Wysłany: 2007-09-20, 19:49 Die schönsten Franzosen kommen aus New York
Witam:)
czy był ktoś z Was na tej wystawie? Jakie wrażenia? Tak się zastanawiam czy nie pójśc tam w sobotę, ale no cóż za 12EUR to bym chciała wiedzieć, że serio jest ciekawie i wiele do zobaczenia, więc podzielcie się swoimi wrażeniami. Długo trzeba czekać tam w kolejce? Bo słyszalam coś, że dostaje się Einlassnummer i dopiero jak będzie wyświetlony to można wejść.
A może ktoś miałby ochotę własnie tam się przejść w sobotę i skosztować trochę kultury?
Wysłany: 2007-09-20, 21:04
Kupujesz bilet i dostajesz twoj Einlassnummer. Wtedy na tablicach mozesz zobaczyc ile jeszcze musisz czekac. Ja mialem Freikarte i czekac nie musialem W weekendy zawsze najwiecej ludzi jest, dlatego mysle ze 1 - 2 godzin czekania musisz zaplanowac. Tego ale nie wiem dokladnie. Jest jeszcze SMS Service posylasz SMSa i 30 min przed wejsciem zostaniesz poinformowana.
A co do wystawy to polecam. Taka okazja sie napewno w przyszlym czasie nie powtorzy.
Mnie osobiscie podobala sie wiecej wystawa "Melancholie Genie und Wahnsinn in der Kunst" bo byl na niej taki specyficzny klimat ale ta wystawa tez zdecydowanie warta obejrzenia.
_________________ Dac Polsce Slask, to jak malpie dac zegarek.
David Lloyd George
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum