Romantycznie w Berlinie, jakas knajpka, miejsce, urodziny
| Autor |
Wiadomość |
kamila_grzegorz
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-23, 16:08 Romantycznie w Berlinie, jakas knajpka, miejsce, urodziny
|

|
|
Witam!
W środe razem z moja narzeczoną wybieram się na zwiedzanie Berlina. Wycieczkę zaplanowałem, wiem co chcemy zobaczyc ale szukam jakiegoś miejsca w które mógłbym zabrac swoja narzeczoną z okazji Jej urodzin.
Chodzi mi o to żeby było romantycznie i ciekawie. Wiadomo zakupy juz też zaplanowałem, ale szukam jeszcze czegoś co sprawi Jej radośc w dniu urodzin.Może wypowiedzą się również Panie gdzie lubia chodzic w Berlinie. Najlepiej gdzies w centrum.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc |
|
|
|
 |
Mxl`
Nowy

|
|
|
|
 |
Anna_Maria
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-07-23, 16:21
|

|
|
| Wez ja to pargu "Tiergarten" na ZOO, w restauracji "Cafe am Neuen See" (nad rzeka) mozna lódke wynajac i po rzece poplywac, ja uwazam to za bardzo romantyczne. |
_________________ Pozdrawiam liczne grono mych wrogów
Trzymajcie się ciepluchno |
|
|
|
 |
kamila_grzegorz
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-23, 16:50
|

|
|
| Anna_Maria napisał/a: | | Wez ja to pargu "Tiergarten" na ZOO, w restauracji "Cafe am Neuen See" (nad rzeka) mozna lódke wynajac i po rzece poplywac, ja uwazam to za bardzo romantyczne. |
Pomysł mi się bardzo podoba, prosze napisz mi czy orientujesz się do której jest otwarta ta restauracja, ja nie moge znaleźc ich strony internetowej a chcę żeby było to wieczorem.
Jak tam wyglądają ceny? Czy są wysokie?
Pozdrawiam i bardzo dziekuje |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-07-23, 16:54
|

|
|
| W lecie czynna jest do pólnocy, wprawdzie oficjalnie do 22.00, ale w lecie przed pólnoca nie zamykaja, ja sama plywalam do 23.30, a koszt 5€ za 30 minut. |
|
|
|
 |
kamila_grzegorz
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-23, 16:59
|

|
|
| Anna_Maria napisał/a: | | W lecie czynna jest do pólnocy, wprawdzie oficjalnie do 22.00, ale w lecie przed pólnoca nie zamykaja, ja sama plywalam do 23.30, a koszt 5€ za 30 minut. |
Dziękuje, a jak się mają ceny jedzenia?? |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-07-23, 17:03
|

|
|
Tez niedrogo jak na centrum - wielka pizza, która jest smaczna jakos tak kolo 8€,a i piwko nie jest drogie, ceny wprawdzie nie pamietam, ale ja nie narzekalam na rachunek |
|
|
|
 |
kamila_grzegorz
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-23, 17:52
|

|
|
| Anna_Maria napisał/a: | Tez niedrogo jak na centrum - wielka pizza, która jest smaczna jakos tak kolo 8€,a i piwko nie jest drogie, ceny wprawdzie nie pamietam, ale ja nie narzekalam na rachunek |
Super, na pewno odwiedzę, może jeszcze jakieś inne propozycje?
Dziękuję Ci bardzo Anno_Mario |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-07-23, 17:53
|

|
|