| Autor |
Wiadomość |
ula
Bardzo Aktywny

Pomogła: 1 raz Posty: 349 Skąd: Prenzlauer Berg
|
Wysłany: 2005-03-16, 11:39 muzyka polska
|

|
|
hej, moze powpisujemy sobie jakies linki do ciekawych stron muzycznych zespolow polskich , ktorych mozna posluchac w sieci, zaczelam ostatnio szukac i dzialam "po omacku", moze ktos ma wieksze doswiadczenie i sie zechce podzielic.
a od siebie to wysylam wam link do fajnego zespolu z warszawy, jak ktos lubi dosyc mocne brzemienie to niech se poslucha : www.ziemia.art.pl |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2005-03-17, 06:18
|

|
|
Ogromna liczba darmowych mp3 polskich zespolow, wykonawcow. Rozne gatunki muzyczne:
http://mp3.wp.pl/p/strefa |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-03-17, 12:23
|

|
|
dzieki macinie,
ale nie mozna tam posluchac sistars, a chcialam zobaczyc czy warto isc na koncert |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2005-03-17, 12:43
|

|
|
| ula napisał/a: | dzieki macinie,
ale nie mozna tam posluchac sistars, a chcialam zobaczyc czy warto isc na koncert |
... nie widzialem ze mialo byc tez cos z repertuaru sistars |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-03-17, 13:56
|

|
|
no no no Kamila ujelas mnie za serce- DZIEKI ogromne |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-03-18, 15:19
|

|
|
a moze jeszcze jakis linki, np do piosenek kazika? |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
|
|
|
 |
PEPSI MAX
Bardzo czesto tu bywa PETER GABRIEL

|
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-03-29, 10:39
|

|
|
| fenk ju za kazika, zaraz se poslucham. |
|
|
|
 |
Chaos A.D.
Aktywny uzytkownik Bo powaga zabija powoli...

|
Wysłany: 2005-04-20, 16:42 Polska muzyka :)
|

|
|
Witam.
www.plebania.org.pl , czyli indianski punk prosto z Helu. Bylem na niezliczonej ilosci koncertow plebanii i powiem krotko: Wymiataja. Jezeli komus przypadna do gustu, to posiadam ich skladanke na mp3.
Tak na marginesie - zespol nie posiada gitarzysty i caly lomot robiony jest na basie, palkach i harmonijce ustnej.
a co do muzyki polskiej, to mam tego troche, wiec zainteresowanych prosze o kontakt na mejla albo pm.
Pozdrawiam
Chaos |
|
|
|
 |
Dominika
Dyskutant

|
Wysłany: 2005-04-20, 17:00
|

|
|
Jakiej muzyki sluchasz ,jesli mozna zapytac ? |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-04-20, 22:03
|

|
|
| ten indianski punk z Helu, calkiem ciekawy:) pozdr |
|
|
|
 |
Chaos A.D.

|
Wysłany: 2005-04-21, 00:00 Muza prosto z (kompa) Chaosa
|

|
|
No dobra... czego slucham? Lomot indianskich Kaszubow juz zaprezentowalem... do tego dochodza roznorakie kombinacje rocka - mieszkancy bremerhaven znaja mnie jeako a-to-ten-co drze-morde-z-gitara-na-plazy, troche metalowego halasu w stylu Children of Bodom, wlasna radosna tworczosc (jest kilka piosenek plus jedno amatorskie nagranie popelnione z moim dawnym zespolem jeszcze w Polsce) oraz roznorakie dewiacje muzyczne takie jak ...KrzyzKross
No i w chorze kiedys spiewalem.
A co do Plebanii to wiaze sie z nimi pewna anegdotka.. jade ja sobie kiedys pociagiem, sluchawki na uszach, plebania wyje ile da fabryka... Wsiadlo do przedzialu Anglikow sztuk 2 i sie na mnie dziwnie gapia... Po chwili jeden zapytal, czego slucham. Jako ze zmeczony z lekka bylem, to podalem mu po prostu sluchawki...
-wow.. cool.. what´s this?
-it´s Plebania
-oh... Where are they from?
-they come from Hel.
-
Koles zdebial |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

Pomogła: 17 razy Posty: 1855 Skąd: Braunschweig
|
Wysłany: 2005-04-21, 11:14 Re: Muza prosto z (kompa) Chaosa
|

|
|
| Chaos A.D. napisał/a: | | wlasna radosna tworczosc (jest kilka piosenek plus jedno amatorskie nagranie popelnione z moim dawnym zespolem jeszcze w Polsce) |
lo matko, od razu sobie przypomnialam jak jeszcze pracowalam w Polsce, w firmie fonograficznej, i do moich obowiazkow nalezalo miedzy innymi wyszukiwanie SUPER BANDOW wsrod nadeslanych plyt mlodych talentow, dodam, ze muzyka kalibru ciezkiego, czasami po takim dniu przesluchan dostawalam glupawki i innych odchylow od normy
a w chorze to ja tez spiewalam, tylko nie wiem dlaczego, bo wyje jak kot. |
|
|
|
 |
Chaos A.D.

|
Wysłany: 2005-04-21, 13:38 Re: Muza prosto z (kompa) Chaosa
|

|
|
| Agnieszka napisał/a: | | Chaos A.D. napisał/a: | | wlasna radosna tworczosc (jest kilka piosenek plus jedno amatorskie nagranie popelnione z moim dawnym zespolem jeszcze w Polsce) |
lo matko, od razu sobie przypomnialam jak jeszcze pracowalam w Polsce, w firmie fonograficznej, i do moich obowiazkow nalezalo miedzy innymi wyszukiwanie SUPER BANDOW wsrod nadeslanych plyt mlodych talentow, dodam, ze muzyka kalibru ciezkiego, czasami po takim dniu przesluchan dostawalam glupawki i innych odchylow od normy
a w chorze to ja tez spiewalam, tylko nie wiem dlaczego, bo wyje jak kot. |
Haha... to jakbys jeszcze zobaczyla nasz sprzet nagraa.. momento.. mam to przy sobie...
wstawialo sie mikrofon z akilka zlociszy do butelki po piwie, stabilizowalo wata, odpalalo odpowiednio ustawione wzmaki dla pewnosci umieszczone na fotelach, coby sie rodzina palkarza nie burzyla.. to byly czasy... No i odpalalo sie nagrywanie... Hrhrhrhr
Jazda byla super,ale powiem nieskromnie, ze to co popelnilem z zespolem bylo nawet calkiem melodyjne
ale to juz zupelnie inna para kaloszy... |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

Pomogła: 17 razy Posty: 1855 Skąd: Braunschweig
|
Wysłany: 2005-04-21, 22:47
|

|
|
bossszzzeee, alez sie wzurszylam, normalnie mi sie zatesknilo do tych wyjcow |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2005-04-23, 17:47
|

|
|
a moze by tak wieczor jakis z polska muzyka urzadzic i razem pospiewac co lepsze kawalki? cudnie by bylo, konkursy bysmy jakies urzadzili, w nagrode np. krowki |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2005-04-23, 20:30
|

|
|
| gitarowe plumkanie? |