| Autor |
Wiadomość |
Jolciac
Gość
|
Wysłany: 2003-04-30, 23:52 Muzeum Narkotyków
|

|
|
| Wybieram się z rodziną do Berlina na wycieczkę - 2 maja . Córka jest zainteresowana Muzeum Narkotyków. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, gdzie ono znajduje się. A może mamy błędne infrormacje, może nie ma w Berlinie takiego miejsca? Pozdrowienia.Jola |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2003-05-01, 00:49
|

|
|
moze o to chodzi ?
http://www.hanfmuseum.de/
jak wrocisz z Berlina , moze napiszesz czy warto tam zajrzec? |
|
|
|
 |
Jolciac
Gość
|
Wysłany: 2003-05-03, 19:33 hanfmuseum
|

|
|
Dzięki za adres. Jesteśmy juz po wojażach. Było super. młodzież zadowolona z wyjazdu, a szczególnie z wizyty w Hanfmuseum. Miejsce jakby zapomniane przez większość. Na dzień dobry wita ciebie recepcjonista z "przeszłością". Eksponaty prezentowane w muzeum- bardzo różne. Od właściwego zastosowania konopii, poprzez zastosowanie " uboczne". Byłam zaskoczona, że wszystko tak jawnie jest eksponowane, wszystko lub prawie wszystko do działalności " ubocznej" można kupić. Dzieci moje były tym faktem zaskoczone. W muzeum był nawet sklepik z różnymi akcesoriami do kupienia. To się nazywa wolność i swoboda! Twoje życie, prawda?! Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2003-05-04, 19:56
|

|
|
Bardzo dziekuje za krotki opis |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-06-06, 23:51 Re: hanfmuseum
|

|
|
| Jolciac napisał/a: | Dzięki za adres. Jesteśmy juz po wojażach. Było super. młodzież zadowolona z wyjazdu, a szczególnie z wizyty w Hanfmuseum. Miejsce jakby zapomniane przez większość. Na dzień dobry wita ciebie recepcjonista z "przeszłością". Eksponaty prezentowane w muzeum- bardzo różne. Od właściwego zastosowania konopii, poprzez zastosowanie " uboczne". Byłam zaskoczona, że wszystko tak jawnie jest eksponowane, wszystko lub prawie wszystko do działalności " ubocznej" można kupić. Dzieci moje były tym faktem zaskoczone. W muzeum był nawet sklepik z różnymi akcesoriami do kupienia. To się nazywa wolność i swoboda! Twoje życie, prawda?! Pozdrowienia! |
hmmm...ta dzisiejsza mlodziez |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
|
|