|
| Autor |
Wiadomość |
Roxanne
Nowy

|
Wysłany: 2010-01-06, 00:43 Kluby gogo w Berlinie
|

|
|
Witajcie, jestem tu nowa i chciałam wszystkich serdecznie powitać .
Szukam dobrego klubu gogo w Berlinie, gdzie mogłabym zabrać mojego mężczyznę. Chodzi o klub gdzie oprócz tańczących tylko pań będzie działo się coś ciekawego....żeby to nie była typowa agencja towarzyska, jakich pełno w Polsce, a naprawdę klub z klasą.
Pomożecie mi? Szukałam w necie ale albo źle szukałam, albo nie ma w Berlinie takich miejsc, choć szczerze w to wątpię .
Liczę na pomoc i pozdrawiam Was. |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2389 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2010-01-06, 01:24
|

|
|
kiedys mieszkalam niedaleko Tutti-Frutti http://table-dance-berlin.de/ nie bylam niestety w srodku |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Roxanne
Nowy

|
Wysłany: 2010-01-06, 12:19
|

|
|
Dziękuję SoNja. Zawsze to coś...., możesz wybrać się z nami jeśli masz ochotę . |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|