|
Czy ktoś z was był w Tropical Island
| Autor |
Wiadomość |
waldi6
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-07-26, 16:30
|

|
|
Byłem jakiś czas temu i zgodzę się, że warto tam pojechać, ale raczej drugi raz już się tam nei wybiorę. Aczkolwiek cieszę się, że tam pojechałem. Zobaczyłem co i jak, zapłaciłem swoje:p
Sądziłem, że będzie lepiej, przede wszystkim trochę zbyt dużo ludzi, jak dla mnie. Pojechałem tam w weekend i był straszny ścisk.
Tak więc moim zdaniem warto pojechać, ale nie można oczekiwać nie wiadomo jakich rewelacji. |
|
|
|
 |
E_M_E_S
Nowy

|
Wysłany: 2011-04-15, 14:46 Rewelacja!!!
|

|
|
O gustach sie nie dyskutuje , aczkolwiek jeżeli chodzi o mój przypadek to ejst czysta rewelacja!! Tydzien temu zrobiliśmy sobie wypad tam zupełłnie spontaniczny , zainspirowała nac notka na stronie internetowej(podana poniżej) którą przez przypadek pokazała Nam koleżanka podczas imprezy. Bawiliśmy się siwetnie, cany wiadomo,że nie są zbyt przystępne ale za ok 6 euro można najeśc sie do syta, tak wiec siedzieliśmy tam caly dzien !! Gorąco polecam to miejsce i pozdrawiam !! http://wielkiepodrozowanie.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|