salsa lub inne tańce w Berlinie
| Autor |
Wiadomość |
martaaa
Nowy

|
Wysłany: 2011-02-24, 10:38 salsa lub inne tańce w Berlinie
|

|
|
| Witajcie, jestem zainteresowana salsą lub innymi tańcami latynoamerykańskimi. Znacie jakieś miejsca w Berlinie gdzie można się szkolić w tym zakresie? A może ktoś chodzi na coś podobnego, lub chciałby podobnie jak ja się wybrać?? pozdrawiam |
|
|
|
 |
moniamishka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-07-20, 20:50
|

|
|
| Witam, ja tez jestem zainteresowana, choc poczatkujaca, jesli ktos ma namiary to tez poprosze, moze w grupie byloby razniej?? chodzilam kiedys i wiem, ze potrzebna para do latino.. |
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2389 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-07-20, 23:31
|

|
|
w dyskotece Havanna mają zdaje sie takie kursy a pozniej impreza... niech sie wypowiedza znajomi co tam chodzą |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-20, 23:33
|

|
|
| SoNja napisał/a: | w dyskotece Havanna mają zdaje sie takie kursy a pozniej impreza... niech sie wypowiedza znajomi co tam chodzą |
i w SODZIE w ktorys dzien tygodnia organizuja podobne zajecia, a pozniej imprezka |
_________________ Nie rób priorytetu z kogoś, dla kogo jesteś tylko 'opcją'. |
|
|
|
 |
Lucyneczka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-07-21, 01:13
|

|
|
Soda Club Kulturbrauerei jest w niedziele i w czwartek.
Havanna w srode, piatek i w sobote.
Polecam wtorek na Traumstrand kolo Hauptbahnhof. |
|
|
|
 |
lalka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-01, 19:50
|

|
|
| Havanna jest szczegolnie godna polecenia. W srode, godzine przed, ucza tanczyc, super frajda. |
|
|
|
 |
lalka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-01, 19:52
|

|
|
| W srode nauka salsy przed disco od 20-21, w piatek od 21-22. |
|
|
|
 |
Malgoska-Goska
Aktywny uzytkownik

|
|
|
|
 |
angi
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-02, 04:37
|

|
|
Zapraszam do nowej szkoly tanca z polskimi kursami. W ofercie znajduje sie salsa solo , salsa dla par lub kurs tanca towarzyskiego. Zajecia prowadzone sa przez finalistke mistrzostw Niemiec w tancu towarzyskim. Odbywaja sie w jezyku Polskim, Niemieckim lub Angielskim.
www.studio-motion.eu - strona jest w budowie ale mozna z niej pobrac grafik zajec w pdf. Otwarcie 11 i 12 lutego, z tej okazji rowniez wiele promocji. Jesli macie pytania lub chcecie zapisac sie na kurs piszcie na office@studio-motion.eu
www.facebook.com/studiomotion.berlin |
|
|
|
 |
|
|