forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Sealife

Autor Wiadomość
Daisy
Dyskutant

Wysłany: 2010-07-17, 15:23   Sealife

Chcialabym sie wybrac z dziecmi na urodzinki malego do sealife.Czy ktos z was byl tam? Podzielcie sie wrazeniami .Please bo nie wiem gdzie mam z malym na roczek isc :wink:

A tu jest link dla ludzi ktorzy nie wiedza o co kaman :razz:

http://www.sealife.de/

dluga 
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 2010-07-18, 07:29   

Ja bylam tam 2 miesiace temu z maja 3,5roczna corka. Specjalnie zachwycona nie byla,zreszta my tez.Fajnie ale bez jakis szczegolnych fajerwerkow.O wiele lepiej spedzilismy czas w Zoo no i o Legolandzie nie wspominajac.Tu to naprawde bawilismy sie wszyscy.Moja mala caly czas sie pyta kiedy znowu tam pojdziemy.
Mysle ze dla rocznego dziecka sealife to nuda.W Legolandzie jest plac zabaw no i klocki,klocki,klocki... :lol:
A to radosc nie tylko dla dzieci jak sie okazalo. :mrgreen:

Daisy
Dyskutant

Wysłany: 2010-07-18, 09:44   

Dzieki bardzo tez tak myslalam ze nic specjalnego to nie jest no i tymbardziej dla dzieci.Tak wiec musze myslec nad jakims innym miejscem na urodzinki dla babla a przy okazji takim zeby moj dwulatek tez poszalal :D

Pia 
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy
Wysłany: 2010-07-18, 10:11   

sealife jest super !! napewno fajniejszy jak legoland ;)

Daisy nie oczekuj za wiele od rocznego dziecka ;) juz chyba kiedys pisalysmy na ten temat ,balonik lodzik i dziecie happy a czy to bedzie zoo czy sealife czy zwykly plac zabaw to jest naprawde obojetne

na 5-7-8-10 urodziny to bedziesz miala czas i przymus wymyslac a teraz luzik .....

Daisy
Dyskutant

Wysłany: 2010-07-18, 11:45   

Pia napisał/a:
sealife jest super !! napewno fajniejszy jak legoland ;)

Daisy nie oczekuj za wiele od rocznego dziecka ;) juz chyba kiedys pisalysmy na ten temat ,balonik lodzik i dziecie happy a czy to bedzie zoo czy sealife czy zwykly plac zabaw to jest naprawde obojetne

na 5-7-8-10 urodziny to bedziesz miala czas i przymus wymyslac a teraz luzik .....

Tak owszem pisalysmy juz keidys na ten temat :razz: A ja pytam teraz o sealife :P gdyz musze cos znalezc dla jednego i drugiego wiec szukam wszystkiego co sie da. :mrgreen:
Nie myslisz ze zwykly plac zabaw lub jak napisalas balonik jest obojetne.Mysle ze takie rzeczy sa na codzien wiec dziecko ten dzien szczegolny powinno spedzic troszke innaczej.Tymbardziej iz sa upaly i nie widze sie przy takiej temp z dziecmi w zoo i starsza babcia :razz:
ale nie wazne pytam o opinie o sealife :mrgreen:

Pia 
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy
Wysłany: 2010-07-18, 13:47   

Daisy co roczniak czy dwulatek bedzie rozumial w sealife albo legoland ?????
nic !!!!

JA Wiem ze to jest szczegöölny dzien ale uwierz mozna go milo spedzic na placu zabaw,i dziecko bedzie mialo wiecej frajdy jak w przepelnionych teraz sealife czy legolandzie

jezeli tak bardzo Ci zalezy to wybierz lepiej sealife

Daisy
Dyskutant

Wysłany: 2010-07-18, 14:04   

Spoko cos wymysle :wink: Wszystko zalezy rowniez od pogody i nastroju babci ktora przyjedzie :twisted:

monko 
Bardzo Aktywny

Pomogła: 18 razy
Wysłany: 2010-07-18, 15:38   

ja raczej tez nie polecalabym sea life dla tak malego dziecka
poza tym sea life to raz isc, zobaczyc i koniec
nic szczegolnego tam nie ma
moze zorganizuj urodzinki na zamknietym placu zabaw?

Daisy
Dyskutant

Wysłany: 2010-07-18, 19:10   

monko napisał/a:
ja raczej tez nie polecalabym sea life dla tak malego dziecka
poza tym sea life to raz isc, zobaczyc i koniec
nic szczegolnego tam nie ma
moze zorganizuj urodzinki na zamknietym placu zabaw?

Dzieki za opinie :wink: przynajmniej wiem ze nie warto a co do urodzinek chyba nie zabardzo mi sie oplaca robic dla synka i jego brata 2 letniego i tesciowej ktorej nigdy niedogodzisz :twisted: :mrgreen: .... ale chociaz wiem ze do sealife nie warto . :razz:

waldi6 
Poczatkujacy

Wysłany: 2010-07-26, 15:59   

Moim zdaniem sea life to bardzo dobry pomysł, jednak nie dla tak małego dziecka:) A więc zgadzam się z resztą opinii:) Ja bym proponował zabrać Maluszka do Zoo:) Pewnie też za wiele nie będzie rozumiało z tych zwierzątek, ale zawsze może pokarmić kilka z nich czy pogłaskać:) Chociaż pewnie faktycznie wata cukrowa i balonik sprawią większą frajdę:)

Odpowiedz do tematu