Fajne alternatywne mejsca na wyjście na piwo muze dla turyst
| Autor |
Wiadomość |
and00
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-14, 15:29 Fajne alternatywne mejsca na wyjście na piwo muze dla turyst
|

|
|
Witam
Mam zamiar odwiedzic Berlin na kilka dni, może ktoś poleci jakieś fajne miejsca do obejrzenia?
Muzea mnie raczej nie interesują, a bardziej lokalny koloryt, może jakieś punkowskie klimaty?
Podobno na Kreuzbergu jest fajnie?
Interesują mnie też ceny w knajpkach, klubach piwa, jedzenia wbrew pozorom niejest łatwo znaleźć (sa ogólniki np 2-6e).
Może ktoś zna jakiś fajny undegrandowy klub?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za rady |
|
|
|
 |
lenin666
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-06-14, 17:02
|

|
|
| sprawdz maila! |
|
|
|
 |
marfet
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 23:23
|

|
|
ponawiam pytanie |
|
|
|
 |
pazurska
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 00:16
|

|
|
| Moze Oranienburgerstrasse, tam sie sporo dzieje. Jedna strona ulicy to normalne knajpki, jedna przy drugiej, a po drugiej stronie bramy, a w nich punkowo metalowo plus instalacje i galeria. Przynajmniej tak bylo jakis czas temu... |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-07-26, 00:37
|

|
|
| pazurska napisał/a: | | Moze Oranienburgerstrasse, tam sie sporo dzieje. Jedna strona ulicy to normalne knajpki, jedna przy drugiej, a po drugiej stronie bramy, a w nich punkowo metalowo plus instalacje i galeria. Przynajmniej tak bylo jakis czas temu... | Nadal tak jest |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2389 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-07-26, 13:58
|

|
|
| pazurska napisał/a: | | Moze Oranienburgerstrasse, tam sie sporo dzieje. Jedna strona ulicy to normalne knajpki, jedna przy drugiej, a po drugiej stronie bramy, a w nich punkowo metalowo plus instalacje i galeria. Przynajmniej tak bylo jakis czas temu... |
jedna strona ulicy to blondynki i rude, jedna obok przy drugiej, a po drugiej stronie w bramach bruneki i szatynki
Kunsthaus Tacheles się to zwie http://super.tacheles.de/cms/ |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
|
|