| Autor |
Wiadomość |
omirek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-05-12, 14:18 Podziękowania za pomoc
|

|
|
| Alisa moje słonko:* Dziękuję ci zainformacje, za przetłumaczenie prośby o reklamacje, paczka dziś przyszła, odbiore jutro, życze miłego dnia.Paweł. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

Pomogła: 40 razy Posty: 1470 Skąd: ???
|
Wysłany: 2005-05-12, 14:19
|

|
|
tylko sprawdź dobrze czy Ci przypadkiem tego samego badziewia nie podłożyli |
|
|
|
 |
omirek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-05-16, 11:22
|

|
|
| To nie przesyłka od nich 3 tygodnie minely i dalej czekam,.......:( |
|
|
|
 |
omirek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-05-16, 20:52
|

|
|
Alisa bede po raz 2 potrzebował pomocy możesz tam zadzwonic i dowiedziec sie jak ma sie sprawa mojej reklamacji...jakos postaram ci sie odwdieczyc Bo juz 3 tygodnie leca a ja dalej nie mam zadnej informacji od nich pozdrawiam, miłego dnia.Paweł. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-05-16, 21:00
|

|
|
| napisz mi na prv.jeszcze raz numer telefonu do Berlina do Media Markt ,jakies namiary na ten rachunek ,Twoje dane ,czy cos takiego zebym mogla sie na konkrety powolac.3 tygodnie ,to jeszcze nie tak tragicznie . |
|
|
|
 |
omirek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-05-17, 16:04
|

|
|
| Alisa napisałem ci wiadomosc ale jak cos odpowiedz napisz na ogole bo nie wiem jak sprawdzac wiadomosci prywatne,paweł |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-05-17, 18:52
|

|
|
ok ,odczytalam. na gorze tam gdzie zazwyczaj pisze" Nie masz wiadomości " pokaze sie ze "masz wiadomosc" |
|
|
|
 |
Aneta75
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-05-17, 19:32
|

|
|
Zaznaczylam ze mi pomoglas ale nie mialam osobiscie zaszczytu aby ci podziekowac,wiec teraz bardzo Ci dziekuje za pomoc. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-05-17, 19:46
|

|
|
Ło jesuuuuuuuuuu ! a to się narobiło! Aneta 75 ,te "podziękowania " to nie jakaś specjalna rubryka w której trzeba dziękować !!!! Ten temat odnosi się do konkretnej sprawy nie związanej z wszystkimi innymi postami .Wszyscy chętnie pomagamy i dzielimy się ze swoimi informacjami z innymi ,jeśli tylko coś wiemy na konkretny temat .Robimy to dobrowolnie ,bez oczekiwania na uznanie ,wdzięczność ,czy "haczyki" Miło jest gdy ktoś "podziękuje" ale nie jest to obowiązkiem ani wymogiem .Chyba ,zaszło maleńkie nieporozumienie |
|
|
|
 |
Aneta75
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2005-05-18, 11:04
|

|
|
Ale sie wyglupisam z tym podziekowaniem,coz chcialam dobrze. Teraz przynajmniej bede wiedziala i nie wyglupie sie w przyszlosci. |
|
|
|
 |
|
|