| Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
Super Dyskutant

Pomogła: 17 razy Posty: 1523 Skąd: Braunschweig
|
Wysłany: 2006-04-01, 13:07 Red Hot Chili Peppers
|

|
|
| Czy ktos wybiera sie 15 czerwca 06 na koncert RHCP? |
|
|
|
 |
pikesz
Bardzo Aktywny

Pomogła: 7 razy Posty: 367 Skąd: Pankow /opolskie
|
Wysłany: 2006-04-01, 18:00
|

|
|
Ja sie nie wybieram, bo juz raz bylam (pare latek malych temu;-)) i bylam zawiedziona
kropka
Pozdro
Ewa |
|
|
|
 |
misia11
Dyskutant misia

Pomogła: 12 razy Posty: 504 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2006-04-02, 12:22
|

|
|
ja bym sie wybrala,ale niewiem czy bede w berlinie...
a ile kosztuje bilet?
jesli 50 to nic z tego
m |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-04-02, 12:27
|

|
|
50 euro...
ja bym sie wybrala chetnie, bo na zywca panow nie widzialam, a lubie ich bardzo.
Pikesz, a czemu bylas zawiedziona? |
|
|
|
 |
pikesz
Bardzo Aktywny

Pomogła: 7 razy Posty: 367 Skąd: Pankow /opolskie
|
Wysłany: 2006-04-02, 13:58
|

|
|
Chmmm..
Jakos nie bylo klimatu dla mnie...Ale w duzej mierze byla to wina miejsc, ktore mielismy. Nie na plycie, tylko do gory i jak widzialam ludzi SIEDZACYCH na koncercie, to mnie to wkurzalo. Troche sie z garstka tych bawiacych do gory pobawilam, ale kurcze-jakos tak niezbyt...
Nie mowie, ze jestem fanka skakania ze sceny (chyba ze wzgledu na okularki ), ale co plyta to plyta i dziki tlum musi byc!
Duuuuzo lepiej bawilam sie tu na Kulciku przykladowo:-)
No
A z RHCP to sobie pomyslalam, ze wole sobie plytek posluchac :-)Wtedy na koncercie tak sobie wlasnie polyslalam....i takie wrazenie mi zostalo.
Ale to na tyle subiektywne wszystko, ze az glupie i pewnie te ludziska inne wtedy super sie bawily:-)
W kazdym badz razie-na wszelki wypadek-zycze milej zabawy!
Pikeszowa |
|
|
|
 |
rudiola
Pomogła: 1 raz Posty: 117 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-04-03, 19:14
|

|
|
Jaaaaaaaaaaaaaa! na 850procenta!! Ale mi Agnieszka poprawilas humoraska ta wiadomoscia! Czekam i czekam tu na nich juz od dawna i myslalam, ze sie nie doczekam. A tu taka niespodziana
Tylko nie wiem gdzie moge kupic bilety. Kolo mnie jest kasa koncertowa w ktorej jakis malo mily pan powiedzial mi dzis, ze on nic nie wie o tym koncercie.. hmmm..
Agnieszka pomocy!! Jak bedziesz cos wiedziala daj znaka.
A nochalem czuje, ze bedzie meeeega odjazdowo!! I napewno nie pomyslimy, ze lepiej mozna bylo posluchac plytek w domu
Mam taka nadzieje.. |
|
|
|
 |
Jadzia
Nowy

|
Wysłany: 2006-04-03, 21:31
|

|
|
Ja tez sie wybieram na tego koncerta, i pewnie Bacha tez wpadnie. Juz sie nie moge doczekac do czerwca |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-04-04, 12:37
|

|
|
Pikesz, wierze, bo ja zasnelam na koncercie Rolling Stones Lubie z plyt posluchac, ale koncert byl dla mnie rozczarowaniem.
Rudiola, ja widzialam w dwoch centrach handlowych takie punkty gdzie sprzedaja bilety wszelkiej masci i tam na RHCP byly... jeszcze |
|
|
|
 |
AmIgo
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 149 Skąd: ------
|
Wysłany: 2006-04-05, 06:21
|

|
|
Zawsze mozna skorzystac z innych miejsc:
"Napisaliśmy je, wysłuchaliśmy ich, ale jeszcze nie daliśmy im życia na scenie. Wkrótce przyjdzie i na to czas" - mówi frontman zespołu.
Grupa zagra w Europie już w kwietniu, jednak występy w Londynie i Kopenhadze będą zamknięte dla publiczności.
Prawdziwa trasa Red Hot Chili Peppers rozpocznie się więc dopiero pod koniec maja. Na razie w planach nie ma, niestety, Polski, a najbliżej naszego kraju zespół zagra w Pradze (14 czerwca, Sazka Arena) i w Berlinie (15 czerwca, Wuhlheide).
Polscy fani zespołu zazdroszczą pewnie Londyńczykom - w lipcu "Papryczki" zagrają tam aż cztery koncerty z rzędu, a wszystkie odbędą się w hali Earls Court...
Podwójny album "Stadium Arcadium" trafi do polskich sklepów 8 maja.
zródło |
|
|
|
 |
rudiola
Pomogła: 1 raz Posty: 117 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2006-05-18, 16:49
|

|
|
Halooo halooooo!
I kto sie wybiera na paprykowe szalenstwo?? |
|
|
|
 |
AmIgo
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 1 raz Posty: 149 Skąd: ------
|
Wysłany: 2006-05-18, 22:57
|

|
|
Niezla imprza zapowiada sie, w stanach w ciagu jednego tygodnia rozprowadzono 422 tys.
krazkow, przedsmak koncertu w czesci oddaje TELEDYSK
chocaz w sieci krazy juz pirat, muzycy nawoluja o powstrzymanie sie od sciagania. |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy Posty: 1398 Skąd: Berlin
|
|
|
|
 |