Rezygnacja z funkcji moderatora - Bosch
| Autor |
Wiadomość |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2005-02-23, 12:51 Rezygnacja z funkcji moderatora - Bosch
|

|
|
Od dnia dzisiejszego "Bosch" nie jest juz moderatorem na naszym forum.
Zrezygnowal z tej funkcji na wlasne zyczenie.
Wielkie dzieki Robert za dlugoletnia wspolprace,
Twoja pomoc przy tworzeniu tego forum oraz fachowa pomoc w dziale "Komunikacja".
No coz, to Twoja decyzja ...
Pomimo wszystko mam nadzieje ze bedziesz nadal do nas zagladal i znajdziesz czas aby od czasu do czasu cos napisac. |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-23, 16:52 pozegnanie.
|

|
|
| Marcin napisał/a: | Od dnia dzisiejszego "Bosch" nie jest juz moderatorem na naszym forum.
Zrezygnowal z tej funkcji na wlasne zyczenie.
Wielkie dzieki Robert za dlugoletnia wspolprace,
Twoja pomoc przy tworzeniu tego forum oraz fachowa pomoc w dziale "Komunikacja".
No coz, to Twoja decyzja ...
Pomimo wszystko mam nadzieje ze bedziesz nadal do nas zagladal i znajdziesz czas aby od czasu do czasu cos napisac. |
Rowniez Tobie dziekuje za wszytko i ciesze sie bardzo, ze moglem pomoc innym w sprawach zwiazachych z Belinem, jak rowniez, albo przede wszystkim ze przydaly sie Tobie moje artykuly, opracowania, opisy, zdjecia. Zawsze bylo to czysta przyjemnoscia.
Jako "nie moderator" mam nadzieje, ze nie bede urazal wartosci duchowach i emocjonalnych niektorych uzytkownikow naszego Forum.
Powodzenia !!! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2005-02-23, 16:54 Re: pozegnanie.
|

|
|
| Bosch napisał/a: | Jako "nie moderator" mam nadzieje, ze nie bede urazal wartosci duchowach i emocjonalnych niektorych uzytkownikow naszego Forum.
Powodzenia !!! |
Też mamy taką nadzieję
Powodzenia??? |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

Pomogła: 10 razy Posty: 1589 Skąd: Berlin/Poznan
|
Wysłany: 2005-02-24, 11:05
|

|
|
Tak latwo sie poddales tym Babom!?
Szkoda zawsze mialam na gorze swojego ziomka a teraz ?????Kto si teraz za mna wstawi!?(w razie czego)
Ale nie dochodzisz od Nas!!!!???? |
|
|
|
 |
|
|