forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Problemy z forum

Autor Wiadomość
Anetta 
Super Dyskutant

Pomogła: 8 razy
Wysłany: 2005-07-19, 14:29   

drze ze strachu :mrgreen:

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2005-07-19, 14:34   

marzena 
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2005-07-21, 15:16   

Wiem ze sie nie boicie ale teraz bede Was tak pilnowac ze.........bade Wam deptac po pietach........

Wszedzie Was znajde nawet jak wyjade moi szpiedzy dadza znac!!!!!!!!

A wtedy............

Bosch
Super Dyskutant

Wysłany: 2005-07-21, 17:58   

marzena... to objaw osamotnienia wtornego i zmiejszenia sie co niektorym mozgu...

no coz, temat ten najwidoczniej sie spodobal 3 artystaka tego forum, ale same nie widza, ze robia tu juz obore , gdzie obojetne co mozna napisac i maja ubaw, dumne maja juz ponad 1000 postow, nic szczegolnego nie znaczacego i nic nie wnoszacego na forum.Juz dawno wiedzialem ze cos jest nie tak, ale teraz potwierdam obserwacje..... dno........ milej zabawy z pisania byle czego i byle gdzie... forum ...mh bomba... :mrgreen:

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2005-07-21, 20:07   

Bosz uwazaj na slowa. Ja nie zartuje!

Anetta 
Super Dyskutant

Pomogła: 8 razy
Wysłany: 2005-07-21, 20:24   

Bosch napisał/a:
marzena... to objaw osamotnienia wtornego i zmiejszenia sie co niektorym mozgu...

no coz, temat ten najwidoczniej sie spodobal 3 artystaka tego forum, ale same nie widza, ze robia tu juz obore , gdzie obojetne co mozna napisac i maja ubaw, dumne maja juz ponad 1000 postow, nic szczegolnego nie znaczacego i nic nie wnoszacego na forum.Juz dawno wiedzialem ze cos jest nie tak, ale teraz potwierdam obserwacje..... dno........ milej zabawy z pisania byle czego i byle gdzie... forum ...mh bomba... :mrgreen:

nikt cie nie zmusza zebys tu zagladal... jak ci sie nie podoba to papa...

zmykaj chlopcze na swoje smieci do cioci na garnuszek

po za tym to forum dla Polakow a nie volksdeutsch-ow [wym. folksdojczow] :mrgreen: wiec nie wiem co tu robisz :?: :mrgreen:

Bosch
Super Dyskutant

Wysłany: 2005-07-21, 21:43   

Kamila napisał/a:
Bosz uwazaj na slowa. Ja nie zartuje!
ja tez nie zartuje, jak widze, jakie forum sie zrobilo ...... i dlatego na Wasze spotkania nie ma juz chetych, niestesty :mrgreen: to swiadczy samo za siebie :P , a dla przypomnienia, mamy wolnosc slowa, ...chyba ...zyjemy w wonym kraju jak mi wiadomo ... i kazady ma prawo do swoich pogladow i przekonian... :mrgreen: tak jest zapisane w regulanimie forum, przeciez...

Anetta napisał/a:
nikt cie nie zmusza zebys tu zagladal... jak ci sie nie podoba to papa...

zmykaj chlopcze na swoje smieci do cioci na garnuszek
Ale ty jestes nie wychowana....no wiesz .... nie pownnas sie teraz zbytnio denerwowac.... :wink:

......nigdzie nie musze zmykac i zadnych garnuszkow na utrzymanie nie potrzebuje.... mieszkam i zyje sobie samodzielnie :mrgreen: i jest :wink: i i czasu do czasu postanowilem, ze bede tu zagladal.... :wink:

no ale jednak trzeba przyznac racje, temat tego postu to "problemy z Forum" i faktycznie z innej perspektywy problemy sie pojawily, jednak wciaz ten sam temat ..juz monotoniczny jak mozna Boscha zamkanc.... nic sie nie zmienilo... a tu wciaz tak samo........ klotnia to typowo polskie zagadnienie i ukochane zajecia..wszystko tylko zlosc, zawisc itp... mnie to juz meczylo, nie wiem jak Was kochane moderatorki.... a wszystkie z Was 100% katoliczki --- bracia i siostry.... :lol:

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2005-07-21, 21:50   

Bosch napisał/a:
ja tez nie zartuje, jak widze, jakie forum sie zrobilo ...... i dlatego na Wasze spotkania nie ma juz chetych, niestesty :mrgreen: to swiadczy samo za siebie :P , a dla przypomnienia, mamy wolnosc slowa, ...chyba ...zyjemy w wonym kraju jak mi wiadomo ... i kazady ma prawo do swoich pogladow i przekonian... :mrgreen: tak jest zapisane w regulanimie forum, przeciez...

Kto Tobie takich glupot nagadał, że nie ma chętnych?

Bosz moja dyskusja z Tobą dobiega końca. Pisz sobie co chesz tylko przestań ludzi obrażać i wcale nie chodzi mi o dziś czy o wczoraj... Weź pod uwagę te słowa, bo możesz podzielić los TB.

Bosch
Super Dyskutant

Wysłany: 2005-07-21, 21:55   

ja kocham z Toba polemike Kamila... :wink: Ty masz zawsze dobre rady i pocieszajace slowa....

bede juz spokojny i wyslucham Waszych kazan! :mrgreen: poniewaz nie chce tak tragicznie zakonczyc jak TB- ktory nie mogl nic pisac, bo zablokowano mu IP. :( :cry:

Odpowiedz do tematu