| Autor |
Wiadomość |
Bosten
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:16 Dobra impra 27.07
|

|
|
Witam,
27 lipca jade z kumplami na mecz Herta berlin - Real madryt i po meczu zamierzamy isc do jakiegos klubu na impreze. Nigdy nie byliśmy w berlinie wiec nie wiemy gdzie sie wybrac.
Mam pytanie, co byście polecili, muzyka najelepiej jakiś hausik, electro, może też być zwykłe dyskotekowe granie. Mamy do 25 lat wiec jesli chodzi o towarzystwo kobiet to tez taki wiek preferujemy (zeby sie nie okazalo ze to klub dla jakis staruchów 45+). Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:24
|

|
|
W zaleznosci od waszych zasobow finansowych mozecie dowolnie wybierac wsrod wielu klubow ;D
Faceci musza najczesciej placic za wstep- zaleznie od klubu- od ok 5€ w gore ;D
mozesz tez sprwadzic jakie sa imprezy w tym dniu w necie, najlepiej na stronie internetowej
http://www.gaesteliste030.de/ |
_________________ Nie rób priorytetu z kogoś, dla kogo jesteś tylko 'opcją'. |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2281 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-07-25, 21:25
|

|
|
SODA ma z 5 parkietow, do wyboru, do koloru... |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:27
|

|
|
| SoNja napisał/a: | SODA ma z 5 parkietow, do wyboru, do koloru... |
Tylko problem w tym, ze 27 to jest sroda...
A w srode to polecam MATRIXA, zdarza sie, ze srodowa impreza jest lepsza niz weekendowe |
|
|
|
 |
Bosten
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:28
|

|
|
Cena gra rolę, im taniej tym lepiej ;p
W necie sprawdzałem, ale wszystkich klubów nie sprawdze, bo cięzko je znaleść przez internet, poza tym w necie nie dowiem sie czy klub jest dobry czy nie, proszę więc o wasze opinie z własnego doświadczenia. dzieki
BTW.: a co powiecie o klubie TRESOR ? |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:30
|

|
|
| Bosten napisał/a: | Cena gra rolę, im taniej tym lepiej ;p
W necie sprawdzałem, ale wszystkich klubów nie sprawdze, bo cięzko je znaleść przez internet, poza tym w necie nie dowiem sie czy klub jest dobry czy nie, proszę więc o wasze opinie z własnego doświadczenia. dzieki |
No to Matrix ja polecam ;D
Wstep podejrzewam ze 6€, ale oplaca sie bo w srody sa zazwyczaj wszystkie sale otwarte, czyli razem 5 parkietow ;D A i ludzi tez pewnie bedzie duzo bo sa wakacje
Dodatkowo przez cala noc dostaje sie 2 drinki w cenie jednego ;D |
|
|
|
 |
Bosten
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:37
|

|
|
Dzięki za info.
Będę musiał się z kumplami zastanowić i wybrać między Matrix a Tresor , bo słyszałęm że Tresor warto odwiedzić. |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:39
|

|
|
O Tresorze nic Ci nie powiem, bo nigdy tam nie bylam, ale podobno warto, tylko nie wiem czy w srodku tygodnia tez.
W kazdym badz razie MATRIX masz na pewno sprawdzony, pewnie sama sie pojawie na srodowej imprezie |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:41
|

|
|
| Bosten napisał/a: |
BTW.: a co powiecie o klubie TRESOR ? |
jak lubisz electro to ci sie tam spodoba w srody byly niezłe imprezki i ludzi nie brakowało, nie wiem jak jest teraz bo dawno nie byłam.
w Matrix w srode masz 2 for 1 napoje a w Q-dorf 50% na picie |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Bosten
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:48
|

|
|
| CrazyPolska napisał/a: | | pewnie sama sie pojawie na srodowej imprezie |
czyli rozumiem, ze fajne i ładne dziewczyny na pewno będą ;p |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:49
|

|
|
| No ba ;P;P;P;P |
|
|
|
 |
Bosten
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:50
|

|
|
| SoNja napisał/a: | jak lubisz electro to ci sie tam spodoba |
lubię electro |
|
|
|
 |
Bosten
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:53
|

|
|
| CrazyPolska napisał/a: | | No ba ;P;P;P;P |
a do pracy nie masz w czwartek, ze tak imprezujesz w srodku tygodnia? :> |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:54
|

|
|
Mam wakacje |
|
|
|
 |
Bosten
Nowy

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:55
|

|
|
| CrazyPolska napisał/a: | Mam wakacje |
chyba że ;]
jakbym ja miał wakacje i siedział w berlinie to bym pewnie z klubów nie wychodził |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-07-25, 21:56
|

|
|
Wydaje Ci sie ;D
Imprezuje sie w weekend, no i w srody czasami... |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 10:31
|

|
|
| CrazyPolska napisał/a: | Wydaje Ci sie ;D
Nie jestem ekspertem klubowego życia w Berlinie ale:
Byłem w Sodzie w piątek, mi w ogóle nie podpadł ten klub (żaden z 2 floorów), bardziej mi przypominał dyskotekę (może to jest dyskoteka?). Podobnie gdy zobaczyłem ludzi w kolejcę do Maximma w okolicach Kudamm to też mnie nie zachęciło Koleżanka zapytała lokalne osoby i też twierdzą że SODA jest to jeden z gorszych klubów w Berlinie, ale wiadomo zależy to od indywidualnych gustów muzyczno-estetytyczno-klimatowych. Już bardziej polecam Marie/ADS (Ostbahnhoff) czy Casiopeya(nie wiem czy tak sie to pisze) jak lubisz d'n'b obok chyba jest Suicide Circus. W porównaniu do warszawskich, wrocławskich czy krakowskich klubów klimat jest zupełnie inny, raczej przypomina mi to fitness tylko z cięższą muzyką i w innych porach - każdy raczej tańczy sam. Podobne opinie spotkałem na angielskich forach o Berlinie. By poznać kogoś raczej poleca się socjalne czy sportowe inicjatywy. Może w okolicach Oranien/Wenierstr jest inaczej (wydaje się spoko jeśli chodzi o nocne życie), pewnie sprawdzę w ten weekend. Matrix też pewnie niedługo sprawdzę. Napewno Berghain/Panorama/Watergate cieszą się zawsze dobrymi opiniami klubowiczów ale 1h-kolejka + kapryśność selekcjonera mogą zniechęcić |
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 10:35
|

|
|
| CrazyPolska napisał/a: | Wydaje Ci sie ;D
Ja byłem w czwartek w takim małym klubie obok Watergate i było dużo ludzi. |
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-07-26, 10:49
|

|
|
| Rafal108 napisał/a: |
Byłem w Sodzie w piątek, mi w ogóle nie podpadł ten klub (żaden z 2 floorów) |
to idz w sobote, jest jest o 3 floory więcej na electro-floor znani DJ-e czesto grają... mi się tam osobiscie najbardziej z dyskotek podoba, aczkolwiek preferuje inne kluby
| Rafal108 napisał/a: | | Już bardziej polecam Marie/ADS (Ostbahnhoff) czy Casiopeya jak lubisz d'n'b(nie wiem czy tak sie to pisze) obok chyba jest Suicide Circus. |
tez mi się tam podoba
| Rafal108 napisał/a: | Napewno Berghain/Panorama/Watergate cieszą się zawsze dobrymi opiniami klubowiczów ale 1h-kolejka + kapryśność selekcjonera mogą zniechęcić |
to fakt do Berghain sie wejdzie na 90% z samego rana... |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Rafal108
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-07-26, 11:05
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | Rafal108 napisał/a: |
Byłem w Sodzie w piątek, mi w ogóle nie podpadł ten klub (żaden z 2 floorów) |
to idz w sobote, jest jest o 3 floory więcej na electro-floor znani DJ-e czesto grają... mi się tam osobiscie najbardziej z dyskotek podoba, aczkolwiek preferuje inne kluby
|
Możesz podać jakieś nazwiska ? No każda osoba, z którą rozmawialiśmy i słyszała o SODzie to kwasiła minę , no zależy od preferencji. Ja wole bardziej klubowe klimaty niż dyskotekowe. Pewnie, jak ktoś w Polsce chodził na dyskoteki i przejdzie się do Sody to będzie szał-wow . Podobne przeczucia mam do Matrixa, ale sprawdzę |
|
 |
|
|