| Autor |
Wiadomość |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2281 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-07-26, 11:21
|

|
|
Matrix mi srednio podpasował ze wzgledu na klientele (duzo ciemnych)
jezeli orientujesz się takze w znanych berlinskich dj-ach to np. w ten weekend w Sodzie grał dj Jordan |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 12:40
|

|
|
| ja się bardziej boje ciemnych charakterów:) |
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-26, 13:19
|

|
|
| SoNja napisał/a: | Matrix mi srednio podpasował ze wzgledu na klientele (duzo ciemnych)
|
Albo ja jestem slepa ;P albo w MATRIXIE jest po prostu za ciemno, bo ja nie widzialam tam wielu ''ciemnych''
A co do SODYto zgadzam sie z SoNja w 100% |
_________________ Nie rób priorytetu z kogoś, dla kogo jesteś tylko 'opcją'. |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 14:03
|

|
|
| SoNja napisał/a: | Matrix mi srednio podpasował ze wzgledu na klientele (duzo ciemnych)
jezeli orientujesz się takze w znanych berlinskich dj-ach to np. w ten weekend w Sodzie grał dj Jordan |
No właśnie, co innego mamy pod słowem znany dj Dla mnie pod tym słowem kryje się producent na trasie których widziałem na plakatach Berghain czy Tresor'a. Oczywiście dla mnie może być udana impreza bez znanych osób, byle by byli fajni ludzie i fajna atmosfera. Zawiodłem się już na zapowiedziach z zitty.de więc szukam jakiegoś lepszego źródła co do udanych eventow. jakieś relacje z stereo 33 czy so36? |
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-26, 14:18
|

|
|
| Rafal108 napisał/a: | | SoNja napisał/a: | Matrix mi srednio podpasował ze wzgledu na klientele (duzo ciemnych)
No właśnie, co innego mamy pod słowem znany dj Dla mnie pod tym słowem kryje się producent na trasie których widziałem na plakatach Berghain czy Tresor'a. Oczywiście dla mnie może być udana impreza bez znanych osób, byle by byli fajni ludzie i fajna atmosfera. Zawiodłem się już na zapowiedziach z zitty.de więc szukam jakiegoś lepszego źródła co do udanych eventow. jakieś relacje z stereo 33 czy so36? |
SoNja miala na mysli ZNANYCH BERLINSKICH DJ, co niestety nie oznacza, ze sa oni tak znani jak np David Guetta, ale nie powiem, DJ Jordan jest po prostu dobry |
_________________ Nie rób priorytetu z kogoś, dla kogo jesteś tylko 'opcją'. |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2281 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-07-26, 14:19
|

|
|
| Rafal108 napisał/a: |
No właśnie, co innego mamy pod słowem znany dj Dla mnie pod tym słowem kryje się producent na trasie których widziałem na plakatach Berghain czy Tresor'a. |
nie zapominaj ze to DYSKOTEKA a nie klub
| Rafal108 napisał/a: | | jakieś relacje z stereo 33 czy so36? |
w so36 z dobrych pare lat juz nie byłam, wiec srednio mam cos tu do powiedzenia, a stereo to malutka knajpka z dj-em. |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 14:27
|

|
|
| CrazyPolska napisał/a: |
SoNja miala na mysli ZNANYCH BERLINSKICH DJ |
tak tak wiem |
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 14:30
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | Rafal108 napisał/a: |
No właśnie, co innego mamy pod słowem znany dj Dla mnie pod tym słowem kryje się producent na trasie których widziałem na plakatach Berghain czy Tresor'a. |
nie zapominaj ze to DYSKOTEKA a nie klub
|
Och, gdybym ja miał tą informację przed wejściem
| Cytat: |
| Rafal108 napisał/a: | | jakieś relacje z stereo 33 czy so36? |
w so36 z dobrych pare lat juz nie byłam, wiec srednio mam cos tu do powiedzenia, a stereo to malutka knajpka z dj-em. |
oki, sprawdzę i napiszę (jeśli kogoś to obchodzi) |
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-07-26, 23:25
|

|
|
SO36 ma ciekawe biby w pon. - warto sie przejsc (wejscie za darmo ,albo pol darmo) i muza elektroniczna w najlepszym wydaniu.
Do Berghain rowniez z rana nie wpuszczaja - jak ktos wyglada na typowego dyskotekowca to nie ma bata zeby wszedl ,bo po prostu nie pasuje do klimatu klubu.
Tresor na dzien dzisiejszy zamienia sie w dyske , gdzie od czasu do czasu wyskocza z jakims ciekawym lineupem (Tuna Park itp. cykle imprez) .
Czasem ciekawe imprezy sa rowniez w Horst Kreuzberg (jakis czas temu byla impreza Wax Treatment - duzo ciekawej wspolczesnej alternatywy ).
Jak ktos ma ochote pobawic sie przy house'ach ,czy tech-house'ach nad woda to polecam Club der Visionäre - klubik znajduje sie niedaleko Areny. Wejscie bodajze za 2€ , w weekendy bodajze 5 , browarek w normie i w okresie wakacji prawie non stop otwarty
jest jeszcze masa innych ciekawych miejsc ,ale zeby trafic na cos ciekawego to jednak trzeba sledzic w necie co sie dzieje. Polecam stronke http://www.residentadvisor.net/ . Srednio co 2-3 dni dostaje propozycje 100-150 imprez w samym Berlinie , wiec jest w czym przebierac. |
_________________ 23.5@Tresor Berlin / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-27, 15:16
|

|
|
| Maq napisał/a: | SO36 ma ciekawe biby w pon. - warto sie przejsc (wejscie za darmo ,albo pol darmo) i muza elektroniczna w najlepszym wydaniu.
Do Berghain rowniez z rana nie wpuszczaja - jak ktos wyglada na typowego dyskotekowca to nie ma bata zeby wszedl ,bo po prostu nie pasuje do klimatu klubu.
Tresor na dzien dzisiejszy zamienia sie w dyske , gdzie od czasu do czasu wyskocza z jakims ciekawym lineupem (Tuna Park itp. cykle imprez) .
Czasem ciekawe imprezy sa rowniez w Horst Kreuzberg (jakis czas temu byla impreza Wax Treatment - duzo ciekawej wspolczesnej alternatywy ).
Jak ktos ma ochote pobawic sie przy house'ach ,czy tech-house'ach nad woda to polecam Club der Visionäre - klubik znajduje sie niedaleko Areny. Wejscie bodajze za 2€ , w weekendy bodajze 5 , browarek w normie i w okresie wakacji prawie non stop otwarty
jest jeszcze masa innych ciekawych miejsc ,ale zeby trafic na cos ciekawego to jednak trzeba sledzic w necie co sie dzieje. Polecam stronke http://www.residentadvisor.net/ . Srednio co 2-3 dni dostaje propozycje 100-150 imprez w samym Berlinie , wiec jest w czym przebierac. |
dzieki za info. zarejestrowalem sie na residentadvisor i moze wpadne do cdv. |
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2011-07-27, 17:21
|

|
|
Nie wiem jak dlugo to potrwa , ale mieli podobno przenosic Bar25 na Weißensee (gdzie dokladnie to nie wiem jeszcze) . Na otwarciu wypadaloby byc
Na poczatku sierpnia wpadna do mnie znajomi z Polski i pewnie beda chcieli poimprezowac tu i tam . Jak ktos chce moze dolaczyc do wspolnego ''buszowania'' po klubach |
|
|
|
 |
Pansensuppe
Bardzo czesto tu bywa Sklavenhändler

|
Wysłany: 2011-07-27, 18:53
|

|
|
Nowa Bar25 to "Kater Holzig", otwarcie bylo w byly weekend .
http://www.katerholzig.de/ |
_________________ Dac Polsce Slask, to jak malpie dac zegarek.
David Lloyd George |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2011-07-27, 19:44
|

|
|
hmm dziwne ... z tamtych rejonow wszystkie kluby chca ''ewakuowac'' i z tego co wiem to mieli bardziej na wschod uderzac z klubami. Mozliwe ,ze masz racje ... |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-28, 10:22
|

|
|
| Maq napisał/a: |
|
Byłem wczoraj, niestety na krótko 00 do 1.00.A więc:
Znane z fotek miejsce a więc chyba dość popularne. Klimat bardzo spoko, miejscówa mistrz, ludzie wyluzowani (chyba największy plus), dresscode: egal (w Polsce 90% ludzi by nie weszło do żadnego klubu z selekcją ) . Bardziej to knajpa niż klub, floor malutki, myślałem że to wspomoże nawiązywanie znajomości, jednak sytuacja tak jak w innych klubach/knajpach czyli nocny fitness, zmiłuj się Boże . Ogólnie bardzo spoko, biorąc pod uwagę cenę (1 ojro). Może dziś ten Kater Holzig sprawdzę. Uliczka Schlessisches bardzo bardzo klimatyczna w nocy i dobry falafel. Yo! |
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2011-07-28, 17:30
|

|
|
zagladaj na RA - takich miejscowek w berlinie jest kilka w cdv od czasu do czasu gosci tam sam Ricardo Villalobos (dobra opcja jak ktos chcialby go posluchac przy nieco mniejszym budzecie niz jakas impreza w mega znanej miejscowie). |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-28, 18:43
|

|
|
| Maq napisał/a: | zagladaj na RA - takich miejscowek w berlinie jest kilka w cdv od czasu do czasu gosci tam sam Ricardo Villalobos (dobra opcja jak ktos chcialby go posluchac przy nieco mniejszym budzecie niz jakas impreza w mega znanej miejscowie). |
myślałem, ze jak sie zarejestruje to info samo będzie wpadać na skrzynke / posprawdzam.. |
|
 |
Maq

|
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|