Mimo, że temperatura za oknem nie jest zachęcająca...
| Autor |
Wiadomość |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-02, 23:49 Mimo, że temperatura za oknem nie jest zachęcająca...
|

|
|
to może ktoś się skusi i wybierze ze mną i moją koleżanką w nadchodzącą sobotę do AMBER SUITE ( http://www.ambersuite.info/ )? Łaaaaadnie proszę
podobno lokal trzyma poziom a i towarzystwo będzie doborowe
Naturalnie wiek i płeć nie odgrywa znaczenia:) |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 1058 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2012-02-03, 14:17
|

|
|
Raz byłam i nigdy więcej...a mieszkam obok |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 859 Skąd: berlin-hemsdorf
|
Wysłany: 2012-02-03, 15:02
|

|
|
Hee no jo co do tej Amber ......jak to na Polak na koncu powiedzail nie poddawajcie sie dziewczyny stac was na lepsze niz to towarzystwo przecietna 35 lat ...ale tez bywaja dinosaury jednym slowem oka ujdzie w tloku .... |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-03, 15:11
|

|
|
Nigdy tam nie byłam ale słyszałam, że jest to alternatywa dla klubów gdzie bawią się bardzo młodzi ludzie, gra jedna i ta sama muzyka i wszystko jest na ,jedno kopyto'. Ja mam 22lata, koleżanka z którą się tam wybieram 40- uznałyśmy, że Amber może się w tym przypadku sprawdzić a, że mam do niej 10min spacerkiem przekonam się na własnej skórze czy warto. W razie czego zawsze możemy ucieć do Havanny, która też jest rzut beretem
Jak ktoś do nas dołączy będzie mi bardzo miło |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-03, 17:01
|

|
|
Ja może z jakimś kolegą |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-03, 17:26
|

|
|
Atman, brzmi cudnie |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-03, 17:49
|

|
|
hehe taka siaka |
|
|
|
 |
netroman
Nowy

|
Wysłany: 2012-02-03, 21:14
|

|
|
Chetnie dolacze do was |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-03, 22:03
|

|
|
super!
będziemy tam jutro ok 21-22 żeby móc spokojnie zająć stolik nim zjawią się tłumy. Niestety nie jestem w stanie podać konkretnej godziny a i słyszałam, że jest tam problem z zasiegiem więc musimy ustalić jakiś znak rozpoznawczy |
|
|
|
 |
netroman
Nowy

|
Wysłany: 2012-02-04, 00:17
|

|
|
Liczmy na to ze polak polaka pozna, a po za tym Twoja fotkę widzę, trzymaj uśmiech i na pewno znajdę |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-04, 10:31
|

|
|
| A ja jako sygnał, gdybyśmy się mijali czy nie rozpoznawali proponuje kwadrans po i przed pełnej godzinie/pełną godziną unieść w górę ręce i krzyknąć wesołe hasło, tylko do północy bo później już może inaczej działać:) |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 1058 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2012-02-04, 10:40
|

|
|
| tam jest kilka pokoi ,ciężko się znalesc..radze Wam umówić się co jakiś czas na tarasie.. |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
netroman
Nowy

|
Wysłany: 2012-02-04, 11:19
|

|
|
Proponuje ze będziemy głownie przebywać w 3-koncie stolików 40-84-50.
I przy bar Nr.3 + plus na tarasie blisko wejścia przy stoliku Nr.40
Plan Lokalu głównego:
http://www.ambersuite.inf...print=0&click=0 |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-04, 15:32
|

|
|
A mi się podoba pomysł Atman-a!
Będziemy z koleżanką kwadrans po każdej pełnej godzinie wykrzykiwać wasze nicki i robić jeden pełen przysiad. Albo ja przysiad a ona pajacyka. Wtedy jedna będzie podskakiwać, a druga będzie przy ziemi przez co zadziałamy na wielu płaszczyznach jednocześnie. Jeżeli do północy nie uda nam się odnaleźć to zwiekszymy częstotliwość i będziemy to robiły co 15 min pasuje?;> |
|
|
|
 |
netroman
Nowy

|
Wysłany: 2012-02-04, 17:55
|

|
|
pasuje |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-04, 18:06
|

|
|
również |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-04, 19:44
|

|
|
no to jesteśmy umówieni
ps: gdyby jednak ktoś jeszcze wpadł na pomysł nawoływania się i gimnastyki to na wszelki wypadek będę o każdej pełnej godzinie czekała koło wejścia na taras szukajcie brunetki ze złotymi kolczykami, zachowam uśmiech ze zdjęcia |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-05, 17:05
|

|
|
było cuuuuuuuuuuuudnie, dziękuję |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-05, 20:43
|

|
|
dokłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadnie, dziękuje również |