| Autor |
Wiadomość |
kurpis
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-11, 00:07 kubica w kanadzie !!!
|

|
|
kubica chyba wyczerpal juz margines szczescia w F1
nie bylo milo ogladac jak sie rozbijal o beton
a teraz slysze ze nawet noga cala w brew temu co mowiono o 20ej uff!!
zapalony fan to ja nie jestem ale to co ogladalem dalo do myslenia |
|
|
|
 |
toznowuja
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-11, 07:42
|

|
|
Wlosy staja deba, jak na to patrze! |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 2037 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-06-11, 08:09
|

|
|
tja liczy sie chyba z ryzykiem wykonywanego zawodu ......
ale szkoda szkoda,i super ze nic mu sie nie stalo !!;) |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2634 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2007-06-11, 08:15
|

|
|
Dzis mowili w wiadomosciach,ze dzis ze szpitala ma wyjsc.
Niestety ten zawod jest narazony na olbrzymie ryzyko |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 859 Skąd: berlin-hemsdorf
|
Wysłany: 2007-06-11, 21:12
|

|
|
To prawda ,ogladajac ten wypadek deba wlosy staja ....ale cale szczescie ze nic mu sie nie stalo... a szczescia ma mniec wiecje i pokonac innych |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
kurpis
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-12, 00:14
|

|
|
chlopak bedzie dalej jezdzil to gut
byle by za wszelka cene nie staral sie czegos udowadniac bo to zawsze zle sie konczy
podoba mi sie jak slysze ze polak dodrze jezdzi w F1 ale teraz mysle ze to chyba zbyt duze ryzyko i nie zaleznie od kasy jaka zarabia |
|
|
|
 |
toznowuja
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-12, 00:25
|

|
|
| kurpis napisał/a: | | byle by za wszelka cene nie staral sie czegos udowadniac bo to zawsze zle sie konczy |
Przeciez o to chodzi w tej grze, zeby cos udowodnic: mianowicie, ze sie jest najlepszym! Co, ma sobie tak spacerowo jezdzic? |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 2037 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-06-12, 07:58
|

|
|
| toznowuja napisał/a: | | kurpis napisał/a: | | byle by za wszelka cene nie staral sie czegos udowadniac bo to zawsze zle sie konczy |
Przeciez o to chodzi w tej grze, zeby cos udowodnic: mianowicie, ze sie jest najlepszym! Co, ma sobie tak spacerowo jezdzic? |
heheheh dokladnie ))))
Kubica sie wylizal super,we wszystkich wiadomosciach o nim möwili ,swietnie ze po Malyszu znowu glosno o jakims polaku super super ))
ale aniola ma ktöry nad mim czöwa nie ma co gadac |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
kurpis
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-12, 21:20
|

|
|
| toznowuja napisał/a: | | kurpis napisał/a: | | byle by za wszelka cene nie staral sie czegos udowadniac bo to zawsze zle sie konczy |
wlasciwie to sie zgadzam z toba tylko F1 to taki sport gdzie aby zostac mistrzem najpierw nalezy przezyc a potem wchodzic na podium
robert niczego nie udowodnil w kanadzie poz tym ze sprawdzil swoja maszyne w ekstremalnych warunkach i tylko ogromnemu fartowi mozemy go dzisiaj ogladac w tv na zywo
ma talent ale to nie wszystko ma pecha z awariami (choc o pechu w tym przypadku trudno mowic) w swoim aucie dobieraja zla taktyke dla niego to wszystko potwierdzaja fachowcy od F1 ale wyraznie widac ze go ponioslo
mysle ze to poukladany chlopak i ten niesamowity fart wezmie sobie do serca i wyciagnie wnioski zapewne juz w krotce zobaczymy go na podium |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-06-23, 10:12
|

|
|
| i ciekawe co dalej |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
kurpis
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-23, 13:01
|

|
|
to trafne pytanie |
|
|
|
 |
janek4907
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-23, 13:34
|

|
|
| Ja mysle,ze to proste;bedzie walczyl do upadlego. Zas kazda porazka to surowa lekcja dla niego, choc cena nastepnej w tym zawodzie moze byc b. wysoka. Mysle ze on dobrze o tym wie. Popatrzcie czy on nie ma cos z nas. I dobrze, bo zeby cos miec (osiagnac), trzeba chciec. Obecnosc wielu z Was np. w Berlinie dowodzi iz checi i odwaga i zapewne cos wiecej -prowadza do celu. Wiec; trzymajmy za niego kciuki.Ja z wielka przyjemnoscia wsparlbym go symbolicznym grosikiem (jesli nie wiecej) , gdybym wiedzial jak. Pozdro. |
|
|
|
 |
kurpis
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2007-06-26, 19:03
|

|
|
no no Janku uroslem !!!!!