| Autor |
Wiadomość |
Stolarz
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-10-16, 09:19 Pilka nozna TEAM
|

|
|
| Oki proponuje stwirzenie jakiejs ekipy zeby pokopac w pilke? A dokladniej chodzi o wystartowanie w jakis rozgrywkach typu tkkf czy futsal. Czekamy na propozycje i pomysly oczywiscie nie chodzi o zdobywanie jakis pucharow ale o dobra sportowa rywalizacje i zabawe. |
|
|
|
 |
gosienka5
Bardzo Aktywny

Pomogła: 10 razy Posty: 302 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2007-10-16, 11:59
|

|
|
| witaj!!! proponuje zebys przyszedl na nasze pilkarskie spotkanie:P:) pograc z nami w pileczke, a przy okazji pogadac o zalozeniu teamu, zawsze latwiej sie konwersuje na zywo niz przez neta, pozdrawiam i zapraszam!!! mysle, ze juz wkrotce pojawi sie na forum wiadomosc gdzie i kiedy gramy...kto wie moze juz w ten czwartek...??? |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
Stolarz
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-10-16, 12:17
|

|
|
| Oki a nie da rade w sobote albo w niedziele popykac mysle ze wiecej ludzi ma wtedy wolny czas?? |
|
|
|
 |
gosienka5
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-10-16, 12:20
|

|
|
| no nie wiem pewnie tez, jednak my zasze sie spotykamy w czwartki, mozliwe, ze nawet dzisiaj sie spotkamy bo wlasnie rozmowy sie tocza w tej sprawie...jak bys byl chetny na dzisiaj i masz jeszcze kogos kto tez by pogral to daj znac najlepiej na gg |
|
|
|
 |
Stolarz
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-10-17, 12:04
|

|
|
| Oki ale chodzi mi tez o samo zainteresowanie czu sa szanse. |
|
|
|
 |
gosienka5
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-10-17, 16:46
|

|
|
| wiesz jesli chodzi o szanse na team do futsalu to mysle, ze sa bo te 5 osob zawsze sie znajdzie, ja tez bym chetnie z wami w takim teame pograla ale jestem kobieta i pewnie nie bedziecie chcieli kogos takiego w teamie. Jak chcesz to przyjdz jutro o 18 sie spotykamy pograc zobaczysz kto bedzie i na miejscu pogadasz, bo nie wszyscy ktorzy przychodza grac zagladaja na forum, wiekszosc z nich nie ma na to czasu wiec raczej umawiamy sie przez gg |
|
|
|
 |
OLSZAK
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-10-18, 12:34
|

|
|
| ok jak chcesz to odezwij sie na gg 2321775 i ugadamy sie dzis na meczyk bo spottykamy sie standardowo na kolonnenstr |
_________________ http://pl.youtube.com/watch?v=_ra-YNOp9M4
SISMIC d(*o*)b |
|
|
|
 |
|
|