| Autor |
Wiadomość |
BerlinCity
Nowy

|
Wysłany: 2010-12-09, 15:16 Lyzwy 2010
|

|
|
| Hej, Gdzie warto sie wybrqac na lywach pojezdzic i w jakich porach najlepiej aby tlumow nie bvylo ? ktos moze doradzi ? Dziekji!! |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 1058 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2010-12-10, 12:55
|

|
|
http://berlin.kauperts.de...m-eisstadion.de
Ja chodzę w niedziele kolo 11:00...po południu jest tyle młodzieży,ze strach jeździć tak od 16:00 |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 2037 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-12-11, 15:30
|

|
|
| ja tez polecam ten stadion ale tylko na 400m ring,to male lodowisko jest za male i z regöly za pelne , |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz!

|
Wysłany: 2010-12-14, 11:44
|

|
|
| falcor76 napisał/a: | http://berlin.kauperts.de/public/external?url=http://www.horst-dohm-eisstadion.de
Ja chodzę w niedziele kolo 11:00...po południu jest tyle młodzieży,ze strach jeździć tak od 16:00 |
Bylem tam ,fajnie jest, tylkojesli ktos ma zamiar chodzic czesto, to proponuje kupno wlasnych lyzw, 1godz wynajmu lyzew = 4,50 . Pozdro |
_________________ Berlińska Polonia - To My !!
 |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 1058 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2010-12-14, 14:08
|

|
|
| O to prawda ..wstęp tylko 3,30(bywa drożnej)1,60 dzieci, ale wynajem się nie opłaca..ja kupiłam na eBay(dla syna z przesyłka za 4 E mi się udało)Jest tez plus tego ze, ze swoimi łyżwami siedzisz ile chcesz...a tak jesteś uzależniony od czasu. |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
mibi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-12-18, 21:23
|

|
|
czesc wszystkim,
orientuje sie ktos moze gdzie jest lodowisko w poblizu Mitte/Wedding? no i jakie ceny tam sa?moze jakis link ktos ma bo szukam i znajduje rozne ale malo ktore aktualne. Dzieki z gory |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
|
|
|
 |
mibi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-01-23, 10:51
|

|
|
| czesc, wznawiam temat jako ze sezon trwa. Korzystal ktos moze z lodowiska Erika-Heß-Eisstadion Müllerstraße 185 13353 Berlin-Wedding? jak tak to prosze o opinie na temat jakosci, czy duzo ludzi i wogole co komu do glowy przyjdzie. Dzieki z gory! |
|
|
|
 |
wicko
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-01-24, 19:55
|

|
|
Siemanko, ja byłem parę razy na Erika-Hess-Eisstadion. Co prawda w zeszłym roku, ale zawsze Zazwyczaj chodziłem tam wieczorkiem na tygodniu i muszę przyznać, że było całkiem przyjemnie, nie było tłoku. Co innego w weekend, było troszkę więcej ludzi, ale jeździć się dało bez większych problemów. Była tam jedna fajna rzecz, mianowicie w jeden dzień w tygodniu (chyba sobota, już nie pamiętam) na godzinkę zmieniano kierunek i wszyscy jeździli w prawo zamiast w lewo
Jak masz ochotę pojeździć to chętnie się do Ciebie przyłączę. |
|
|
|
 |
|
|