squash/badmington ktos chetny??
| Autor |
Wiadomość |
thomas07
Uzytkownik

|
Wysłany: 2012-01-30, 23:10 squash/badmington ktos chetny??
|

|
|
| witam, jak w temacie, szukam chetnych do gry w squasha lub badmingtona. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-31, 20:36
|

|
|
speed badmingtonowcow jest na forum kiku |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-01, 13:13
|

|
|
Ja jestem jak najbardziej chętna do gry w squasha!!!! Właśnie miałam zakładac oddzielny wątek o tej tematyce Grałam kilkanaście razy w życiu i mój poziom oceniam na podstawowy +. Generalnie jestem w miarę sprawna fizycznie a co za tym idzie szybko się uczę więć chętnie zagram z kimś lepszym od siebie ale oczywiśćie nowiciusze też są mile widziani.
Ktoś jeszcze chętny? Najfajniej się gra kiedy są cztery osoby i kort na dłużej (możliwość wymieniania się i złapania oddechu między kolejnymi ,rundami'). To jak? |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
Przemek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-03, 00:45
|

|
|
| Chętnie bym się dołączył,trochę ruchu by na pewno nie zaszkodziło. W squasha nie grałem,ale szybko się uczę. |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-03, 13:40
|

|
|
Przemku, sqaush to świetna gra, a uczucie przyjemnego zmęczenia, które daje (często już po 15min gry:P) po prostu uwielbiam. DO tej pory grałam w tym klubie http://www.ambersuite.info/, widzę, że mieszkasz na Neukolln więć nie będziesz miała jakoś bardzo daleko, chyba, że wolisz coś bliżej Ciebie- nie ma problemu, dojadę i może w następnym tyg któregoś wieczora?
Ktoś jeszcze chętny? |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
Przemek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-03, 18:30
|

|
|
To wstępnie jesteśmy umówieni.Gdzie w tym klubie jest pomieszczenie do gry w squasha,bo nie znalazłem ? |
|
|
|
 |
ges
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-06, 16:47
|

|
|
A jak wyglądają koszty grania w tamtym miejscu ?
Gramy raz w tygodniu tutaj:
http://neu.squash-house.de/squash
Ale płaci się od osoby, więc chodzenie w grupach nie bardzo ma sens.
Jakby ktoś znał inne miejsca w okolicy na innych zasadach (koszt za kort) to można pomyśleć :] |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-06, 18:09
|

|
|
I co, macie już jakiś termin? Tez bym się poruszał i wyżył |
|
|
|
 |
ges
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-06, 18:31
|

|
|
Termin do ustalenia - w zalezności gdzie i kiedy zbiorą się chętni
Rezerwacje z reguły tydzień wcześniej robimy w squashhouse |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-10, 00:41
|

|
|
Ten tydzień tak pędzi, że dopiero dzisiaj zorientowałam się, że na forum trwa umawianie się na squasha...
co powiecie na poniedziałek, powiedzmy 20-21? Jeżeli będzie nas więcej niż dwie osoby to proponuję jeden kort ale np na 1,5h. Dwie osoby grają, dwie odpoczywają. Mamy możliwośc mieszania się, porozmawiania i złapania oddechu
W klubie Insel płaci się za kort nie od osoby. Ceny wyglądają następująco:
Montag bis Freitag 08.00 Uhr bis 15.45 Uhr- 7,20 €
Montag bis Freitag 16.00 Uhr bis 21.30 Uhr- 13,80 €
Montag bis Freitag ab 21.30 Uhr -9,70 €
Cena za 1,5h kortu dzielona na cztery osoby jest chyba do zniesienia A rezerwacje wystarczy zrobic tego samego dnia, a bywało i tak, że szłam tam bez rezerwacji i były wolne korty
więc? |
|
|
|
 |
ges
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-10, 01:40
|

|
|
Tam niestety dla mnie trochę za daleko, ponad 1h drogi komuniacją więc może znajdzie się ktoś z okolic. |
|
|
|
 |
piteroberlino
Uzytkownik

|
Wysłany: 2012-02-10, 05:49 a moze badmington
|

|
|
| hmm squash troche za szybko meczy,wiec moze jednak badmington, po 20h chetnie bym pogral ktos chetny? |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-10, 08:49
|

|
|
A dla mnie spoko , fajnie gdyby thomas07 i Przemek się odezwali, a może jeszcze ktoś inny byłaby super rozrywka
(kurcze już się nie mogę doczekać) |
|
|
|
 |
Przemek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-11, 00:08
|

|
|
A nie może być wtorek albo w zasadzie każdy inny dzień tygodnia,bo akurat w ten poniedziałek nie będę mógł,chociaż chciałbym ? |
|
|
|
 |
Borat
Uzytkownik

|
Wysłany: 2012-02-11, 13:00
|

|
|
Ja tez bym chetnie spobowal w squasha, ale musze toche kondycje podciagnac bo ostatnio podupadla...
Ale chetnie sie nastepnym razem do gry przylacze |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2012-02-11, 15:47
|

|
|
Jak mi reka wyzdrowieje, to w badmintona tez chetnie dolacze.
Jak ktos jeszcze nie zna, gram tutaj: http://www.sportoase.de/ |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-12, 21:00
|

|
|
Reasumując- poniedziałek, godz 21 w tym oto miejscu http://www.insel-sports-club.de/.
Na wszelki wypadek zadzwonie tam jutro rano i zrobię rezerwację jednego kortu na 1,5 godz. Sprzęd można wypożyczyć na miejscu. Thomas07 potwierdził swoje przybycie, Waldku, Tomku- mam nadzieję, że również będziecie
Przemku ja jestem chętna do gry 2x w tyg także może zorganizujemy jeszcze jakies spotkanie w tym tyg więc nic straconego |
|
|
|
 |
Przemek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2012-02-14, 22:07
|

|
|
I jak było w poniedziałek ? |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-14, 22:10
|

|
|
Było świetnie Panowie dali czadu na korcie a swoją drogą- jak zakwasy?! |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2012-02-15, 09:18
|

|
|
Mnie jeszcze trzymają |