forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

...jestesmy obserwowan i??????

Autor Wiadomość
Teddy Bear 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2004-03-02, 13:14   ...jestesmy obserwowan i??????

doszlo do moich misiowach uszu ze pewne instytucje panstwowe interesuja sie tym forum i w pewien sposub obserwuja co tu sie dzieje.... Bardzo mnie by interesowalo Marcin czy to prawda ???

alisa 
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy
Wysłany: 2004-03-02, 14:24   Re: ...jestesmy obserwowan i??????

Teddy Bear napisał/a:
doszlo do moich misiowach uszu ze pewne instytucje panstwowe interesuja sie tym forum i w pewien sposub obserwuja co tu sie dzieje.... Bardzo mnie by interesowalo Marcin czy to prawda ???

Alez oczywiscie!Wystarczy wejsc na strone a z monitora az dymi atmosfera tajnych agentow ,szpiegow i innych ciemnych postaci.Sprecyzuj ktore instytucje i jakiego panstwa masz na mysli?polskie,niemieckie,amerykanskie?CIA?FBI?MOSSAD?

Gość

Wysłany: 2004-03-02, 15:10   

Widze, ze zloscliwosc co niektorych nie ma granic i za wszylka cene chca robic tutaj zamieszanie :!:

Teddy Bear 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2004-03-02, 15:51   

a ja widze ze niektorym nawet brakuje odwagi aby sie ujawnic i pisza jako "Gosc" hehe :lol:

tomekk 
Poczatkujacy

Wysłany: 2004-03-02, 17:52   

COOOOL , takiego pysznego żartu dawno nie słyszałem ,

a może Tobą sie interesują niedzwiedziu ?? gdzie to usłyszales w radju maryja ? bullshit

Madziuniaa 
Uzytkownik
jestem tu...

Wysłany: 2004-03-02, 19:04   

ha hahaha....a może to Al quaida z Bin Ladenem na czele, nono ciekawe ciekawe... :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Borys 
Aktywny uzytkownik
co to jest nick

Wysłany: 2004-03-02, 19:20   

przeciez to nie nowina ze jestesmy obserwowani

pewne agencje maja wlaczone maszyny przeczesujace caly internet i wylapujacy pewne slowa i zdania do analizy, potem jak maszyna okresli ze czlowiek ma sie tym zajac to Men in Black przystepuja do dzialania.

Rozmowy telefonii kom. tez sa kontrolowane, obchodzac przepis o podsluchu, agencje kontroluja nagrania z rozmow ktore firma telefoniczna musi przechowywyc przez miesiac oficjalnie (nieoficjalnie duzo dluzej)

Korzystajac z telefonu stacjonarnego jeste sie w lepszej sytuacji gdyz nie jest sie podsluchiwanym z przypadku.

Gromadzone sa tez (nieoficjalne i skazane prawnie) bazy danych o ludziach DNA. odciski palcow itd potem wykorzystuje sie je do zawezania grona podejrzanych. Bedac przypadkowo poddanym kontroli bo naprzyklad szukaja mordercy z malej wioski i kontroluja DNA karzdego z 5 tys mieszkancow juz jestes w kartotece i nigdy z niej nie znikniesz (choc prawnie to zabronione) jest jeszcze milion innych zrodel uzyskiwania info przez agencje do kompletowania nieoficjalnych kartotek.

Postep techniki i nasza naiwnosc w korzystaniu z wszelkich nowinek komunikacji ulatwiaja im to w duzym stopniu.

Ponumerujmy sie aby im ulatwic prace, ja rezerwuje numer 13

Niech zyje wolnosc i demokracja, wojna wrogom agencji (nie towarzyskich)

Borys

marzena 
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2004-03-03, 10:45   

Ja mam te wiadomosci z pewnego zrodla a te zrodlo nie klamie !!!!!!-Oni nas naprawde obserwuja ale nie tylko Polskie instytucje ale i ponoc Niemieckie tez wiec uwazajcie na to co piszecie bo za ten "jarmark" to mozemy zawisnac na czarnej liscie !A potem fora ze dwora hihihihihihihihihih! :twisted:

poinformowana Marzena! :mrgreen:

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2004-03-03, 11:06   

Jestesmy obserwowani?!? ŁAŁ 8O

Pozdrawiam wszystkich moich fanow :P

Bosch
Super Dyskutant

Wysłany: 2004-03-03, 19:09   

pozdrawiam wszystkich moich fanow rowniez :mrgreen:

kasja 
Aktywny uzytkownik
.........

Wysłany: 2004-03-03, 23:55   

..ależ jesteście śmieszni..hahhahahaaha..potrzeba mi było tyle smiechu.a a ironia!!!!pięknie, proszę państwa..tylko nie lubię jak ktoś się nabija z misiowych uszu..

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi