muzyka hercules and love affair, electro,disco
| Autor |
Wiadomość |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-26, 19:17 muzyka hercules and love affair, electro,disco
|

|
|
hallo, szukam osob ktore graja na instrumentach do projektu electro, disco. chce grac muzyke electroniczna. jesli znacie klub berghain to piszcie.... pozdro
piekniejsza od muzyki jest tylko cisza |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-02-26, 20:02
|

|
|
znamy, ale tam nie graja ''electro/disco'' , predzej na gorze w Panoramabar |
_________________ 23.5@Tresor Berlin / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-27, 14:13
|

|
|
tak w panoramie electro a w ostgucie hardtechno itd widze ze chodzisz... a klub berghain sie nazywa |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2389 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-02-27, 14:56
|

|
|
| IzabelaNowicka napisał/a: | tak w panoramie electro a w ostgucie hardtechno itd widze ze chodzisz... a klub berghain sie nazywa |
nie ucz ojca dzieci robic |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2011-02-27, 15:18
|

|
|
tam jeszcze nigdy hard techno nie slyszalem bylas tam kiedykolwiek ?? czy moze tylko ten jeden dziewiczy raz ??
I w panoramie na ogol graja tech-house , clicki , ale electro to tam raczej do rzadkosci nalezy. |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-27, 15:27
|

|
|
| w Panoramie graja electro i house. a w ostgucie to hard techno moim zdaniem ale sprawdzilam i graja minimal techno dubstep, i techno. wiec sie nie mylilam wiesz bylam tam z 10 razy. na jednej z imprez steffi mnie w reke pocalowala wiec nie mow o dziewiczym razie hi |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-27, 15:34
|

|
|
| kiedy sie wybierasz do berghain? ja bede w czwartek na koncercie hercules and love affair i poznej zostaje na party. a wogole grasz na czyms czy tylko na nerwach he |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-27, 15:35
|

|
|
| a co to sa clicki? |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2011-02-27, 15:40
|

|
|
jak w krakowie grywa sie pitu pitu na 120 BPM ze samymi clickami to nie dziwie sie ,ze dla Ciebie ''hard techno'' ,a Ostgut jako klub nie egzystuje ,tylko jest label pod ta nazwa ,a konkretnie Ostgut Ton . Mam nadzieje ,ze nie doswiadczylas upustu sluzu jak Cie steffi pocalowala w raczke
sorry ,ale nie ma czym sie chwalic |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-27, 15:47
|

|
|
nie doswiadczylam. hmm kurde szkoda ... myslalam ze kogos normalnego poznam ale na polskiem forum sie nie da!!!!!! wiesz ja wlasnie tu przyjechalam bo dla mnie krakow nie byl i nigdy nie bd priorytetem. to miasto jest okropne.
\\\\\\ |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-27, 15:52
|

|
|
| a w kattowitzach tez mieszkalam |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2011-02-28, 02:26
|

|
|
kim dla Ciebie jest ktos normalny ?? Dla mnie przechwalki ,ze Steffi Cie w raczke pocalowania sa na poziomie przedszkola. Gdybym mial sie chwalic pierdolami jakie mnie w Berghain przytrafily to by braklo strony.
No i fajnie ,ze do Berka sie przeprowadzilas - tylko naucz sie dystansu do siebie . Na prawde pomaga w wielu sytuacjach
Do Berghain na chwile obecna niezagladam - nawal obowiazkow , na 100% 14 maja na CLR Night.
btw: przydalby Ci sie update nazewnictwa styli ,skoro juz operujesz jakimis nazwami. http://techno.org/electronic-music-guide/ polecam przestudiowac mniej wiecej , na pewno nie puscisz razacego byka |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-28, 15:15
|

|
|
| dziekuje za linka. Zle odebrales to co napisalam o Steffi z reguly nie przechwalam sie . Ja tez czesto do berghain nie chodze bo tez mam obowiazki. Milego dnia. |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-28, 15:15
|

|
|
| A wg mnie kto jest normalny? wlasnie taki ktos jak Ty |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-02-28, 15:22
|

|
|
| IzabelaNowicka napisał/a: | | A wg mnie kto jest normalny? wlasnie taki ktos jak Ty |
ale zaleciało wazeliną |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
adka0401
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-28, 17:16
|

|
|
| IzabelaNowicka napisał/a: | | myslalam ze kogos normalnego poznam ale na polskiem forum sie nie da!!!!!! |
| IzabelaNowicka napisał/a: | | A wg mnie kto jest normalny? wlasnie taki ktos jak Ty |
?? |
|
|
|
 |
Maq

|
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-02-28, 17:49
|

|
|
| Maq napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=XSV-VtJfwRw&feature=related
Sonia - nie badz wredna |
mam to po tobie |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-02-28, 18:55
|

|
|
| och dzieciaki.... |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
IzabelaNowicka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-28, 19:06
|

|
|
| wlasnie i o to przyklad. wszyscy tylko wazelin, sluz itd i to mnie wkurza he. Dziwny jest ten swiat |
|
|
|
 |
|
|