CHCĘ pograć w pilkę, ale nie mam z kim. Jest jakiś ochotnik?
| Autor |
Wiadomość |
domel
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-05-29, 20:12
|

|
|
mi styka jak nie będzie padać to będę |
|
|
|
 |
Portowiec
Staly bywalec forum Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

|
Wysłany: 2010-05-30, 13:27
|

|
|
| okolo 16stej dam znac czy gramy, mnie taka pogoda nie przeszkadza! ale zobaczymy jak reszta. a i bysmy juz od 16.30 tam na miejscu byli! |
|
|
|
 |
rafaelo25
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-30, 13:34
|

|
|
| Portowiec czego tak daleko gracie nie mogliscie znalezc takiego neutralnego boiska zeby kazdy mogl dojechac. |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2010-05-30, 13:49
|

|
|
rafaelo25, tak sie sklada ze akurat dzisiaj tak wyszlo. zawsze gralismy na hali na märkisches viertel. jak macie gdzies pewne boisko, to nawijajcie tutaj. na hali mozna zima grac, a teraz trzeba sie ruszac na dworze.
Ale napewno pod tym adresem bedziemy kopac dzisiaj! od 16.30! Ollenhauer Str. 64E.
Nieopodal Karl-Bonhoeffer-Nervenklinik, ja sam tam nigdy nie kopalem.
Ja juz 5 osób mam! Nie liczac nikogo tu z forum.
Do zobaczenia!!
Bylo nas 9 osób razem!! Niezle jak na poczatek. W niedziele nastepna tez tam wstepnie sie umawiamy! |
|
|
|
 |
radinc
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-06, 10:03 6. 6. 10 w Pilke?
|

|
|
Witam
Spotykamy sie w ta niedziele tam gdzie ostatnio na pilke, czyli Reinickendorf, Ollenhauerstrasse? Dajcie znac bo nie wiem, czy w ta niedziele tez sie spotykamy.
Jesli ktos ma swoja ekipe i gracie w innym miejscu to tez mozecie dac znac, chetnie bym dzis pogral;)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
karol1000
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-07, 18:59
|

|
|
Witam,
przygarnie ktoś 25latka do ekipy piłkarskiej? Chętnie pograłbym w weekendy a nie ma z kim. |
_________________ LP |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz

|
Wysłany: 2010-06-28, 18:45
|

|
|
hej ma ktos pojecie gdzie na F-shain jest publiczne boisko i mozna pograc w pilke ??? A moze ktos ma ochote w srode wieczorkiem pograc? jest na 5ec osob napewno dodatkowe osoby beda mile widziane ) |
_________________ "Tylko ten, kto ryzykuje, że posunie się w życiu za daleko, ma szansę przekonać się, jak daleko potrafi zajść"
 |
|
|
|
 |
karol1000
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-28, 19:11
|

|
|
| a o której gracie? |
_________________ LP |
|
|
|
 |
DonDiegoDE

|
Wysłany: 2010-06-28, 19:14
|

|
|
| okolo 18-19 , ale jeszcze nie ustalilismy dokladnie miejsca, znasz moze cos na Friedrichshain ? |
_________________ "Tylko ten, kto ryzykuje, że posunie się w życiu za daleko, ma szansę przekonać się, jak daleko potrafi zajść"
 |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2010-06-28, 20:13
|

|
|
| DonDiegoDE napisał/a: | | okolo 18-19 , ale jeszcze nie ustalilismy dokladnie miejsca, znasz moze cos na Friedrichshain ? |
DonDiegoDE odezwij sie do mnie na pw, jak bede na miejscu do srody i nie pojade nad morze do PL przy takiej pogodzie to podjade pokopac z wami, bym mógl zabrac moze osobe, dwie |
|
|
|
 |
DonDiegoDE

|
Wysłany: 2010-06-28, 20:53
|

|
|
Dobra git, jak uzbiera sie 8 osob to juz bedzie mozna cos na malym boisku pograc |
 |
|
|
|
 |
karol1000
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-29, 19:16
|

|
|
chetnie zagram ale najlepiej blizej 19. Miejscowki zadnej nie znam wiec dajcie wczesniej znac na forum gdzie pogramy
Jak dla mnie to mozemy nawet pokopac w jakims parku |
|
|
|
 |
radinc
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-30, 08:18
|

|
|
ja tez sie na to pisze |
|
|
|
 |
blitzputz
Staly bywalec forum Integrationszentrum

|
Wysłany: 2010-06-30, 20:11
|

|
|
w piatek o 17-18 gramy na Kurt-Ritter-Sportplatz (S U Frankfuter Allee i idziemy wzdluz Gürtelstr., po lewej sa boiska) albo S Ostkreuz i Neue Bahnhof str.+Gürtelstr. Zazwyczaj zajmujemy czerwone boisko.
w niedziele o 14 gramy na tzw. Laska-Sportplatz. Wysiadamy S Ostkreuz i idziemy Haupstr.+Markgrafendamm +Persiusstr., albo M13 Gärtnerstr. i idziemy wlasnie Gärtnerstr.+Modersohnbrücke/str.+Corinthstr+Persiusstr.. Zajmujemy boisko ze sztuczna trawa; to od modersohnstr.
Oba miejsca widac w tym linku
http://maps.google.com/?i...045447&t=h&z=15
zapraszam, Kamil |
|
|
|
 |
DonDiegoDE

|
Wysłany: 2010-07-01, 09:01
|

|
|
| MY wczoraj gralismy, wiec zostawcie jakies namiary gg albo nr tel tobede informowac. pozdro |
 |
|
|
|
 |
Portowiec

|
Wysłany: 2010-07-01, 22:55
|

|
|