pomysl - galerie z naszymi pociechami
| Autor |
Wiadomość |
cyganka
Super Dyskutant

Pomogła: 22 razy Posty: 795 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2009-04-07, 22:40 pomysl - galerie z naszymi pociechami
|

|
|
siedzac tak sobie pomyslalam moze utworzymy gelerie z naszymi pociechami? niestety nie mam pojecia jak to zrobic -to pytanie kieruje do WLADZwyzszych -co wy na to drogie mamuski i tatuski?:) |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-04-07, 22:55
|

|
|
Hmm... najlatwiej byloby otworzyc odpowiedni temat w mamuskach... i powklejac zdjecia. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-07, 22:57
|

|
|
najlatwiej tak ,ale ja myslalam toszke o czyms w stylu galerii? hm...? |
_________________ Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem:) |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-07, 22:59
|

|
|
| Sa albumy na pb. |
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-04-07, 23:02
|

|
|
| Galerie sa prywatne, ktore kazdy ma... i te, ktore stworzyl Marcin... tylko ze do tych ostatnich moze wtedy kazdy cos wkleic... i juz nic nie zmieniac... Temat w mamuskach nie bylby dla kazdego udostepniony... a wiesz, jaki ostatnio byl krzyk na NK... ze pedofile za zdjeciami gonia? |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-07, 23:33
|

|
|
| Joker Adams napisał/a: | | Temat w mamuskach nie bylby dla kazdego udostepniony... a wiesz, jaki ostatnio byl krzyk na NK... ze pedofile za zdjeciami gonia? |
mamuski ? ja wcale nie powiedzialam za ma to byc w mamuskach? dobra koniec tematubo widze ,ze myslisz tutaj w jak najczarniejszych barwach -no coz
[ Dodano: 2009-04-08, 08:00 ]
prosze o zamkniecie tego postu |
_________________ Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem:) |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

Pomogła: 20 razy Posty: 1276 Skąd: a nie powiem.
|
Wysłany: 2009-04-08, 07:14
|

|
|
| cyganka napisał/a: | | Joker Adams napisał/a: | | Temat w mamuskach nie bylby dla kazdego udostepniony... a wiesz, jaki ostatnio byl krzyk na NK... ze pedofile za zdjeciami gonia? |
mamuski ? ja wcale nie powiedzialam za ma to byc w mamuskach? dobra koniec tematubo widze ,ze myslisz tutaj w jak najczarniejszych barwach -no coz
|
A dlaczego nie moze byc w mamuskach????
Nie sadze, zeby JA przesadzal....
W zeszlym roku wszedzie duzo pisali o pedofilii na nk.
http://wiadomosci.gazeta....u.html?skad=rss |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-08, 07:28
|

|
|
ja nie napisalam ,ze nie moze byc po drugie coz pomsl do d...wiec po co zasmiecac forum -prosila o zamkniecie postu ,po trzecie z jedeej strony ok .raja pedoflia itd .zgadzam sie ,ale przeciez jak by czlowiek mial tylko w taki sposob parzec nikt nigdzie by nic nie pisal,nic niezamiesczal,nieuzywal internetu do przelewow,nie wysylal przez niego cv-wszedzie sie mozna wlamac i wszystko mozna kopiowac:( niestety problem tkwi w slabo zabezpieczonych portalach ,a nie w zamieszczaniu np.zdjec |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-08, 08:14
|

|
|
| Mamuski sa zamkniete dlatego tam byloby bezpieczniej. Kazde zdjecie mozna sobie skopiowac, nawet jezeli jest blokada. Nie ma skutecznego zabezpieczenia przed kradzieza zdjecia z netu. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 73 razy Posty: 2598 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2009-04-08, 08:25
|

|
|
cyganka po co zaraz sie unosisz i chcesz temat zamykac,jesli jeszcze nie powstal,poza tym byl tutaj taki temat,wiec mozna po prostu go przykleic w Mamuskach
http://www.poloniaberlin....ecmi-vt2680.htm |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-08, 08:32
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | | zaraz sie unosisz |
nikt sie nie unosi ,a juz napewno nie ja ,poprostu jesli jest tak jak piszecie po co zasmiecac forum? |
|
|
|
 |
agat79
Super Dyskutant

Pomogła: 23 razy Posty: 819 Skąd: Kiel
|
Wysłany: 2009-04-09, 14:14
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | cyganka po co zaraz sie unosisz i chcesz temat zamykac,jesli jeszcze nie powstal,poza tym byl tutaj taki temat,wiec mozna po prostu go przykleic w Mamuskach
http://www.poloniaberlin....ecmi-vt2680.htm |
Ja tez szczerze mowiac pierwsza mysl, jaka mi wpadla, to po co upubliczniac zdjecia, ale pozniej powiedzialam sobie, w koncu jak ktos chce, i tak to robi. Wystarczy zobaczyc na nasza klase, fora dzieciowe itd. Ja np. nie wklejam zadnych zdjec dzieci do neta- mam swoja zasade i juz. Dlaczego zacytowalam Malgorzate- wejdzcie na link, ktory podala, i zwroccie uwage, jak czesto zdjecia powklejane przez dziewczyny z dzieciakami byly sciagniete- po 300-400 razy. Pytam, komu to potrzebne i po co?? Troche dziwne, ale kazdy musi wiedziec, co robi. POzdrawiam. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-09, 16:45
|

|
|
| agat79 napisał/a: | | Dlaczego zacytowalam Malgorzate- wejdzcie na link, ktory podala, i zwroccie uwage, jak czesto zdjecia powklejane przez dziewczyny z dzieciakami byly sciagniete- po 300-400 razy. |
Oj, oj...
300, 400 razy sciagniete.
Na gut.
Zauwaz, ze bedac zalogowanym na forum
i odswiezajac strone "n" razy podbijasz te cyferki pod fota.
Wyglada to tak Mamuski, ze ogladacie swoje i nie swoje dzieci,
bo to Was interesuje, ale to robicie WY, ogladajac po iles tam
razy zdjecia dzidziusia kolezanki. I taka jest prawda.
Jesli uwazacie inaczej, to chyba spoleczenstwo nasze
sklada sie z samych pedofili.
A wiec nie robcie dymu
Z pozdrowieniem ogladacza... |
|
 |
agat79
Super Dyskutant

Pomogła: 23 razy Posty: 819 Skąd: Kiel
|
Wysłany: 2009-04-09, 21:59
|

|
|
| Jack Daniels napisał/a: | | agat79 napisał/a: | | Dlaczego zacytowalam Malgorzate- wejdzcie na link, ktory podala, i zwroccie uwage, jak czesto zdjecia powklejane przez dziewczyny z dzieciakami byly sciagniete- po 300-400 razy. |
Oj, oj...
300, 400 razy sciagniete.
Na gut.
Zauwaz, ze bedac zalogowanym na forum
i odswiezajac strone "n" razy podbijasz te cyferki pod fota.
Wyglada to tak Mamuski, ze ogladacie swoje i nie swoje dzieci,
bo to Was interesuje, ale to robicie WY, ogladajac po iles tam
razy zdjecia dzidziusia kolezanki. I taka jest prawda.
Jesli uwazacie inaczej, to chyba spoleczenstwo nasze
sklada sie z samych pedofili.
A wiec nie robcie dymu
Z pozdrowieniem ogladacza... |
Oki, zwracam honor, myslalam, ze "plik sciagnieto x razy" oznacza sciagniecie konkretnego zdjecia na swoj komputer. Ale to nie zmienia faktu mojego nastawienia do sprawy umieszczania zdjec dzieci w necie. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-09, 22:22
|

|
|
| agat79 napisał/a: | | to nie zmienia faktu mojego nastawienia do sprawy umieszczania zdjec dzieci w necie. |
Kein Problem.
A wracajac do tych zdjec...
Czy nie mozecie Mamuski wyslac zdjec swoich pociech mailem?
Po co zaraz w sieci? |
|
 |
Sylvia
Staly bywalec forum

Pomogła: 7 razy Posty: 209 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2009-04-10, 16:32
|

|
|
Tak na marginesie to uważam, że przesadzacie. Nikt normalny nie będzie zamieszczał zdjęć swoich dzieciaczków w kąpieli, czy biegających w samych galotkach...
Rany, teraz będę musiała baczniej przyglądać się mężczyznom, którzy zerkną na moje dziecko, no nie daj Boże, żeby do tego jeszcze się uśmiechnęli... na 100% będzie wiadomo, że to pedofile...
Ludzie, bez przesady... |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-15, 18:23
|

|