Miejsca w berlinie dla nastolatek/ków
| Autor |
Wiadomość |
Evi
Nowy

|
Wysłany: 2006-08-02, 20:22 Miejsca w berlinie dla nastolatek/ków
|

|
|
hej jestem eveline w te niedziele mam jechac do berlina jednak mam sie jeszcze co do tego zastanowic mam tu jechac na caly tydzien ale nie bardzo chce dlaego aby podjac wlasciwa decyzje i potem nie zalowac postanowilam spytac sie o rade doswiadczone osoby i pytam
wiec najbardziej interesuja mnie miejsca takie jak centra handlowe z w miare tanimi ciuchami dla nastolatek i moze czy jest w berlinie i gdzie wesole miasteczko ?????????????????
Wiec prosze o nazwe ulicy z gory dziekuje a i b. prosze o szybka odpowiedz |
_________________ Jestem z Polski i bardzo prosze o wszelkie informacje na temat Berlina
Ps. Mówie troche po niemiecku (6 lat nauki) |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-08-02, 23:29
|

|
|
Hallo Evi!
Nie wiem, gdzie nastolatki moga sie "obkupic",
ale nie chcialbym, abys stracila przytomnosc.
Zacznij oddychac podczas mowienia...
Udanych zakupow! |
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2006-08-03, 15:40
|

|
|
| Duzo fajnych sklepow jest w samym centrum przy Tauenzienstrasse , Europa Center i okolice Gedaechtniskirche / dworzec ZOO. Teraz sa wyprzedaze wiec moze cos ciekawego i niedrogo uda sie kupic. |
|
|
|
 |
monko
Bardzo Aktywny

Pomogła: 18 razy Posty: 361 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-08-03, 17:10
|

|
|
tanio tez jest w RING CENTER na Frankfurter Allee. Jest tam fajny sklep dla nastolatek Forever 18 albo H&M czy New Yorker. Bez trudu znajdziesz cos dla siebie.
Przyjezdzaj do Berlina bo to duze miasto i na pewno znajdziesz dla siebie dobra rozrywke i duzo zabawy |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2006-08-04, 10:54
|

|
|
| Wszystkie w/w sklepy znajdziesz rowniez w centrum, a do Ring Center tez warto sie przejechac jezeli bedziesz miec niedaleko. |
|
|
|
 |
HeYaH
Nowy

|
Wysłany: 2006-08-15, 16:35
|

|
|
| W samym centrum Berlina naprawde jest duzo skllepow firmowych i nie tylko.Tanich i drogich. SA duper ciuchy, wystarczy sie przejsc, a juz cos ci wpadnie w oko. |
|
|
|
 |
|
|