Grill nad jeziorem okolice Berlina
| Autor |
Wiadomość |
radinc
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-23, 16:35 Grill nad jeziorem okolice Berlina
|

|
|
Witam
Wiem, ze temat pojawil sie juz rok temu, ale postanowilem go odnowic bo byc moze ktos odkryl nowe miejsca, ktore warto polecic.
Zastanawiam sie, gdzie moznaby w okolicy Berlina, nad jeziorem na lonie natury i w spokoju rozpalic grilla? O miejscach w Berlinie, parkach nie piszczie bo wszystkie mozna znalesc tutaj: http://www.stadtentwicklu...n/de/hier.shtml
pozdrawiam |
|
|
|
 |
gosienka5
Bardzo Aktywny

Pomogła: 10 razy Posty: 303 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2010-06-23, 18:31
|

|
|
Niedaleko Berlina jest wspaniale miejsce, w ktorym milo spedzi czas cala rodzinka, mozna tam grilowac, plywac, opalac sie pograc w siatkowke, a jezeli to za malo jest tez mini ZOO, w ktorym sarny doslownie przychodza do Ciebie, jest rowniez cos dla najmlodszych pociech czyli mini karuzele oraz plac zabaw, jest rowniez park dinozaurow....mysle, ze kazdy znajdzie tam cos dla siebie:)
bylam kilka razy i polecam
Tier- und Freizeitpark
Oranienburg-Germendorf
http://www.freizeitpark-germendorf.de/ |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-06-23, 18:43
|

|
|
| takiego miejsca poszukiwalem trzeba sie tam wybrac z dzieciakami i zonka moze jakis znajomych da sie namowic |
|
|
|
 |
radinc
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-23, 20:16
|

|
|
| gosienka 5 dziekuje za ta wskazowke. Moze ktos jeszcze zna podobne miejsca? |
|
|
|
 |
Maja27
Nowy

|
Wysłany: 2010-07-06, 15:01
|

|
|
| to prawda malo jest miejsc do grillowania w Berlinie. Wszedzie prawie wszystko jest zabronione |
|
|
|
 |
pawel55
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2010-07-06, 19:23
|

|
|
| Taka to Niemiecka demokracja. |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-06, 19:38
|

|
|
Zapraszam na Lichtenberg kolo Weissenseer Weg jest malusienkie jeziorko fakt nie mozna sie kapac ale jest a obok niego stoi duuuzzy grill gdzie mozna grilowac i na terenie calego parczku |
|
|
|
 |
waldi6
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-07-26, 16:36
|

|
|
| Nie tylko w Berlinie jest problem z miejscami do grillowania. Akurat ostatnio wróciłem z Wrocławia i tam też mają ten problem. Nawet powstała akcja grillowanienapolanie, walczą o miejsca na grilla w parkach i na różnych polanach. Może my też powalczylibyśmy o takie "miejskie grille"?:) |
|
|
|
 |
maya
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-07-26, 17:24
|

|
|
Faktycznie j/w gosienka5 pisala Park warty polecenia.....atrakcji pelen full,ceny uwazam ze tez sa ok i dotego psiaki mile widziane |
|
|
|
 |
krystian73
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-17, 10:16 Re: Grill nad jeziorem okolice Berlina
|

|
|
| radinc napisał/a: | Witam
Wiem, ze temat pojawil sie juz rok temu, ale postanowilem go odnowic bo byc moze ktos odkryl nowe miejsca, ktore warto polecic.
Zastanawiam sie, gdzie moznaby w okolicy Berlina, nad jeziorem na lonie natury i w spokoju rozpalic grilla? O miejscach w Berlinie, parkach nie piszczie bo wszystkie mozna znalesc tutaj: http://www.stadtentwicklu...n/de/hier.shtml
pozdrawiam |
Podbij do mnie na GG masz w Profilu.Powiem Ci gdzie ja w okolicach Spandau grilluje.Pozdro BFC |
|
|
|
 |
|
|