WIELKI BAL KOSTIUMOWY dla dzieci i mlodzieży
| Autor |
Wiadomość |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-01-21, 19:58 WIELKI BAL KOSTIUMOWY dla dzieci i mlodzieży
|

|
|
Zarzad i Komitet Rodzicielski PTS ,,Oswiata'' w Berlinie serdecznie zapraszaja na
WIELKI BAL KOSTIUMOWY dla dzieci i młodzieży!
Niedziela 23.01.2011 o godz. 15
w Jugendfreizeitstatte ,,Fuchsbau'', 13407 Berlin Reinickendorf, Thurgauer Str. 66
,,Porwanie Wiolinowych Nutek czyli Muzyczna Podroz Prof. Niezapomnialskiego''- to temat zabawy, ktora poprowadzi zespol aktorow studia teatralnego ,,Guliwer'' z Zielonej Gory. Dzieci przebrane w dowolne kostiumy wezma udzial w barwnym montazu basni polskich, ktore to basnie poznaja podczas podrozy po roznych krainach Polski. Podczas przerwy beda mogly wzmocnic sily przy bufecie pelnym smakolykow. Pojawi sie rowniez sw. Mikolaj.
Koszt zabawy od dziecka to 5 euro.
informuje po podobno warto ja zabieram wszystkie znane mi dzieciaki i sie wybieram |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
samantha2007
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy Posty: 335 Skąd: MV
|
Wysłany: 2011-01-21, 21:43
|

|
|
Warto, warto Bylam w zeszlym roku i w tym roku tez zabieram moja ferajne W zeszlym roku bylo super !!Zabawa dla dzieciakow n\a calego i do tego Mikolaj rozdaje prezenty dzieciom |
_________________ "Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz". |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 26 razy Posty: 991 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2011-01-21, 21:54
|

|
|
| Mieliśmy iść na łyżwy i teraz nie wiem..możesz napisać w jakim przedziale wiekowym były dzieci w tamtym roku? |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
samantha2007
Bardzo Aktywny

Pomogła: 12 razy Posty: 335 Skąd: MV
|
Wysłany: 2011-01-21, 22:01
|

|
|
Zroznicowany poczawszy od 3 roku bo ja wiem 12 |
_________________ "Jeśli możesz żyć wiecznie, to musisz wiedzieć po co żyjesz". |
|
|
|
 |
blitzputz
Staly bywalec forum Integrationszentrum

|
Wysłany: 2011-01-23, 20:26
|

|
|
dzieki za info.
Bylo superrrrrr!!!! |
|
|
|
 |
femme
Uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 45 Skąd: z żebra
|
Wysłany: 2011-01-23, 20:34
|

|
|
dla dzieci swietna zabawa! I na koncu jeszcze ten Mikolaj...;) rewelacja. Moja malenstwo w tym roku nie moglo sie bawic, bo rezyduje sobie jeszcze w brzuszku, ale za rok na pewno zostanie juz przebrany i wezmie udzial w zabawie;)
Przy okazji zachecam wszystkich do wspolpracy z organizatorem calej imprezy- Towarzystwem Szkolnym "Oswiata" i do zapisywania dzieci na lekcje j.polskiego |
|
|
|
 |
|
|