| Autor |
Wiadomość |
dakini [Nieaktywny]
|
Wysłany: 2007-11-20, 17:29 usuniecie profilu
|

|
|
bardzo prosze o usuniecie mojego profilu na tym forum (dakini) i wszytskich moich postow. jestem zdegustowana stylem rozmowy jaki sie tu prowadzi i chce sie wyrejstrowac. pozdrawiam
Marcin/ Profil zostanie wkrotce usuniety. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-20, 18:22
|

|
|
To zadanie Administratora i może po prostu do niego napissz, zamiast oznajmiać to całemu światu. |
_________________ baranek |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-20, 18:52
|

|
|
ja rowniez jestem zdegustowany tym forum,ale je kocham! :grin:
Pani Dakini nie,, degustuj sie,,tylko troche klarowniej przelewaj swoje mysli na Nasze forum.pozdrawiam |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

Pomogła: 35 razy Posty: 749 Skąd: Berlin

|
Wysłany: 2007-11-21, 22:29
|

|
|
| dakini napisał/a: | | pozdrawiam |
Za pozdrowienia dziekuje!
Nie martw sie, Kasiu! My tacy juz zmanierowani i niewdzieczni jestesmy! Firm organizujacych rozne rodzaje imprez mamy tu wystarczajaco, tak ze predzej czy pozniej o Tobie zapomnimy. Nie musisz sie nawet wyrejestrowywac.
Tez pozdrawiam! |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-22, 16:41
|

|
|
straszni jestesmy na tym forum, jedni sie czepiaja poprawnej polszczyzny, inni wypomonaja ze nazizm tyle zlego polakom zrobil...straszni ci polacy ,straszni |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 441 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2007-11-22, 16:44
|

|
|
czuje sie jak swinia |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-11-22, 16:50
|

|
|
zdegustowana? |
 |
|
|
|
 |
mycha0207
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2008-08-24, 21:17
|

|
|
| akto niby jest tym administratorem??? |
|
|
|
 |
samantha2007
Dyskutant

Pomogła: 12 razy Posty: 401 Skąd: MV
|
Wysłany: 2008-08-24, 21:45
|

|
|
| Uwazam, ze to nie jest zabawne Jestem tu nie dlugo,ale popieram ta pania dakini. Niestety wiele sie na tym forum mozna dowiedziec o rodakach. Niestety o zlych stronach. Oczywiscie nie wszyscy tacy sa, ale zeby to pochwalac?? No tak przeciez chamstwo i zawisc goruje u Polakow zarowno tych w Polsce jak i poza jej granicami. Pozdrawiam tych lepszych. A moderatorow prosze o bezstronnictwo! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-08-24, 21:50
|

|
|
| samantha2007 napisał/a: | | ...A moderatorow prosze o bezstronnictwo! |
A o co konkretnie biega? |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
samantha2007
Dyskutant

|
Wysłany: 2008-08-26, 21:35
|

|
|
Czasem czytajac niektore posty mialam wrazenie, ze poniektorzy budza u Was wieksza sympatie.
Jesli urazilam to sorrki |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-08-26, 22:47
|

|
|
| samantha2007 napisał/a: | mialam wrazenie, ze poniektorzy budza u Was wieksza sympatie.
Jesli urazilam to sorrki |
Nawet jesli tak jest, to zwykly ludzki odruch - czy nie... |
|
 |
samantha2007
Dyskutant

|
Wysłany: 2008-08-27, 08:37
|

|
|
Moze i tak Jacku, ale jesli jest sie tu nowym jak w przypadku np mychy i prosisz o pomoc a spotykasz sie od razu z niesympatyczna odpowiedzia stalej bywalczyni tego forum i jeszcze ta osoba mimo udzielenia pomocy wielu osobom w wiekszosci zasmieca forum swoimi wypowiedziami i ma po swojej stronie moderatorow to moim zdaniem nie jest to typowy ludzki odruch tylko zwykle kolezenstwo. I tu wlasnie mialam tez na mysli bezstronnosc moderatorow. Przykro mi ze tak jest, ze zanim sie pozna czlowieka od razu wyrabia sie o nim zdanie. I to tez nie jest dla mnie ludzki odruch.SORRKI
|
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 73 razy Posty: 2598 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2008-08-27, 10:28
|

|
|
| samantha2007 napisał/a: | | ale jesli jest sie tu nowym jak w przypadku np mychy i prosisz o pomoc a spotykasz sie od razu z niesympatyczna odpowiedzia stalej bywalczyni tego forum |
-ja proponuje nie czytac tylko miedzy wierszami,a cala wypowiedz....
| mycha0207 napisał/a: | | ... prosze o jakies komentarze na ten temat!! |
wiec jej odpowiedzialam,ze dlaczego prosi o komentarze,skoro najwidoczniej jest zadowolona z p.Jakubkow i stwierdzilam fakt ,ze tutaj bylo juz nieraz na ten temat i zdania ,co do Jakubkow sa mocno podzielone.........
Zlosliwosci w tej wypowiedzi nie bylo wcale i nawet nie mialam takiego zamiaru.
Co do sympatii na forum,to trzeba sobie na nia zasluzyc raczej,tym bardziej,ze jest to forum otwarte i czesto tu wpadaja rozne trolle i inne dziwne postacie......... ........... |
|
|
|
 |
|
|