| Autor |
Wiadomość |
jago42
Nowy

|
Wysłany: 2005-08-31, 17:59 Dziękuję!
|

|
|
| Niestety wszystko kiedyś się kończy a sprawy przyjemne kończą się jakby szybciej.Tak własnie kończą się wakacje i szybko skończyła się nasza krótka podróż do stolicy Niemiec.Baaardzo,ale to baaaardzo chciałbym podziękować wszystkim,którzy udzielili mi cennych porad przed wyjazdem.Skorzystałem z większości z nich a najcenniejsza to ta żeby nie jechać samochodem do centrum.Bądżcie pozdrowieni i niech moc będzie z WAMI!Jacek |
|
|
|
 |
xsrx
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-08-31, 18:34
|

|
|
jesli posiadasz w aucie gps to jazda do centrum jest nawet przyjemna |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 1151 Skąd: Berlin i okolice
|
Wysłany: 2005-08-31, 19:33
|

|
|
| zalezy w jakiich godzinach i nie wspominajac o parkowaniu.... |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

Pomogła: 17 razy Posty: 1523 Skąd: Braunschweig
|
Wysłany: 2005-08-31, 21:56
|

|
|
gps zdaje sie, ze nie pomoze na korki, ktore w godzinach szczytu sa mega |
|
|
|
 |
PEPSI MAX
Bardzo czesto tu bywa PETER GABRIEL

|
Wysłany: 2005-08-31, 22:25
|

|
|
| przesadzacie - ja jechalem wczoraj z Mariendorf na zoo 18min. o godz 15.30h. |
|
|
|
 |
xsrx
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-09-01, 00:01
|

|
|
| w ciagu ostatnich 6 wizyt w Berlinie (w ciagu 2 miesiecy) poruszanie sie miedzy alexander platz a zoo i innymi wazniejszymi czesciami miasta... szlo calkiem sprawnie.. zupelnie bez stresu i super duzych korkow nie zaowazylem a jezdzilem w roznych godzinach.. jedynie po 18 w kierunku autostrady na drezno czyli z centrum na schonefeld robi sie dlllllllllllluuuuga nitka aut |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 1151 Skąd: Berlin i okolice
|
Wysłany: 2005-09-01, 09:36
|

|
|
| xsrx napisał/a: | | w ciagu ostatnich 6 wizyt w Berlinie (w ciagu 2 miesiecy) poruszanie sie miedzy alexander platz a zoo i innymi wazniejszymi czesciami miasta... szlo calkiem sprawnie.. zupelnie bez stresu i super duzych korkow nie zaowazylem a jezdzilem w roznych godzinach.. jedynie po 18 w kierunku autostrady na drezno czyli z centrum na schonefeld robi sie dlllllllllllluuuuga nitka aut |
Wyjasnienie :
sezon urlopowy...
dopiero teraz tlok sie zacznie... |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
xsrx
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-09-01, 14:19
|

|
|
aaa no to rozumiem choc w maju tez bywalem i bylo ok hehe no ale pozostaje mi miec na uwadze, ze takowe korki bywaja |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

Pomogła: 17 razy Posty: 1523 Skąd: Braunschweig
|
Wysłany: 2005-09-01, 15:11
|

|
|
no to ja mam chyba absolutnego pecha, bo jak mieszkam tu 2 lata to jeszcze ani razu nie udalo mi sie w godzinach szyczytu nie stac w korasie |
|
|
|
 |
|
|