| Autor |
Wiadomość |
marzena
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy Posty: 1839 Skąd: Berlin/Poznan
|
Wysłany: 2007-10-02, 14:52
|

|
|
Ja mysle ze to wcale glupi pomysl male Polaczki biegajace po boisku z Polskim okrzykem Sama bym Alexa tam poslala gdyby takie cos powstalo ale jak znam zycie to bedzie bardzo daleko od mojej wsi!
I Aniu bedzie napewno trudne do zrobienia ze wzgledu wlasnie takich reakcji -
""ale te dzieci maja lubiec grac w pilke czy jak ???
Bo jak nie to obojetne chyba jest czy turek polak arab niemiec hiszpan,grek itp itd
nie rozumiem problemu
niech zbiera dzieci ktöre chca grac w pilke,a nie te ktörzy musza""
Ale trzymam kciuki!!!
Ps. Pia nie denerwuj sie bo to urodzie szkodzi ! |
|
|
|
 |
gosienka5
Bardzo Aktywny

Pomogła: 10 razy Posty: 302 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2007-10-02, 15:04
|

|
|
| Pewnie, ze idea jest bardzo fajna i z checia sie przylacze do pomocy jezeli uda sie zebrac taka grupe... jak juz pisalam chciala bym zajac sie trenowaniem dzieciaczkow... mam juz nawet male doswiadczenie, w polsce zajmowalam sie czasami trenowaniem mlodziutkich dziewczyn w swoim klubie:) I musze przyznac, ze zapal tych dzieciaczkow jest niesamowity, zarowno dziewczynek jak i chlopcow. I mysle tez, ze w tej druzynie mogli by trenowac zarowno chlopcy jak i dziewczeta...widzialam juz takie druzyny mieszane oczywiscie z duza przewaga chlopcow i wszyscy bardzo dobrze sie dogadywali:) Tak wiec pozdrawiam i zycze powodzenie w werbowaniu mlodych zawodnikow, ja w miare mozliwosci postaram sie tez przekazac ta informacje innym. Pozdrawiam |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
OLSZAK
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-10-02, 15:43
|

|
|
| popytajcie w OLIMPIA POLNISCHER BERLIN to polski klub pilkarski w Berlinie na Spandau ale nie maja druzyny SUPER JUNIOROW ale moze gdyby zebraloby sie naprawde sporo mlodzikow to nie ma przeszkod zeby taka druzyne zorganizowac |
_________________ http://pl.youtube.com/watch?v=_ra-YNOp9M4
SISMIC d(*o*)b |
|
|
|
 |
|
|