| Autor |
Wiadomość |
Madziazakowa
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 45 Skąd: Berlin - Gdynia
|
Wysłany: 2010-03-22, 20:42
|

|
|
| piotr1986 napisał/a: | Ten FELIX wygląda ciekawie.... chętnie sprawdze jak sie prezentuje na żywo
gdzie to jest? |
to jest w Hotelu Adlon ale wchodzi sie z innej strony od pomniku holokaustu: Behrenstraße 72
najlepiej jak jest Pacha party albo ministry of sound
www.felix-clubrestaurant.de |
|
|
|
 |
piotr1986
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-03-23, 12:14
|

|
|
Dziękuje za informacje.... zajrze przy najbliższej okazji
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kekam89
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-16, 14:03
|

|
|
| Ktos sie pisze dzis na imprezke???? |
|
 |
torbka
Nowy

|
Wysłany: 2010-04-17, 10:09
|

|
|
warto isc do Adagio na Marlene-Dietrich Platz 1, szczególnie w piątki na Las Vegas Nights
www.adagio.de |
|
|
|
 |
Sylwia24
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-17, 20:36 impreza
|

|
|
| a moze dzis ktos chetny poimprezowac?!:) |
_________________ Sylwia |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-04-21, 08:35
|

|
|
| tia, juz jest takie pojecie jak Kalkdancing:) |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
ambienth
Nowy

|
Wysłany: 2010-06-07, 21:41
|

|
|
| ja byłem w Lido faaajnie.. cos innego:) |
|
|
|
 |
BerlinGirlNo1
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-12, 20:23
|

|
|
| E4 na Potsdamer Platz polecam... |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-06-13, 17:03
|

|
|
| BerlinGirlNo1 napisał/a: | | E4 na Potsdamer Platz polecam... |
kolejna miejscowa z cyklu "jak masz zbedne 1000e to wpadnij je tam zostawic" |
_________________ Endorphin |
|
|
|
 |
BerlinGirlNo1
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-15, 09:38
|

|
|
| Maq napisał/a: | | BerlinGirlNo1 napisał/a: | | E4 na Potsdamer Platz polecam... |
Przepraszam Cie bardzo, ale w pierwszym poscie bylo wyraznie napisane, ze poszukujemy DOBRYCH i SPRAWDZONYCH miejsc. Kwestia wyboru nalezy do kazdego indywidualnie, i wcale nie potrzeba 1000e zeby sie tam dobrze bawic.... |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-06-15, 10:18
|

|
|
| BerlinGirlNo1 napisał/a: | | Maq napisał/a: | | BerlinGirlNo1 napisał/a: | | E4 na Potsdamer Platz polecam... |
Przepraszam Cie bardzo, ale w pierwszym poscie bylo wyraznie napisane, ze poszukujemy DOBRYCH i SPRAWDZONYCH miejsc. Kwestia wyboru nalezy do kazdego indywidualnie, i wcale nie potrzeba 1000e zeby sie tam dobrze bawic.... |
no tak wszystko idzie na nasz ''geschmack'' , ale zdarzylem zauwazyc , ze w tych drogich lokalach chyba glownie chodzi o lans , bo muzyke wszedzie taka sama graja
no dobra 1000€ nie ,ale 500 byloby fajnie pomijam juz kwestie ,ze laski na ogol driny maja za free ,bo sie znajdzie jakis dziany co lubic stawiac |
|
|
|
 |
BerlinGirlNo1
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-06-15, 16:14
|

|
|
| Maq napisał/a: | | BerlinGirlNo1 napisał/a: | | Maq napisał/a: | | BerlinGirlNo1 napisał/a: | | E4 na Potsdamer Platz polecam... |
no tak wszystko idzie na nasz ''geschmack'' , ale zdarzylem zauwazyc , ze w tych drogich lokalach chyba glownie chodzi o lans , bo muzyke wszedzie taka sama graja
no dobra 1000€ nie ,ale 500 byloby fajnie pomijam juz kwestie ,ze laski na ogol driny maja za free ,bo sie znajdzie jakis dziany co lubic stawiac |
jak dobrze zauwazyles, chodzi o ten 'Geschmack'...
A pozatym, to przestanmy spamowac temat rozmowami co sie komu podoba lub tez nie. Mialo byc o klubach, dyskotekach itd... |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 39 razy Posty: 2174 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2010-06-15, 20:09
|

|
|
| BerlinGirlNo1 napisał/a: |
A pozatym, to przestanmy spamowac temat rozmowami co sie komu podoba lub tez nie. Mialo byc o klubach, dyskotekach itd... |
temat jest o dobrych imprezach, pragnę zauważyc... |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-06-15, 22:38
|

|
|
| BerlinGirlNo1 napisał/a: | | przestanmy spamowac temat rozmowami co sie komu podoba lub tez nie | A Ty przestań się zabawiać w stróża porządku
Właściwością forów internetowych jest to, ze każdy wypowiada swoje zdanie, czyli (upraszczając) pisze, co mu się podoba a co nie. To, ze ktoś skomentuje, czy mu się dany klub podoba czy też nie, nie znaczy, że przestaje mówić na temat
Maq, zgadzam się E4 drogi i zgadzam się również, że płeć piękna łatwo może tam zdobyć darmowe driny A zresztą, zawsze można przyjść dużo wcześniej i to z wejściówkami - wtedy za free. Chociaż 10 euro za wstęp bez wejściówki to trochę za dużo |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
Maq

|
Wysłany: 2010-06-16, 00:31
|

|
|
10€ to w sumie standart na weekend za bibe w dobrym miejscu w piatki.
Poza tym kluby typu Maxxim , Feliks , czy ta E4 to dyski jak kazde inne , muza taka jak wszedzie, tylko jeden z drugim sie przesciga w bajerkach. Bez na prawde dobrego marketingu te lokale sa w stanie pasc nawet jutro.
Dobry lokal muzyczny to taki ,do ktorego sie wchodzi i ma sie poczucie jakiejs takiej ekscytacji.
Jest oryginalny , nie jest kopia jednego z wielu ,a muzyka ktora sie tam gra nie jest odtwarzaniem listy przebojow z Kiss FM ,czy innego shitu. Pomijam fakt ,ze ''DJ'e'' grajacy w takich lokalach maja na ogol totalny brak skillu mixowania - mysle ,ze jakby wpuscili za decki kogokolwiek kto ma choc troche wyczucie rytmu , to taka osoba zagralaby lepiej.
Klub musi miec dusze tj. np. pierwsza miejscowa Tresora. Jak zamykali ten lokal to pol swiata imprezowego lapalo dola , bo ginela miejscowa , ktora byla jedna z ikon wspolczesnej muzyki elektronicznej, a taka E4 ?? Przyjdzie ktos kasiasty , postawi mase swiecidelek , wpusci byle grajka z tona zelu na glowie ktory ogarnia podstawy obslugi setupu djskiego i na tym konczy sie historia takiego E4. Pomijam juz fakt ,ze Dje w takich lokalach graja cudze sety , ktore gdzies sciagneli z netu i taki wystep nie ma w ogole jakiegokolwiek polotu i oryginalnosci.
Bleeee.... po prostu jestem przeciw kazdej formie dna ... |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-05, 08:48
|

|
|
DOBRA IMPRA:
BALKANBEATS!
ROBERT SOKO DJ SET
MIT Special Guest: DJ TAGADA (PARIS, FRANCE)
Eintritt € 6,-
ROBERT SOKO DJ SET mit Special Guest DJ TAGADA (Paris, FR)
deutsch:
Mit DJ Tagada aus Paris lädt Robert Soko einen der bedeutendsten Balkan DJs Frankreichs zu seiner Balkanbeats Party ein.
DJ Tagada ist sozusagen Robert Sokos Amtskollege von der Seine, haben doch die beiden Chefköche in Sachen cooler Balkan-Sounds zusammen als erste die Pariser Balkanbeats- Parties anno 2006 ins Leben gerufen – zuerst im Club Java und aktuell im La Machine du Moulin Rouge. Bei uns an der Spree darf also ein exquisites Tanzmenü voller Balkan Brass, Gypsy Punk, Electro Tzigane, Hip Hop- Klezmer und Balkan Ragga erwartet werden. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Maq

|
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-07-05, 14:13
|

|
|
| dobre -niepowiem:) |
 |
|
|
|
 |
|
|