| Autor |
Wiadomość |
Daisy
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-17, 15:23 Sealife
|

|
|
Chcialabym sie wybrac z dziecmi na urodzinki malego do sealife.Czy ktos z was byl tam? Podzielcie sie wrazeniami .Please bo nie wiem gdzie mam z malym na roczek isc
A tu jest link dla ludzi ktorzy nie wiedza o co kaman
http://www.sealife.de/ |
|
|
|
 |
dluga
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 4 razy Posty: 100 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-07-18, 07:29
|

|
|
Ja bylam tam 2 miesiace temu z maja 3,5roczna corka. Specjalnie zachwycona nie byla,zreszta my tez.Fajnie ale bez jakis szczegolnych fajerwerkow.O wiele lepiej spedzilismy czas w Zoo no i o Legolandzie nie wspominajac.Tu to naprawde bawilismy sie wszyscy.Moja mala caly czas sie pyta kiedy znowu tam pojdziemy.
Mysle ze dla rocznego dziecka sealife to nuda.W Legolandzie jest plac zabaw no i klocki,klocki,klocki...
A to radosc nie tylko dla dzieci jak sie okazalo. |
_________________ Agnieszka |
|
|
|
 |
Daisy
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-18, 09:44
|

|
|
Dzieki bardzo tez tak myslalam ze nic specjalnego to nie jest no i tymbardziej dla dzieci.Tak wiec musze myslec nad jakims innym miejscem na urodzinki dla babla a przy okazji takim zeby moj dwulatek tez poszalal |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1399 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-07-18, 10:11
|

|
|
sealife jest super !! napewno fajniejszy jak legoland
Daisy nie oczekuj za wiele od rocznego dziecka juz chyba kiedys pisalysmy na ten temat ,balonik lodzik i dziecie happy a czy to bedzie zoo czy sealife czy zwykly plac zabaw to jest naprawde obojetne
na 5-7-8-10 urodziny to bedziesz miala czas i przymus wymyslac a teraz luzik ..... |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Daisy
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-18, 11:45
|

|
|
| Pia napisał/a: | sealife jest super !! napewno fajniejszy jak legoland
Daisy nie oczekuj za wiele od rocznego dziecka juz chyba kiedys pisalysmy na ten temat ,balonik lodzik i dziecie happy a czy to bedzie zoo czy sealife czy zwykly plac zabaw to jest naprawde obojetne
na 5-7-8-10 urodziny to bedziesz miala czas i przymus wymyslac a teraz luzik ..... |
Tak owszem pisalysmy juz keidys na ten temat A ja pytam teraz o sealife gdyz musze cos znalezc dla jednego i drugiego wiec szukam wszystkiego co sie da.
Nie myslisz ze zwykly plac zabaw lub jak napisalas balonik jest obojetne.Mysle ze takie rzeczy sa na codzien wiec dziecko ten dzien szczegolny powinno spedzic troszke innaczej.Tymbardziej iz sa upaly i nie widze sie przy takiej temp z dziecmi w zoo i starsza babcia
ale nie wazne pytam o opinie o sealife |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1399 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-07-18, 13:47
|

|
|
Daisy co roczniak czy dwulatek bedzie rozumial w sealife albo legoland ?????
nic !!!!
JA Wiem ze to jest szczegöölny dzien ale uwierz mozna go milo spedzic na placu zabaw,i dziecko bedzie mialo wiecej frajdy jak w przepelnionych teraz sealife czy legolandzie
jezeli tak bardzo Ci zalezy to wybierz lepiej sealife |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Daisy
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-18, 14:04
|

|
|
Spoko cos wymysle Wszystko zalezy rowniez od pogody i nastroju babci ktora przyjedzie |
|
|
|
 |
monko
Bardzo Aktywny

Pomogła: 18 razy Posty: 327 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-07-18, 15:38
|

|
|
ja raczej tez nie polecalabym sea life dla tak malego dziecka
poza tym sea life to raz isc, zobaczyc i koniec
nic szczegolnego tam nie ma
moze zorganizuj urodzinki na zamknietym placu zabaw? |
|
|
|
 |
Daisy
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-18, 19:10
|

|
|
| monko napisał/a: | ja raczej tez nie polecalabym sea life dla tak malego dziecka
poza tym sea life to raz isc, zobaczyc i koniec
nic szczegolnego tam nie ma
moze zorganizuj urodzinki na zamknietym placu zabaw? |
Dzieki za opinie przynajmniej wiem ze nie warto a co do urodzinek chyba nie zabardzo mi sie oplaca robic dla synka i jego brata 2 letniego i tesciowej ktorej nigdy niedogodzisz .... ale chociaz wiem ze do sealife nie warto . |
|
|
|
 |
waldi6
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-07-26, 15:59
|

|
|
| Moim zdaniem sea life to bardzo dobry pomysł, jednak nie dla tak małego dziecka:) A więc zgadzam się z resztą opinii:) Ja bym proponował zabrać Maluszka do Zoo:) Pewnie też za wiele nie będzie rozumiało z tych zwierzątek, ale zawsze może pokarmić kilka z nich czy pogłaskać:) Chociaż pewnie faktycznie wata cukrowa i balonik sprawią większą frajdę:) |
|
|
|
 |
|
|