plaga wysysaczy benzyny w berlinie!!!!!!!!!!!
| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-08-24, 11:39 plaga wysysaczy benzyny w berlinie!!!!!!!!!!!
|

|
|
| .........chcialem tylko wszystkich ,,formowiczów,obywateli Berlina,,ostrzec przed plaga kradzierzy paliwa z naszych samochodów.Zamykajcie na trzy spusty swoje wlewy paliwa,chyba że chcecie niespodzianke w postaci suchego baku. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Dominika
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-08-24, 11:55
|

|
|
To juz tutaj tez kradna benzyne? Zdarzylo mi sie to 2 lata temu w Polsce, w rodzinnej miejscowosci, dlatego tym bardziej bylam w szoku, normalnie jest tam zawsze spokojnie i bezpiecznie. Zamkniecie baku nic nie da, bo nam wtedy zamek rozwalili na kawalki. Okazalo sie, ze to jakies nastolatki, ktore potrzebowaly benzyny, zeby rozbijac sie zdezelowanym "Maluchem" po okolicach. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-08-24, 12:22
|

|
|
| w Berlinie jest to nagminne,i nie jestem pierwsza okradziona osobą....i tak jak mówisz dominiko, zamek w kawałkach |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2634 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2006-08-25, 08:44
|

|
|
| Szczerze mowiac,pierwsze slysze o takich kradziezach w Berlinie,ile lat tu mieszkam nie spotkalam sie ani osobiscie,ani zadnemu z naszych znajomych nie przytrafilo sie cos takiego. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-08-25, 10:38
|

|
|
| tak wiec uwazaj molgorzato na swoj,,bak,,................a dwa przypadki w ciagu 2 tygodni na treptow to chyba mowi samo przez sie |
 |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2006-08-25, 13:03
|

|
|
| Ja też jeszcze nie spotkałem sie z tym, być może zależy to od dzielnicy, albo jak blisko jest do następnej autostrady, albo po prostu od ludzi. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
Dominika
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-08-25, 20:14
|

|
|
Nawet u mnie na Neukölln sie nie zdarzylo. |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2006-08-27, 20:31 Re: plaga wysysaczy benzyny w berlinie!!!!!!!!!!!
|

|
|
| 37procent napisał/a: | | .........chcialem tylko wszystkich ,,formowiczów,obywateli Berlina,,ostrzec przed plaga kradzierzy paliwa z naszych samochodów.Zamykajcie na trzy spusty swoje wlewy paliwa,chyba że chcecie niespodzianke w postaci suchego baku. |
Ciekawostka dla mnie...
... moze podpadłeś sąsiadom?:)
pozdr
uko |
_________________ uko |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-08-28, 12:57
|

|
|
Nawet u mnie na Neukölln sie nie zdarzylo.
ale to wlasnie bylo na neukoln |
 |
|
|
|
 |
PEPSI MAX
Bardzo czesto tu bywa PETER GABRIEL

|
Wysłany: 2006-08-28, 23:27
|

|
|