...jestesmy obserwowan i??????
| Autor |
Wiadomość |
Teddy Bear
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2004-03-02, 13:14 ...jestesmy obserwowan i??????
|

|
|
| doszlo do moich misiowach uszu ze pewne instytucje panstwowe interesuja sie tym forum i w pewien sposub obserwuja co tu sie dzieje.... Bardzo mnie by interesowalo Marcin czy to prawda ??? |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy Posty: 1470 Skąd: ???
|
Wysłany: 2004-03-02, 14:24 Re: ...jestesmy obserwowan i??????
|

|
|
| Teddy Bear napisał/a: | | doszlo do moich misiowach uszu ze pewne instytucje panstwowe interesuja sie tym forum i w pewien sposub obserwuja co tu sie dzieje.... Bardzo mnie by interesowalo Marcin czy to prawda ??? |
Alez oczywiscie!Wystarczy wejsc na strone a z monitora az dymi atmosfera tajnych agentow ,szpiegow i innych ciemnych postaci.Sprecyzuj ktore instytucje i jakiego panstwa masz na mysli?polskie,niemieckie,amerykanskie?CIA?FBI?MOSSAD? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 15:10
|

|
|
Widze, ze zloscliwosc co niektorych nie ma granic i za wszylka cene chca robic tutaj zamieszanie |
|
|
|
 |
Teddy Bear
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2004-03-02, 15:51
|

|
|
a ja widze ze niektorym nawet brakuje odwagi aby sie ujawnic i pisza jako "Gosc" hehe |
|
|
|
 |
tomekk
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2004-03-02, 17:52
|

|
|
COOOOL , takiego pysznego żartu dawno nie słyszałem ,
a może Tobą sie interesują niedzwiedziu ?? gdzie to usłyszales w radju maryja ? bullshit |
|
|
|
 |
Madziuniaa
Uzytkownik jestem tu...

|
Wysłany: 2004-03-02, 19:04
|

|
|
ha hahaha....a może to Al quaida z Bin Ladenem na czele, nono ciekawe ciekawe... |
|
|
|
 |
Borys
Aktywny uzytkownik co to jest nick

|
Wysłany: 2004-03-02, 19:20
|

|
|
przeciez to nie nowina ze jestesmy obserwowani
pewne agencje maja wlaczone maszyny przeczesujace caly internet i wylapujacy pewne slowa i zdania do analizy, potem jak maszyna okresli ze czlowiek ma sie tym zajac to Men in Black przystepuja do dzialania.
Rozmowy telefonii kom. tez sa kontrolowane, obchodzac przepis o podsluchu, agencje kontroluja nagrania z rozmow ktore firma telefoniczna musi przechowywyc przez miesiac oficjalnie (nieoficjalnie duzo dluzej)
Korzystajac z telefonu stacjonarnego jeste sie w lepszej sytuacji gdyz nie jest sie podsluchiwanym z przypadku.
Gromadzone sa tez (nieoficjalne i skazane prawnie) bazy danych o ludziach DNA. odciski palcow itd potem wykorzystuje sie je do zawezania grona podejrzanych. Bedac przypadkowo poddanym kontroli bo naprzyklad szukaja mordercy z malej wioski i kontroluja DNA karzdego z 5 tys mieszkancow juz jestes w kartotece i nigdy z niej nie znikniesz (choc prawnie to zabronione) jest jeszcze milion innych zrodel uzyskiwania info przez agencje do kompletowania nieoficjalnych kartotek.
Postep techniki i nasza naiwnosc w korzystaniu z wszelkich nowinek komunikacji ulatwiaja im to w duzym stopniu.
Ponumerujmy sie aby im ulatwic prace, ja rezerwuje numer 13
Niech zyje wolnosc i demokracja, wojna wrogom agencji (nie towarzyskich) |
_________________ Pozdrawiam Serdecznie !
Borys |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy Posty: 1589 Skąd: Berlin/Poznan
|
Wysłany: 2004-03-03, 10:45
|

|
|
Ja mam te wiadomosci z pewnego zrodla a te zrodlo nie klamie !!!!!!-Oni nas naprawde obserwuja ale nie tylko Polskie instytucje ale i ponoc Niemieckie tez wiec uwazajcie na to co piszecie bo za ten "jarmark" to mozemy zawisnac na czarnej liscie !A potem fora ze dwora hihihihihihihihihih!
poinformowana Marzena! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-03, 11:06
|

|
|
Jestesmy obserwowani?!? ŁAŁ
Pozdrawiam wszystkich moich fanow |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
kasja
Aktywny uzytkownik .........

|
Wysłany: 2004-03-03, 23:55
|

|
|
| ..ależ jesteście śmieszni..hahhahahaaha..potrzeba mi było tyle smiechu.a a ironia!!!!pięknie, proszę państwa..tylko nie lubię jak ktoś się nabija z misiowych uszu.. |
_________________ .famous.monsters.are alive. |
|
|
|
 |
|
|