nie dal rady jej oderwac |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-12, 13:40
|

|
|
Pikesz maja prawo do wlasnej tv jesli nie udostepnia jej kablowka. Z tego co wiem to w Berlinie w Kabel Deutchland mozesz zamowic Itvn i Tvn , poza tym chyba kazda kablowka ma w ofercie Tv Polonia i dlatego nie mozesz sie podeprzec tym przepisem . A poza tym jak ktos wczesniej napisal to w sumie po co polska telewizja ? Ja nie mam i jakos z tym zyje. Wszystkie wiadomosci mozna przeczytac w necie a poza tym podawalem linki do Tv Polonia Tvp3 i polsat 2 na zywo . Podam jeszcze raz dla tych co nie maja :
TV Polonia mms://85.8.187.102:8081
Polsat 2 mms://85.8.187.103:8081
TVP kultura mms://85.8.187.104:8081
TVP 3 mms://85.8.187.105:8081
inne kanały sa do 110 wystarczy podmienic w adresie. |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 1058 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2007-08-12, 13:48
|

|
|
| Wiem,ze jest jakies prawo(niestety nie znam paragrafu),ze jesli jedna osoba jest cudzoziemcem w rodzinie nie moga zakazac anteny(roznie to jednak bywa,zabytki,szpecenie bloku) Powinni jednak dac zgode na zalozenie na dachu,niestety wamagaja ,zeby zrobila to firma i koszty sa wtedy duze. |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
Dominika
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-08-12, 18:01
|

|
|
| falcor76 napisał/a: | | Wiem,ze jest jakies prawo(niestety nie znam paragrafu),ze jesli jedna osoba jest cudzoziemcem w rodzinie nie moga zakazac anteny(roznie to jednak bywa,zabytki,szpecenie bloku) Powinni jednak dac zgode na zalozenie na dachu,niestety wamagaja ,zeby zrobila to firma i koszty sa wtedy duze. |
Jest na to jakis paragraf, gdzies kiedys o tym slyszalam, tez nie wiem dokladnie jaki, ale zawsze moga Ci powiedziec, ze mozesz skorzystac z Kabel Deutschland, bo na to nie trzeba montowac anteny. |
|
|
|
 |
Magdzia
Bardzo Aktywny

Pomogła: 5 razy Posty: 336 Skąd: Berlin Marienfelde
|
Wysłany: 2007-08-12, 18:17
|

|
|
| Dominika napisał/a: | | mozesz skorzystac z Kabel Deutschland |
płaci się 6 euro masz dwa polskie kanały itvn i polonie |
|
|
|
 |
Monica
Aktywny uzytkownik

|
|
|
|
 |
OLSZAK
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-08-15, 21:37
|

|
|
| wystarczy antene obrocic nawet o 1 cm i juz mozesz miec obraz zakladalem znajomej w tamtym roku Wizje TV |
_________________ http://pl.youtube.com/watch?v=_ra-YNOp9M4
SISMIC d(*o*)b |
|
|
|
 |
|
|