forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Gramy w piłkę 23 października g.12

Autor Wiadomość
Pi0tr
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2011-10-09, 19:27   Gramy w piłkę 23 października g.12

Termin: 9 październik 2011, g.12:00
Miejsce: Tiergarten (Straße des 17. Juni / Klopstockstraße)

Dokładna lokalizacja spotkania i lista chętnych tutaj:
http://www.speedyshare.co...af5aa965364c190

Zapraszam do wpisywania się na listę w linku powyżej (w opisie do obrazka i potem "save changes"). A poniżej film z ostatniego spotkania:
http://www.youtube.com/watch?v=XP9I0gnamRc

Pi0tr
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2011-10-18, 23:12   

Termin: 23 październik 2011, g.12:00 reszta jak wyżej.

No mam nadzieję, że nie będę sam musiał biegać wkoło drzewa

mis
Nowy

Wysłany: 2011-10-19, 14:54   

Jak zdaze dojechac do Berlina, to z wielka przyjemnoscia zagram (albo przynajmniej sprobuje zagrac!).
Juz sie wpisalem na liste.

zawsze chetny na piwo i pilke
(lecz nie zawsze na miejscu)
mis
(a w zasadzie, to juz stary niedzwiedz)

Przemek 
Poczatkujacy

Wysłany: 2011-10-19, 21:27   

Bardzo chętnie,trochę ruchu mi się przyda,ale akurat w tą niedzielę nie zdążę wrócić do Berlina.Następnym razem.

alienewka
Poczatkujacy

Wysłany: 2011-10-21, 14:24   

grać nie umiem, ale jeśli chcecie strzelić dużo goli mogę stanąć na bramce :mrgreen:

Pi0tr
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2011-10-22, 13:34   

Nooo...liczy się obecność! Ja właśnie wygrzebałem piłkę. Trochę poobdzierana, trzeba było dopompować, ale jest okrągła...a nawet można powiedzieć, że po dopompowaniu to sferyczna.

ludzie przychodźcie nawet, jak nie gracie. Jest szansa, że szybko się zmęczymy, to wtedy pogadamy, może jakieś piwko, albo coś innego się wymyśli.

Pi0tr
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2011-10-23, 13:01   

Tym razem pobiegałem z piłką wkoło drzewa :)
Po krótkiej analizie stwierdzam, że kontakt telefoniczny na początku jest konieczny. Napiszcie czy w ogóle byliście, a się nie spotkaliśmy, czy nie dotarliście.

Pozdrawiam

alienewka
Poczatkujacy

Wysłany: 2011-10-23, 20:09   

A wokół którego drzewa biegałeś? i jak długo?

Ja się spóźniłam jakieś 25 minut, bo z mojej wioski pociągi jeżdżą co pół godziny, a temu dobremu pomachałam jak odjeżdżał..
Potem jeździłam po Tiergarten jakieś 1,5h (rowerem byłam), szukając ludzi z piłką, ale nie znalazłam :( Ale park bardzo mi się podoba ;D
No i na koniec wylądowałam w Małym Księciu, którego uwielbiam!
Więc tak, jestem za kontaktem telefonicznym :)

A na kręgle się wybrałeś?

Pi0tr
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2011-10-23, 21:54   

No ja koło 20-30 minut sobie biegałem z piłką na polu zaznaczonym na mapie. Potem pokręciłem się jeszcze trochę rowerem po Tiergarten. Nawet widziałem trójkę ludzi, która mogłaby odpowiadać tym, którzy się wpisali na listę, ale nie w umówionym miejscu tylko w troszeczkę dalej...pokręciłem się podejrzanie parę sekund koło nich, ale jednak uznałem, że skoro są w innym miejscu, to pewnie nie oni.

Ogólnie dzień był bardzo ładny, więc na pewno warto było się wybrać do Tiergarten. Kręgle się posypały, bo ktoś stwierdził, że za mało chętnych.

Alienewka idziesz w piątek do Małego Księcia na Haloween? Może tam się jakoś lepiej dogadamy ze wszystkimi, co do kręgli i innych rzeczy. Było nie było, to faktycznie fajne miejsce.

alienewka
Poczatkujacy

Wysłany: 2011-10-23, 22:23   

Aaa, no widzisz, nie sprawdziłam punktu na mapie, spisałam tylko ulice i ich szukałam :oops:
A potem to szukałam jakiegoś boiska w parku, ale nie znalazłam. Choć na jednej z map parku był zaznaczony "plac do gry w piłkę", ale to nie ten z Twojej mapki. No i nikogo tam nie było. Następnym razem już będę wiedziała, gdzie mam szukać :)

Na Haloween raczej nie idę.. Chaosik mówi, żeby rezerwować miejsca, a ja mam jakąś imprezę w moim przedszkolu i nie wiem do której to potrwa, więc też nie wiem, o której dotarłabym do Małego Księcia, jeszcze z dojazdem spod Berlina. Chyba że bym rowerem podjechała, ale to musiałabym go potem gdzieś tam bezpiecznie na noc zostawić.. W Berlinie na ulicach jest mnóstwo rowerów, ale nie wiem na ile można liczyć, że się swój następnego dnia odnajdzie..

Zobaczę w czwartek czy jeszcze jakieś miejsca zostaną dla zbłąkanych duszyczek.

Pi0tr
Aktywny uzytkownik

Wysłany: 2011-10-24, 00:29   

Możesz podać namiary na ten "plac do gry w piłkę"? Nie mogę tego znaleźć. Sam zaznaczyłem kawałek trawki, bo nie spodziewałem się tłumów, ale na przyszłość, to jak znalazł :)

alienewka
Poczatkujacy

Wysłany: 2011-10-24, 23:52   

Niestety nie umiem ładnie zapisać mapy ze wskazanym punktem, żeby ją tu umieścić, więc musisz sam na google wejść.
Punkt z boiskiem to prawdopodobnie 52.511833,13.349093
Ale tyle wczoraj tam jeździłam, że mogło mi się już pomylić. Więc w razie czego - jedyna mapa z zaznaczonym "miejscem do gry" jest tutaj: 52.515065,13.348419 . Jak masz blisko to sobie sprawdź :)

Pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu