Gdzie znajdę chińską knajpę...
| Autor |
Wiadomość |
JajoWasz
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-10-02, 14:05 Gdzie znajdę chińską knajpę...
|

|
|
z All You Can Eat proszę Państwa? Myślałem, że "chińczyk" z bufetem to nie aż tak wielki rarytas a tu proszę - jednak.
Naturalnie do Potsdamu jechać nie zamierzam, interesowałby mnie sektor A (powiedzmy AB).
Jak najwięcej informacji bym prosił, bo nie mam pomysłu gdzie zabierać odwiedzających mnie znajomych, bo wszędzie tylko Doner, Doner i Doner. I turecka pizza. |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 791 Skąd: Berlin
|
|
|
|
 |
JajoWasz
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-10-02, 14:29
|

|
|
| No strona fajna, ale mi chodzi o restauracje, która ma coś takiego jak Happy Hour czy coś w ten deseń, gdzie płacisz raz i jesz ile chcesz. Knajpę, gdzie mam bufet, szwedzki (chiński) stół, a nie menu! |
|
|
|
 |
golabek777
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-02, 16:05
|

|
|
Ja byłem i polecam Asia Bufet ale to W Arcade Spandau |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-10-02, 16:14
|

|
|
Skrzyzowanie Friedrichstr z Oranienburgerstr jest taka knajpa ( po tej stronie co Wall Street Institut jakies 100 metrow dalej idac w kierunku do U Oranienburger Tor ) Bardzo duzy wybor jedzenia , do tego sushi i to za 7 Euro do oporu . Niestety nie moge znalezc ich w necie .
I z Friedrichshain nie masz tam daleko . |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2389 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-10-02, 20:47
|

|
|
| Tomek0774 napisał/a: | Skrzyzowanie Friedrichstr z Oranienburgerstr jest taka knajpa ( po tej stronie co Wall Street Institut jakies 100 metrow dalej idac w kierunku do U Oranienburger Tor ) Bardzo duzy wybor jedzenia , do tego sushi i to za 7 Euro do oporu . Niestety nie moge znalezc ich w necie .
I z Friedrichshain nie masz tam daleko . |
ja wiem gdzie, ja wiem gdzie
Yukka sie to nazywa.Do 16 kosztuje to jakos 6,90 a pozniej jakos 11,90 . nie wiem jakie jest zarełko w tej tanszej wersji, ale w tej drozszej to oprócz sushi, to jeszcze krewetki na rozne sposoby no i inne wynalazki |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
kieko2
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-02, 21:01
|

|
|
| a ja polecam Sakurę na Kaiserdamm 32. Crazy hours codziennie od 15 do 17. Dobre sushi oraz inne dania. |
_________________ www.visitberlin.pl |
|
|
|
 |
JajoWasz
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-10-03, 03:00
|

|
|
Sonja oraz Kieko
Mam nadzieję, że oprócz sushi podają tam również jakieś panierowane kurczaki i kaczki? Ja bowiem gustuję w czymś chińsko-wietnamskim, a nie japońskim Typowe chińskie żarcie w bufecie w Happy Hours - mleko z miodem proszę Państwa i o to "mje sie rozchodzi" |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-10-03, 16:01
|

|
|
| JajoWasz napisał/a: | Sonja oraz Kieko
Mam nadzieję, że oprócz sushi podają tam również jakieś panierowane kurczaki i kaczki? Ja bowiem gustuję w czymś chińsko-wietnamskim, a nie japońskim Typowe chińskie żarcie w bufecie w Happy Hours - mleko z miodem proszę Państwa i o to "mje sie rozchodzi" |
no oczywiscie ze daja!kaczki ,kurczaki, wieprzowe, wołowe |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
JajoWasz
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-10-03, 16:23
|

|
|
No to dzięki wielkie wszystkim za pomoc. Nabrałem takiej ochoty, że aż sam się chyba przejdę na dniach |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-10-03, 17:39
|

|
|
| JajoWasz napisał/a: | No to dzięki wielkie wszystkim za pomoc. Nabrałem takiej ochoty, że aż sam się chyba przejdę na dniach |
ide z Tobą |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 791 Skąd: Berlin
|
|
|
|
 |
JajoWasz
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-10-03, 20:58
|

|
|
No u mnie 'na dniach' znaczy ' w środę', bo wtedy mam wolne Jakby co to zapraszam |
|
|
|
 |
dusia253
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 151 Skąd: Barlinek
|
Wysłany: 2011-10-15, 18:49
|

|
|
| kto wie w jakich godzinach jest bufet w restauracji Yukka??????????? |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-10-15, 19:10
|

|
|
Mo - So: 12:00 - 23:00
Montags - Samstags
Mittagsbf. 12:00 - 16:00 (6,90€)
Abendbft ab 17:30 - 22:00 (11,90€)
Sonntags + Feiertage
Ganztagsbft (11,90€) |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
dusia253
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 151 Skąd: Barlinek
|
Wysłany: 2011-10-15, 20:49
|

|
|
| dzieki za info Tomek, jak masz jeszcze dokladny adres zeby zajechac autem to jestem wdzieczna, pozdrawiam |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Borat
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-10-16, 11:50
|

|
|
Moze nie chinska, ale polecam bardzo.... super orientalne dania, zupełnie inne smaki
http://www.monsieurvuong.de/ |
|
|
|
 |
|
|