|
| Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
Super Dyskutant

Pomogła: 17 razy Posty: 1855 Skąd: Braunschweig
|
Wysłany: 2004-02-25, 20:41
|

|
|
| Anettko, ale to dobrze Ci wrozy na Twoj urlop;) |
|
|
|
 |
martini
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 38 Skąd: Berlin P. Berg
|
Wysłany: 2004-03-09, 21:00
|

|
|
Najbardziej cenie sobie w Berlinie anonimowosc. Bywa czasem nuzaca i przeradza sie chwilami w uczucie izolacji, niemniej bardzo ja sobie cenie. Lubie tez klinike, w ktorej studiuje, zimowy Weihnachtsmarkt, duze parki, zatrzesienie kafejek i mozliwosc kupienia niemal wszystkiego czego dusza zapragnie.
No i oczywiscie to, ze lezy tak blisko granicy!
M. |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-11, 22:49
|

|
|
| martini napisał/a: | Najbardziej cenie sobie w Berlinie anonimowosc.(... )Przeradza sie chwilami w uczucie izolacji, niemniej bardzo ja sobie cenie (...) zimowy Weihnachtsmarkt, duze parki, zatrzesienie kafejek i mozliwosc kupienia niemal wszystkiego czego dusza zapragnie.
No i oczywiscie to, ze lezy tak blisko granicy! |
Podpisuje sie pod tymi slowami.
Ja rowniez bardzo osobiscie cenie sobie - Berlin jako miasto, za roznego rodzaju wydarzenia, ktore byly zwiazane z moim zyciem. Znam to miasto od 4 lat,poznalem tu wszystko wszedzie jezdzilem by poznac, zobaczyc.Od roku to tak naprawde stal sie juz moim domem. Mam wiec szczegolny sentyment do tego miasta.
(Chociaz zawsze w pamieci pozostana mi ulubione moje polskie miasta: Torun, Gdansk, Olsztyn, Swinoujscie, Poznan, Kalisz, Bialystok, Zamosc,Krosno, Krakow, Katowice, Gliwice, Opole, Wroclaw, Kazimierz n.Wisla, Sandomierz, Brodnica, Grudziadz, Kedzierzyn-Kozle). |
_________________ Niemcy -Polska, droga 93
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded# |
|
|
|
 |
Madziuniaa
Aktywny uzytkownik jestem tu...

|
Wysłany: 2004-03-12, 19:55
|

|
|
Ja też bardzo lubię Berli, jakbym go nie lubiła to nie przyjechałabym tutaj!!!!Najbardziej wiosną, te parki gdzie można chodzić na spacerki, lubię nawet te ogromne centra handlowe, choć zawsze wydaję tak kupe forsy i w ogóle to prawie wszystko lubię... |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-09-24, 19:24
|

|
|
| ja lubie ciapogi wszechobecne |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
melisa
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-09-25, 20:39
|

|
|
ja uwielbiam Ringbahne |
|
|
|
 |
kamyka_kara
Nowy

|
Wysłany: 2007-10-16, 20:13
|

|
|
co prawda w Berlinie spędziła tylko parę godzin,ale fantastyczna dla mnie była komunikacja (tramwaje! uwielbiam!! )
zachwycona byłam i w sumie to jestem...rozmieniarką do pieniędzy =D |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|