| Autor |
Wiadomość |
paula.m
Nowy

|
Wysłany: 2008-12-27, 22:45 POLSKA SIŁOWNIA
|

|
|
WITAM SERDECZNIE SZUKAM POLSKIEJ SIŁOWNIA W BERLINIE GDYŻ OD NOWEGO ROKU POSTANOWIŁAM SIĘ ZAPISAĆ I TROCHĘ POTRENOWAĆ JEST TYLKO MAŁY PROBLEM NIE UMIEM JĘZYKA WIĘC MUSZĘ SIĘ ZAPISAĆ DO POLSKIEJ ALE TAKIEJ OWEJ NIE MOGĘ ZNALEŹĆ SŁUSZAŁ KTOŚ MOŻE |
|
|
|
 |
monko
Bardzo Aktywny

Pomogła: 18 razy Posty: 361 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2008-12-28, 11:45
|

|
|
nie wiem czy w ogole taka istnieje
jezeli potrzebujesz polskiego instruktora to wiem ze w joppie na mullerstr sa Polki, na pewno mozesz sie z nimi umowic co do treningow, tylko ze akurat joppa ci nie polecam bo jest dosc drogi |
|
|
|
 |
GOa123
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-01-01, 16:09
|

|
|
| ... nie wystarczy McFitness z odpowiednim towarzystwem? |
_________________ "Niemand hat der Absicht, Gestapo wieder zu errichten"
http://www.youtube.com/watch?v=BUqyc-Q2uvw
|
 |
scuter911
Nowy

|
Wysłany: 2009-02-01, 14:42
|

|
|
| Hejka ,Ja też szukam jakies silki choc z polskim instruktorem gdzies nie daleko sonnenalle znacie tam cos? |
|
|
|
 |
aniolek
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-02-01, 15:35
|

|
|
| Hejka. Ja tez nie znam jezyka a chodze na silownie do McFitness. Na pierwszy probny raz idz z kims kto zna jezyk ( instruktor dobierze ci program oraz omowi kazdy sprzet na ktorym bedziesz cwiczyl ) a potem bez problemu mozesz juz chodzc sam.... |
_________________ Pozdrawiam-aniolek |
|
|
|
 |
Florka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-02-05, 01:29
|

|
|
Też bym z kimś pochodzila na siłownię, bo samej to smutno. Problem tkwi w tym, że nie znam języka i nie mam kogoś takiego, żeby poszedł ze mną na pierwsze spotkanie mi to przetłumaczyć. Ale znam angielski |
_________________ / nie pytaj co Tobie da, ale co Ty możesz zrobić dla niej.. |
|
|
|
 |
scuter911
Nowy

|
Wysłany: 2009-02-13, 16:04
|

|
|
| witam podje adresik z zapytaniem czy ktos tam byl lub wie cos o Fitness Company Freizeitanlagen GmbH Karl-Marx-Str. 64-72 12043 Berlin, Germany |
|
|
|
 |
kasia10077
Nowy

|
Wysłany: 2009-02-13, 20:18
|

|
|
Ja znam jedna polska silownie na Neukölln
kiedys w kontaktach znalazlam, nie jest tam tak jak w Joop napewno ale mowia po polsku
Frauen-Fitness-Center-Nicole. Lahnstr. 96. 12055 Berlin Neukölln. Tel.030/ 68055358 |
|
|
|
 |
Florka
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-02-23, 11:30
|

|
|
| Czy ta Polska siłownia jest tylko dla kobiet, czy też jest może dla mężczyzn ?? I jakie są ceny ?? |
_________________ / nie pytaj co Tobie da, ale co Ty możesz zrobić dla niej.. |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

Pomogła: 22 razy Posty: 795 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2009-02-23, 12:22
|

|
|
ja tez bym z checia pochodzila moze raczej na fitness niz na silownie hehe....przydalo by sie zrzucic troszke kilogramow ,moze jest jakas osoba chetna co tez mialaby ochote troszke pocwiczyc? |
_________________ Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem:) |
|
|
|
 |
Sylvia
Staly bywalec forum

Pomogła: 7 razy Posty: 209 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-02-23, 12:33
|

|
|
| cyganka napisał/a: | | moze jest jakas osoba chetna co tez mialaby ochote troszke pocwiczyc? |
Zgłaszam się Tylko najlepiej w mojej okolicy (z uwagi na mojego małego szkraba) |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz!

|
Wysłany: 2009-02-27, 17:58
|

|
|
Jasne..po za tym wielu silowniach mowiac b. dobrze po ang. Polecam McFit`a ..BTW ktos moze chodzi do McFita na SeeStr ??? pozdrawiam! |
_________________ Berlińska Polonia - To My !!
 |
|
|
|
 |
scuter911
Nowy

|
Wysłany: 2009-03-02, 20:03
|

|
|
| sprawdzilem ta NEUKÖLLN jest faktycznie nie ma poroblemu z polskim ,ale niestety tylko dla kobiet , co mnie nie intersuje |
|
|
|
 |
xxx73xxx
Nowy

|
Wysłany: 2011-12-09, 19:13
|

|
|
| Witam. Jestem Polskim instruktorem kulturystyki i trójboju siłowego mieszkam teraz w Berlinie, zapraszam wszystkich chętnych na treningi personalne na terenie Berlina. Posiadam certyfikat Polskiego Związku Kulturystyki i Trójboju Siłowego. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: brzozowski.mariusz@gmail.com lub telefonicznie: 015257490885 Chętnie podejmę współpracę z siłownią w Berlinie. |
|
|
|
 |
|
|