| Autor |
Wiadomość |
Anetta
Super Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 1151 Skąd: Berlin i okolice
|
Wysłany: 2005-07-19, 14:29
|

|
|
drze ze strachu |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy Posty: 1589 Skąd: Berlin/Poznan
|
Wysłany: 2005-07-21, 15:16
|

|
|
Wiem ze sie nie boicie ale teraz bede Was tak pilnowac ze.........bade Wam deptac po pietach........
Wszedzie Was znajde nawet jak wyjade moi szpiedzy dadza znac!!!!!!!!
A wtedy............ |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-07-21, 17:58
|

|
|
marzena... to objaw osamotnienia wtornego i zmiejszenia sie co niektorym mozgu...
no coz, temat ten najwidoczniej sie spodobal 3 artystaka tego forum, ale same nie widza, ze robia tu juz obore , gdzie obojetne co mozna napisac i maja ubaw, dumne maja juz ponad 1000 postow, nic szczegolnego nie znaczacego i nic nie wnoszacego na forum.Juz dawno wiedzialem ze cos jest nie tak, ale teraz potwierdam obserwacje..... dno........ milej zabawy z pisania byle czego i byle gdzie... forum ...mh bomba... |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-07-21, 20:07
|

|
|
| Bosz uwazaj na slowa. Ja nie zartuje! |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

Pomogła: 8 razy Posty: 1151 Skąd: Berlin i okolice
|
Wysłany: 2005-07-21, 20:24
|

|
|
| Bosch napisał/a: | marzena... to objaw osamotnienia wtornego i zmiejszenia sie co niektorym mozgu...
no coz, temat ten najwidoczniej sie spodobal 3 artystaka tego forum, ale same nie widza, ze robia tu juz obore , gdzie obojetne co mozna napisac i maja ubaw, dumne maja juz ponad 1000 postow, nic szczegolnego nie znaczacego i nic nie wnoszacego na forum.Juz dawno wiedzialem ze cos jest nie tak, ale teraz potwierdam obserwacje..... dno........ milej zabawy z pisania byle czego i byle gdzie... forum ...mh bomba... |
nikt cie nie zmusza zebys tu zagladal... jak ci sie nie podoba to papa...
zmykaj chlopcze na swoje smieci do cioci na garnuszek
po za tym to forum dla Polakow a nie volksdeutsch-ow [wym. folksdojczow] wiec nie wiem co tu robisz |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-07-21, 21:43
|

|
|
| Kamila napisał/a: | | Bosz uwazaj na slowa. Ja nie zartuje! | ja tez nie zartuje, jak widze, jakie forum sie zrobilo ...... i dlatego na Wasze spotkania nie ma juz chetych, niestesty to swiadczy samo za siebie , a dla przypomnienia, mamy wolnosc slowa, ...chyba ...zyjemy w wonym kraju jak mi wiadomo ... i kazady ma prawo do swoich pogladow i przekonian... tak jest zapisane w regulanimie forum, przeciez...
| Anetta napisał/a: | nikt cie nie zmusza zebys tu zagladal... jak ci sie nie podoba to papa...
zmykaj chlopcze na swoje smieci do cioci na garnuszek | Ale ty jestes nie wychowana....no wiesz .... nie pownnas sie teraz zbytnio denerwowac....
......nigdzie nie musze zmykac i zadnych garnuszkow na utrzymanie nie potrzebuje.... mieszkam i zyje sobie samodzielnie i jest i i czasu do czasu postanowilem, ze bede tu zagladal....
no ale jednak trzeba przyznac racje, temat tego postu to "problemy z Forum" i faktycznie z innej perspektywy problemy sie pojawily, jednak wciaz ten sam temat ..juz monotoniczny jak mozna Boscha zamkanc.... nic sie nie zmienilo... a tu wciaz tak samo........ klotnia to typowo polskie zagadnienie i ukochane zajecia..wszystko tylko zlosc, zawisc itp... mnie to juz meczylo, nie wiem jak Was kochane moderatorki.... a wszystkie z Was 100% katoliczki --- bracia i siostry.... |
| |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-07-21, 21:50
|

|
|
| Bosch napisał/a: | ja tez nie zartuje, jak widze, jakie forum sie zrobilo ...... i dlatego na Wasze spotkania nie ma juz chetych, niestesty to swiadczy samo za siebie , a dla przypomnienia, mamy wolnosc slowa, ...chyba ...zyjemy w wonym kraju jak mi wiadomo ... i kazady ma prawo do swoich pogladow i przekonian... tak jest zapisane w regulanimie forum, przeciez... |
Kto Tobie takich glupot nagadał, że nie ma chętnych?
Bosz moja dyskusja z Tobą dobiega końca. Pisz sobie co chesz tylko przestań ludzi obrażać i wcale nie chodzi mi o dziś czy o wczoraj... Weź pod uwagę te słowa, bo możesz podzielić los TB. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-07-21, 21:55
|

|
|
ja kocham z Toba polemike Kamila... Ty masz zawsze dobre rady i pocieszajace slowa....
bede juz spokojny i wyslucham Waszych kazan! poniewaz nie chce tak tragicznie zakonczyc jak TB- ktory nie mogl nic pisac, bo zablokowano mu IP. |
|
|
|
 |
|
|