Czy ktoś z was był w Tropical Island
| Autor |
Wiadomość |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 39 razy Posty: 2179 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2009-02-24, 10:14
|

|
|
| Pia napisał/a: |
no ale to jest chyba normalne ? z sauny idziesz sie ochlodzic odpoczac i znöw idziesz do sauny wiec tam chodza nago ,i nie ma w tym nic dziwnego tak jest wszedzie
natomiast poza saunami chodzi sie w strojach |
poza saunami czyli np.restauracja to oczywiscie ze w strojach/ubraniu/ a tak to miedzy saunami (a jest ich kilka) biegali normalnie nago
Normalne to może i jest, tutaj, ale nie w PL : |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 2036 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-02-24, 12:24
|

|
|
Sonja kazdy kto chodzi do sauny w niemczech polsce finlandi rosji ameryce itd wie ze chodzi sie nago i to nie jest nic szokujacego
I nie röb z polaköw jakis zacofanych ludzi wystarczy pojechac nad polskie morze i popatrzec co sie dzieje z ropku na rok toples coraz wiecej i nie sa to tylko turysci z pozapolski uwierz mi |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-02-24, 16:49
|

|
|
dla jednych jest szokujące, dla innych nie
a jak pisałam w PL chodzi sie w stroju kąpielowym tudzież w ręczniku i wiele Polaków nie jest przyzwyczajonych do tego (nasluchalam sie sporo głosnych komentarzy,będąc tam)
I tu nie chodzi o zacofanie tylko o pruderyjność Polaków |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
| |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 73 razy Posty: 2598 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2009-02-24, 17:03
|

|
|
| SoNja napisał/a: | I tu nie chodzi a zacofanie tylko o pruderyjność Polaków |
tu sie zgodze,bo przeciez na calym (prawie) swiecie chodzi sie do sauny nago |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-02-24, 20:14
|

|
|
| jak sie jest pruderyjnym to sie nie chodzi na saune ) |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-02-24, 22:19
|

|
|
| Pia napisał/a: | | jak sie jest pruderyjnym to sie nie chodzi na saune ) |
heh Pia uparta jestes (musisz miec ostatnio slowo )
Wtedy sie chodzi do sauny gdzie mozna wejsc w stroju kąpielowym |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-02-24, 22:35
|

|
|
Sonja do ZADNEJ !!!! sauny nie mozna wchodzic w stroju do zadnej ,no chyba ze masz prywatna w domu |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-02-24, 22:51
|

|
|
| Pia napisał/a: | Sonja do ZADNEJ !!!! sauny nie mozna wchodzic w stroju do zadnej ,no chyba ze masz prywatna w domu |
jakbym miala prywatną to bym mogła właśnie tam nago biegać |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-02-25, 08:27
|

|
|
Do sauny chodzi sie nago... Chodze na badmintona i tam maja saune... recznik sie bierze ze soba, zeby sie na niego polozyc, bo maja drewniane lawki... inaczej by sie szybciej popsuly...
W ta sobote idziemy na siatkowke... tam tez jest sauna... |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

Pomogła: 20 razy Posty: 1276 Skąd: a nie powiem.
|
Wysłany: 2009-02-25, 09:54
|

|
|
| Joker Adams napisał/a: | Do sauny chodzi sie nago... .......
....W ta sobote idziemy na siatkowke... tam tez jest sauna... |
Dzej Ej sie rozmarzyl................ |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
Sylvia
Staly bywalec forum

Pomogła: 7 razy Posty: 209 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-02-25, 15:16
|

|
|
| Joker Adams napisał/a: | | ... recznik sie bierze ze soba, zeby sie na niego polozyc, bo maja drewniane lawki... inaczej by sie szybciej popsuly... |
Chyba raczej po to, żeby nie mieć później "grzybobrania" na plecach... huba, opieńki i te sprawy...
Fuj |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-02-25, 16:18
|

|
|
Hehe... to moze tez... ale wedlug opisu brzmialo to bardziej za obawa o sprzet... Jutro sprawdze dokladnie. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-02-25, 17:08
|

|
|
| Sylvia napisał/a: | | Joker Adams napisał/a: | | ... recznik sie bierze ze soba, zeby sie na niego polozyc, bo maja drewniane lawki... inaczej by sie szybciej popsuly... |
Chyba raczej po to, żeby nie mieć później "grzybobrania" na plecach... huba, opieńki i te sprawy...
Fuj |
zeby sobie tyłka nie sparzyc
a tak poza tym w saunie jest tak wysoka temperatura ze wszelakie bakterie legną na miejscu wiec keine Angst |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-02-25, 19:20
|

|
|
| Pia napisał/a: | Sonja do ZADNEJ !!!! sauny nie mozna wchodzic w stroju do zadnej ,no chyba ze masz prywatna w domu |
Wychodzi na to ze Szczecin strasznie zacofany jest Ja jak tylko jade do Szczecina czesto wybieram sie z kolezankami do sauny i jezeli ktos wszedlby tam nago wowczas patrzyliby wszyscy na niego jak na dzikusa z buszu wypuszczonego tam tylko recznik lub stroj kapielowy;P |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-02-25, 19:34
|

|
|
Bunnythink to jestem bardzo zdziwiona reczniekiem mozesz sie okryc jak najbardziej pisalam wyzej ,ale w stroju ??? jezeli wejdziesz tu w berlinir do jakiejs sauny w stroju to Cie zaraz personal wyprosi zeby sie rozebrac ,moja kolezanka prubowala |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-02-25, 20:11
|

|
|
Ja osobiscie jako rodowita szczecinianka przezylam szok pierwszy raz wybierajac sie do sauny w Niemczech lecz po trzech latach zdazylam sie do tego przyzywczaic |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
Bahnhof Zoo
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-02-26, 18:24
|

|
|
Ale jak wchodzi do sauny 5 obcych sobie osób i każdy przed każdym stoi nago ? Nie zakrywając sobie części intymnych ręcznikiem ?
Eee no byłam w saunie i tak jak już ktoś napisał gdybym weszła nago to by dopiero zaczęli na mnie patrzeć jak na dzikusa Tzn. każdy był ręcznikiem zakryty.
A jeszcze ktoś napisał w tym Trpical Island za każdą dodatkową atrakcje się płaci czyli co za każdy zjazd na jakiejś zjeżdżalni np. ? |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-02-26, 21:23
|

|
|
| Bahnhof Zoo napisał/a: |
A jeszcze ktoś napisał w tym Trpical Island za każdą dodatkową atrakcje się płaci czyli co za każdy zjazd na jakiejś zjeżdżalni np. ? |
za zjeżdżalnie dodatkowo 3 euro na cały dzień (a nie za każdy zjazd )
nie polecam niebieskiej |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

Pomogła: 22 razy Posty: 795 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2009-02-27, 13:25
|

|
|
| bunnything napisał/a: | | Wychodzi na to ze Szczecin strasznie zacofany jest Ja jak tylko jade do Szczecina czesto wybieram sie z kolezankami do sauny i jezeli ktos wszedlby tam nago wowczas patrzyliby wszyscy na niego jak na dzikusa z buszu wypuszczonego tam tylko recznik lub stroj kapielowy;P |
hallo do jakiego szczecina ty jezdzisz?????????????????? bo jakos pojac nie moge ,albo na jakia saune?????????? jakos mi sie nie chce wierzyc??????????? na saune w stroju ,a na basen w czym zapraszam na saune na ulice malopolska do fitnes-klubu tam nie chodza w strojach ----
ps. nie moge prosze daj mi namiary na ta saune |
_________________ Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem:) |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-02-27, 21:01
|

|
|
W RKF na Jagiellonskiej spotkalam juz nie raz nie dwa osobe w stroju kapielowym,a dlaczego zakladaja stroj niektore osoby do sauny tego nie wiem w RKF nawet nie ma basenu |
|
|
|
 |
|
|