| Autor |
Wiadomość |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 991 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2012-01-08, 21:43
|

|
|
asiaplomyk, http://www.poloniaberlin....highlight=gramy
A nie wiem..jak serduszka,ale puszki wyglądały na takie jak z orkiestry.. |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
asiaplomyk
Staly bywalec forum

Pomogła: 5 razy Posty: 233 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2012-01-08, 21:49
|

|
|
http://www.polskieradio.p...o-starej-puszki
..jeszcze jedna informacja polskiego radia...tak dla przemyslenia..
Czy my jestesmy tak naiwni, ze jak nam mowia i pisza, ze w Berlinie w tym roku WOSP nie zagra, to my jednak wiemy, ze zagra, a nawet wrzucamy gdzies tam pieniadze.... |
|
 |
asiaplomyk
Staly bywalec forum

Pomogła: 5 razy Posty: 233 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2012-01-08, 21:51
|

|
|
| ..jak ktos byl, to serduszka tez rozdawali? |
|
 |
sunny_boy

|
Wysłany: 2012-01-08, 21:55
|

|
|
| Ja i tak co roku, przesylam na WOSP pieniadze (wole prosta droga, omijajac puszki) to wspomne cos tak na marginesie, zeby sprawdzili czy rzeczywiscie mieli prawo zbierac mamone, niech oni to sprawdza i sie o to martwia, bo to w sumie ich, a nie nasze zmartwienie. |
|
|
|
 |
palito3
Nowy

|
Wysłany: 2012-01-08, 21:59
|

|
|
| Serduszka rozdawali ( oczywiscie po symbolicznej wplacie), puszki oryginalne. Wbrew wielu opiniom, na Rundfunk Europa mozna uslyszec iz impreza w Pierogarnia miala zgode Glownego Sztabu WOSP. Na tym temat mozna zakonczyc, choc pewnie znajda sie dalej tacy, ktorzy pod watpliwosc poddawali beda chec wlascicielki Pierogarni aby poprzez zorganizowanie zamknietej imprezy dorzucic pare groszy na szczytny cel. No ale coz sceptykow nie brakuje..... |
|
|
|
 |
sunny_boy

|
Wysłany: 2012-01-08, 22:03
|

|
|
| Tez jestem za tym zeby temat zakonczyc, dlatego pisalem ze to w sumie nie nasze zmartwienie, obowiazek nakazuje wspomniec cos o tym w glównym sztabie i to powinno byc na tyle, bo po co ma sie z nastepnego tematu zrobic jakas klótnia, czy niepotrzebna dyskusja prowadzaca do nikad. |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

Pomogła: 37 razy Posty: 693 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2012-01-08, 23:14
|

|
|
| A ja bym pomimo to chciala wiedziec, czy w Werkstatt der Kulturen cos sie odbylo i jak ogolnie wypadlo. Gdybym dowiedziala sie o tym wczesniej, chyba bym poszla, ale dopiero tutejsza dyskusja zachecila mnie do szukania. No i znalazlam, ale za pozno. Wiec jak - byl ktos w Neukölln? |
|
|
|
 |
sunny_boy

|
Wysłany: 2012-01-08, 23:22
|

|
|
Kobieta pracujaca, eeeeeee, pewnie nikt nie byl, wszyscy ruszyli na pierogarnie |
|
|
|
 |
malyberlin
Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-09, 00:59
|

|
|
| Kobieta pracujaca napisał/a: | | A ja bym pomimo to chciala wiedziec, czy w Werkstatt der Kulturen cos sie odbylo i jak ogolnie wypadlo. Gdybym dowiedziala sie o tym wczesniej, chyba bym poszla, ale dopiero tutejsza dyskusja zachecila mnie do szukania. No i znalazlam, ale za pozno. Wiec jak - byl ktos w Neukölln? |
Nie odbyło się,tylko dopiero się odbędzie za tydzień i choć jest to prawie jak orkiestra,to właśnie prawie robi wielka różnice... |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
palito3
Nowy

|
Wysłany: 2012-01-10, 00:07
|

|
|
Ponizej link do audycji wyemitowanej wczoraj na antenie funkhaus europa. Jak slychac wbrew opionom wszechwiedzacych alf i omeg forum zebrano w Berlinie blisko 600 euro podczas kameralnej imprezy i srodki trafily do Warszawy a nie do kieszeni wlascicielki...
http://www.funkhauseuropa...agazyn_radiowy/ |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2012-01-10, 12:45
|

|
|
| palito3 napisał/a: | | Ponizej link do audycji wyemitowanej wczoraj na antenie funkhaus europa. Jak slychac wbrew opionom wszechwiedzacych alf i omeg forum zebrano w Berlinie blisko 600 euro podczas kameralnej imprezy i srodki trafily do Warszawy a nie do kieszeni wlascicielki... |
Tak jak pania K. poznalem, nie watpie, ze bylo inaczej. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
|
|