Imprezy/kluby w centrum Berlina
| Autor |
Wiadomość |
Skowron86
Nowy

|
Wysłany: 2010-01-15, 12:37 Imprezy/kluby w centrum Berlina
|

|
|
Hej,
za tydzień wpadają do mnie w odwiedziny kumple i muszę zająć im jakoś czas... Dlatego szukam jakichś miejsc gdzie noca dzieje się coś ciekawego. Do tej pory raczej szwędałem się po pubach i barach, wiec jeszcze nie nabyłem doświadczenia i nie wiem gdzie można znaleźć jakąś fajną imprezę w CENTRUM.
Znalazłem stronkę:
http://www.bartime.de/events.party-berlin.1.1.html
i jeszcze jedną (której adresu teraz nie mam) gdzie można przejrzeć, sprawdzić, zobaczyć co jest grane gdzie, ale to co jest napisane może mieć się nijak do rzeczywistości.
Sprawdziłem też wątki na ten temat na tym forum, ale są dosyć stare, a być może się coś odmieniło??
Za wszelkie pomysły z góry dzięki! |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2281 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2010-01-15, 12:40
|

|
|
tutaj masz dokladna stronke.
w prawie kazdym pubie znajdziesz taka gazetke.tam sa wszystkie imprezy na caly miesiac pozdrawiam
http://www.berlin030.de/i...k,searchToday// |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Skowron86
Nowy

|
Wysłany: 2010-01-15, 12:42
|

|
|
rodzaj muzyki i co jest grane - z tym sobie poradzę Chodzi mi raczej o to gdzie warto się udać a gdzie odradzacie się zbliżać i dlaczego |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-01-15, 12:56
|

|
|
no to powiedz czego dokladnie szukasz czy klub z muzyka "dyskotekową" czy techniawke, czy rock czy... |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Skowron86
Nowy

|
Wysłany: 2010-01-15, 13:01
|

|
|
techniawka odpada, raczej
- rock,
- przeboje lat 70, 80, 90
coś w te stronę, choć jesteśmy otwarci
Wyszedłem z założenia, że jeżeli doradzicie mi parę dobrych miejsc gdzie warto się udać to będzie można z tego wybrać coś konkretnego |
|
|
|
 |
SoNja

|
|
|
|
 |