| Autor |
Wiadomość |
Patrysia86
Nowy

|
Wysłany: 2009-03-25, 22:09 gdzie na imprezę?:)
|

|
|
Witam,
za dwa tygodnie wybieram się ze znajomymi na weekend(przepraszam, Wochenende;)) do Berlina i oprócz tego, że zamierzamy mnóstwo zwiedzić;), to wybieramy się wieczorem gdzieś potańczyć. Tego właśnie dotyczy moje pytanie, jakie miejsca polecacie? wiek ekipy 22-25 lat;)
z góry dziękuję i pozdrawiam,
Patrycja:) |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2389 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2009-03-26, 14:23
|

|
|
zalezy jaką muzyke lubicie
jak juz gdzies pisałam http://www.matrix-berlin.de/ dla kazdego cos bo są 3 parkiety i w miare tani lokal albo http://www.qdorf.de/ który tez ma 4 parkiety a obok jest http://www.maxxim-berlin.de/ ale to juz taki bardziej elegantszy klubik (duzo prominentow tam chodzi,niedawno byla nawet sama Paris Hilton ) |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-26, 14:27
|

|
|
| polecam Pberg.Paris ma tam zakaz wstepu |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2009-03-26, 19:55
|

|
|
BEEEEERGGHHHAAAAAINN !! |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-03-26, 20:03
|

|
|
| Maq napisał/a: | BEEEEERGGHHHAAAAAINN !! |
uspokoj sie chłopcze jeszcze nie zostalo napisane jaką muzyke lubią,wiec podalam nazwy klubow najbardziej optymalnych poza tym wiesz,że w Berghain jest selekcja to gdzie ty chcesz ich wysłać |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2009-03-26, 20:15
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | Maq napisał/a: | BEEEEERGGHHHAAAAAINN !! |
uspokoj sie chłopcze jeszcze nie zostalo napisane jaką muzyke lubią,wiec podalam nazwy klubow najbardziej optymalnych poza tym wiesz,że w Berghain jest selekcja to gdzie ty chcesz ich wysłać |
ja tylko polecam lokal , w ktorym sie moga wybawic dziewcze |
|
|
|
 |
Patrysia86
Nowy

|
Wysłany: 2009-03-26, 21:28
|

|
|
| eeee tam, żadna selekcja nie jest nam straszna;) a jeśli chodzi o muzykę to taka, żeby można było się wybawić -> czyli dość duża paleta...:) dzięki za rady, heh widzę, że poważny clubbing się szykuje;p |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-03-26, 21:48
|

|
|
| Patrysia86 napisał/a: | | eeee tam, żadna selekcja nie jest nam straszna;) |
no w tym przypadku radzilabym sie zastanowic to jest specyficzny klub z muzyka elektroniczną, wystarczy jakis szczegol (np. ze chcecie wejsc wieksza grupa,fryzura,ubranie,buty czy sama twarz) zeby was nie wpuscili |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Patrysia86
Nowy

|
Wysłany: 2009-03-26, 22:00
|

|
|
| tak, wiem na czym polega selekcja w klubach;) do tej pory nie było z tym większych problemów, gorzej z tą muzyką elektroniczną... tak przez całą noc;p może więc wpadniemy, co by zasmakować;) i ruszymy dalej. Myślę, że skusimy się też na tego całego maxxima (pomimo paris;p) |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-03-26, 22:26
|

|
|
| Patrysia86 napisał/a: | | tak, wiem na czym polega selekcja w klubach;) do tej pory nie było z tym większych problemów, gorzej z tą muzyką elektroniczną... tak przez całą noc;p może więc wpadniemy, co by zasmakować;) i ruszymy dalej. Myślę, że skusimy się też na tego całego maxxima (pomimo paris;p) |
ale są kluby i jest TEN klub no nieważne w Maxxim bylam w sobote i co moge powiedziec... muzyka OK w sam raz do potanczenia duzo zarozumiałych ludzi, drogie drinki ale i tak było ok |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz!

|
Wysłany: 2009-04-05, 18:12
|

|
|
| Maq napisał/a: | BEEEEERGGHHHAAAAAINN !! |
Slyszalem cos o tym klubie i o jakis Dark Roomach w tym klubie o co doklanie chodzi? |
|
|
|
 |
Madziazakowa
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 45 Skąd: Berlin - Gdynia
|
Wysłany: 2009-04-05, 19:41
|

|
|
najlepszy klub z wszytskich jest FELIX !!!
http://www.felixrestauran.../page.php?P=503
jeszcze najlepsza 'pachaparty' wiadomo inne tez sa super
10€ wstep piwo za 3 € male grinki w sumie nie za tanie ale warto naprawde!
jest on w hotelu Adlon z tylu
Ubrac sie troszke dobrze trzeba i bawic sie do rana! ale ludzie naprawde wpozadku sa widac ze kazdy kase tam ma ale nie chodza z nosami do gory
tam tez czesto prominenci zagladaja
chlopacy buty elegandzkie i duzo w garierach przychodzi
nic jak tylko milej zabawy zyczyc! |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2009-04-06, 09:53
|

|
|
| DonDiegoDE napisał/a: | | Maq napisał/a: | BEEEEERGGHHHAAAAAINN !! |
Slyszalem cos o tym klubie i o jakis Dark Roomach w tym klubie o co doklanie chodzi? | Tego nie mozna opisac w slowach tam trzeba byc |
|
|
|
 |
Marta28
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 2 razy Posty: 91 Skąd: Berlin / Wilmersdorf
|
Wysłany: 2009-04-22, 08:56
|

|
|
| Maq napisał/a: | | DonDiegoDE napisał/a: | | Maq napisał/a: | BEEEEERGGHHHAAAAAINN !! |
Slyszalem cos o tym klubie i o jakis Dark Roomach w tym klubie o co doklanie chodzi? | Tego nie mozna opisac w slowach tam trzeba byc |
Bylam tam jeden raz, osobiscie nie chodzilabym tam co sobote ale musze przyznac ze ciekawy klub, warto cos takiego przezyc i zobaczyc, w slowach nie da sie opisac |
|
|
|
 |
Kabi
Nowy

|
Wysłany: 2009-05-11, 12:39
|

|
|
No dobrze, mam nadzieję, że ktoś zajrzy i odpowie W weekend planujemy ze znajomymi wypad do Berlina, i tam zaproszenie otrzymaliśmy do Maxxim Club. Pytanie moje dotyczy stroju, czy obowiązują tam jakieś zasady tego dotyczące. Z tego co wiem to mężczyzn tak, jeśli chodzi o obuwie i takie tam. A co z kobietami? Wolę uniknąc potem problemów |
|
|
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-05-11, 12:55
|

|
|
| Kabi napisał/a: | No dobrze, mam nadzieję, że ktoś zajrzy i odpowie W weekend planujemy ze znajomymi wypad do Berlina, i tam zaproszenie otrzymaliśmy do Maxxim Club. Pytanie moje dotyczy stroju, czy obowiązują tam jakieś zasady tego dotyczące. Z tego co wiem to mężczyzn tak, jeśli chodzi o obuwie i takie tam. A co z kobietami? Wolę uniknąc potem problemów |
Hej, nie znam tego klubu :/ ale na ich stronie nic nie ma odnosnie tego napisanego http://maxxim-berlin.de
Zawsze mozesz jeszcze wyslac maila z zapytaniem. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Madziazakowa
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-05-12, 19:57
|

|
|
| Kabi napisał/a: | No dobrze, mam nadzieję, że ktoś zajrzy i odpowie W weekend planujemy ze znajomymi wypad do Berlina, i tam zaproszenie otrzymaliśmy do Maxxim Club. Pytanie moje dotyczy stroju, czy obowiązują tam jakieś zasady tego dotyczące. Z tego co wiem to mężczyzn tak, jeśli chodzi o obuwie i takie tam. A co z kobietami? Wolę uniknąc potem problemów |
bylam pare razy w tym klubie raz mnie tyko nie wpuscili bo mialam japonki plaskie ubrane, a tak to zawsze ubieram szpileczki, jakas sukienke i nie ma problemu z wejsciem a chlopacy sa czesto w garniturach albo elegandzkie buty, koszula lub jakies polo ladne
zycze udanej zabawy |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-05-12, 21:12
|

|
|
| Kabi napisał/a: | . Pytanie moje dotyczy stroju, czy obowiązują tam jakieś zasady tego dotyczące. Z tego co wiem to mężczyzn tak, jeśli chodzi o obuwie i takie tam. A co z kobietami? Wolę uniknąc potem problemów |
obowiazuje praktycznie elegancki stroj ale sporo dziewczyn bylo w jeansach buty zdaje sie tez eleganckie |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Madziazakowa
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-05-12, 22:17
|

|
|
tak w jeansach tez bylo sporo dziewczyn
najlepiej jakies szpileczki na wejscie ubrac a do torebki wrazie jak by nozki bolaly jakies plaskie balerinki |
|
|
|
 |
surrealistka22
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2009-05-27, 21:51
|

|
|
| Ja polecam ...Kultur Brauerei ..w ktorym miesci sie kompleks klubow, o rozmaitych brzmieniach,trafilam kiedys na oferte 10 euro i moglam sie przemieszczac po wszystkich klubach w Brauerei w sumie zwiedzilam 5:-) |
_________________ Spotykaja sie dwa Batmany: amerykanski i czeski. Amerykanski przedstawia sie:
- My name is Batman.
- A ja jestem Netoperek!:-) |
|
|
|
 |
|
|