| Autor |
Wiadomość |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-02-25, 11:09 jazda konna
|

|
|
hej kochani, czy wiecie może gdzie w Berlinie można sobie pojeździź konno? są tu jakieś stadniny? tzn stadniny to pewnie są, ale żeby mnie może jeszcze było na nie stać proszę napiszcie, zbliża się wiosna i mnie już ciągnie na wycieczki po lesie na końskim grzbiecie |
|
|
|
 |
toznowuja
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-02-25, 20:52
|

|
|
| Bylem dzisij na rowerze u Grunewaldzie i spotkalem kilku jezdzcow! Bardzo sie zdziwilem a nawet wystraszylem ale to znaczy, ze mozna tu sobie na koniku pohasac! |
|
|
|
 |
żyleta
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 5 razy Posty: 59 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2007-02-25, 21:23
|

|
|
Mam jeden namiar. Byłam tam jeden raz i wyglądało nieżle. Jakie są ceny to nie do końca się oriętuję, bo one się zmieniają.
Reitenhof Qualitz- Domaradzki
Zabel-Kruger-Damm 229
13469 Berlin/Lubars(niestey brak umlautow, u góry również)
tel. 4025525.
Powodzenia |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 791 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-02-25, 21:35
|

|
|
Tez slyszalam, ze tam jest fajnie! I to na dodatek w polskich rekach! |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2634 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2007-02-26, 08:31
|

|
|
Ale u P.Domaradzkiego nie ma jazd np.z instruktorem.
Tu jest strona,gdzie sa wszystkie raczej stadniny w Berlinie i na jego obrzezach,a na Grunewald sa dwie stadniny,wiec jezdzcow tam sie bardzo czesto spotyka
http://www.reiten-in-berlin.de/index.php |
|
|
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-02-28, 01:45
|

|
|
Jej, no tak fachowej i szybkiej pomocy to ja się nie spodziewałam dziękuję, rozejrzę się w tym co mi podpowiedzieliści i na pewno coś wybiorę do wiosny w sumie jeszcze troszkę zostało, także mam czas całuski i jeszcze raz dziękuję :* |
|
|
|
 |
Edith
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-07, 22:44
|

|
|
Reitenhof Qualitz- Domaradzki
Zabel-Kruger-Damm 229
13469 Berlin/Lubars
A ja tam byłam osobiście i rozmawiałam z właścicielem Ferdynandem . D , wiec jazdy kto tam ma konia to tak w języku Niemieckim . Tam nastawiony jest tylko na dzierżawę boksów , a Polaków brak , był jeden miły pan w wieku 60 lat który tam sprząta , a ja się wybrałam tam w sprawie pracy lub jazdy konnej jak by był Polski trener , i nie cie załatwiłam a co do mojego odczucia klimatu tam to jest ładnie i sporo koni ale co do poznawania kontaktów tam… nie podam nazwiska … to nie polecam , mi było bardzo przykro i kropka .
Ale mam nadzieje że w innej dzielnicy Berlina tam gdzie konie , kiedyś znajdę dobrą duszyczkę , aby muc trenować i mieć morze zajecie przy Koniach …..
Pozdrawiam was |
|
|
|
 |
|
|