| Autor |
Wiadomość |
agares
Nieaktywny
|
Wysłany: 2009-06-30, 19:30 Kogo jeszcze obrazili?
|

|
|
| Kogo jeszcze obraziła ta sama grupa czy jak inni wolą banda? |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 39 razy Posty: 2166 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2009-06-30, 19:38
|

|
|
o jakiej bandzie mowisz?
bo mnie obraziles na pewno ty i ornela oraz marco-polo.zaliczacie sie do jednej bandy? |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
agares
Nieaktywny
|
Wysłany: 2009-06-30, 19:44
|

|
|
O wilku mowa:)
Jak widzę nawet wymieniłaś osoby ciekaw jestem czy te osoby sprowokowałaś czy sprowokowaliście?
Te wasze zaczepki są w ogóle nie na miejscu tak samo psucie opinii rozsyłanie dalej wiadomości, nagabywanie zbiorowe.
Widzę, że czytasz każdy mój post i się odezwałaś. |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-06-30, 19:49
|

|
|
czemu mowisz o mnie w liczbie mnogiej? co ja moge za to, jak inni sie wypowiadają?wypowiadam sie za siebie!
a ty jak jestes bez winy to rzuc kamieniem!ty masz tutaj miano najagaresywniejszego i ty zostales zbanowany za to.
historia z tobą zaczela sie od tego,że sie czepiałeś wszystkiego...
nie wiem w jakim celu otworzyles nowy temat?zeby znowu sie kłócic i prowokować??? |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
agares
Nieaktywny
|
Wysłany: 2009-06-30, 19:53
|

|
|
Ten temat nie założyłem dla Ciebie!
Kto mi nadał takie miano twoi koledzy i koleżanki przez których większości poblokowaliście konta?
Co do prowokacji to jest twój opis "To ja rozdaje karty,Ty możesz czuć się zaszczycony,ze pozwalam ci grac.."
Zapoznaj się bardziej http://pl.wikipedia.org/wiki/Prowokacja
Zbanowano mnie przez właśnie was.
Ortografia twoja się psuje z błędami piszesz! |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-06-30, 20:02
|

|
|
drogi agaresie - zbanowany zostales z wyłącznie swojej własnej winy...
miano nadales sam sobie takie, bo bardzo nieładnie wyzywałeś innych użytkownikow i to potwierdzi wiekszość tutaj.
opis mam, taki jaki mam, czy akurat musi sie on ciebie tyczyc? fühlst du dich etwa angesprochen?
ortografia mi sie nie psuje, to było celowe |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-06-30, 20:11
|

|
|
Sonja odwal sie odemnie,bo zaczynasz mnie wkurzac czym niby Cie obrazilam????Napisalam tylko prawde jaka jest,Ty tez obrazasz,poprostu odczep sie raz na zawsze,bo jestes jak taki lis,wszystko Ci nie pasuje,porostu nie odpowiadaj na moje posty,i sie nie musisz we wszystko wtracac,i na kazdy post sie wymadrzac,chyba ze pozjadalas wszystkie rozumy to wtedy co innego |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-06-30, 20:17
|

|
|
| marco-polo12 napisał/a: | Sonja odwal sie odemnie,bo zaczynasz mnie wkurzac czym niby Cie obrazilam????Napisalam tylko prawde jaka jest,Ty tez obrazasz,poprostu odczep sie raz na zawsze,bo jestes jak taki lis,wszystko Ci nie pasuje,porostu nie odpowiadaj na moje posty,i sie nie musisz we wszystko wtracac,i na kazdy post sie wymadrzac,chyba ze pozjadalas wszystkie rozumy to wtedy co innego |
przeciez nie odpowiedzialam na TWÓJ post, tylko agaresa!
nie przywaliłam się do ciebie tylko ty do mnie zauważ |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
agares
Nieaktywny
|
Wysłany: 2009-06-30, 20:18
|

|
|
Przeanalizuj swoje błędy jak byk błąd na błędzie "czemu mowisz o mnie w liczbie mnogiej? co ja moge za to, jak inni sie wypowiadają?wypowiadam sie za siebie!
a ty jak jestes bez winy to rzuc kamieniem!ty masz tutaj miano najagaresywniejszego i ty zostales zbanowany za to.
historia z tobą zaczela sie od tego,że sie czepiałeś wszystkiego...
nie wiem w jakim celu otworzyles nowy temat?zeby znowu sie kłócic i prowokować???
Podaj osoby które obraziłem tzn masz na myśli swoich kolegów i koleżanki?
[ Dodano: 2009-06-30, 21:19 ]
| SoNja napisał/a: | | marco-polo12 napisał/a: | Sonja odwal sie odemnie,bo zaczynasz mnie wkurzac czym niby Cie obrazilam????Napisalam tylko prawde jaka jest,Ty tez obrazasz,poprostu odczep sie raz na zawsze,bo jestes jak taki lis,wszystko Ci nie pasuje,porostu nie odpowiadaj na moje posty,i sie nie musisz we wszystko wtracac,i na kazdy post sie wymadrzac,chyba ze pozjadalas wszystkie rozumy to wtedy co innego |
przeciez nie odpowiedzialam na TWÓJ post, tylko agaresa!
nie przywaliłam się do ciebie tylko ty do mnie zauważ |
Wypowiedziałaś się jak najbardziej już nie pamiętasz na początku wiadomości napisałaś
o jakiej bandzie mowisz?
bo mnie obraziles na pewno ty i ornela oraz marco-polo.zaliczacie sie do jednej bandy? |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2009-06-30, 20:20
|

|
|
ja nie będę nikogo podawała... będą chcieli,to sami tutaj napiszą,ale mysle,że nie będą tego robić,bo to jest kindergarten.
ja też kończę tą dziecinadę pozdrawiam |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-30, 20:23
|

|
|
A moze tak zorganizujemy konkurs na forumowa mafie? zdaje mi sie ze niektorym sie nudzi i nie maja nic lepszego do roboty niz drazenie ciagle tego samego na forum ;p |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
agares
Nieaktywny
|
Wysłany: 2009-06-30, 20:24
|

|
|
| bunnything napisał/a: | A moze tak zorganizujemy konkurs na forumowa mafie? zdaje mi sie ze niektorym sie nudzi i nie maja nic lepszego do roboty niz drazenie ciagle tego samego na forum ;p |
Już takowa mafia istnieje forumowa |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-30, 20:26
|

|
|
| agares napisał/a: | | bunnything napisał/a: | A moze tak zorganizujemy konkurs na forumowa mafie? zdaje mi sie ze niektorym sie nudzi i nie maja nic lepszego do roboty niz drazenie ciagle tego samego na forum ;p |
Już takowa mafia istnieje forumowa |
Bez komentarza |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2009-06-30, 21:04
|

|
|
Ja czasem zastanawiam sie jak pewne osoby egzystuja w zyciu normalnym... niektorzy sa nawet przewrazliwieni i zycze im z calego serca zeby nie zeszli za pare lat z powodu cisnienia itp. - wiecej luzu , a szczegolnie tu. Na ulicy ktos Wam powie cos ''brzydkiego'' i bedziecie go straszyc adwokatami itp ?? Schwachsinn !! Nie bylo pewnych osob to nie bylo spiec , albo bynajmniej nie bylo rzucania na siebie miesa. Nieprzypominam sobie zebys Ty Agares , czy taka Ornelia uczestniczyli w zycie forum ,przychodzili na spotkania etc. Agares - po tych rzekomych obrazaniach z mojej strony miales chyba 3 mozliwosci jak nie wiecej przyjsc , pogadac itd. ja nie mialem nic przeciwko ,ba wrecz czasem czekalismy te 15-20 min na osoby, ktore zapowiadaly sie ,ze przyjda ,a nie przyszly.
Nie chce sie rozpisywac co , kto , jak - forum pada na oczach i jesli sprawdzi sie to o czym mowily mi pewne osoby to nie chce miec nic wspolnego z tym forum. Spotkalem bardzo milych ludzi na roznych spotkaniach i mam nadzieje ,ze jakis tam kontakt pozostanie , jednak ich tutaj malo co widuje ... mowiac ogolnie : najwiecej burdelu robia osoby , ktore maja malo co wspolnego z tym forum oprocz tego ,ze zalogowali sie kiedys i od czasu do czasu sie wypowiedza przy czym czasem pokazuja swoje fochy i robi sie niesmak. Jest taki ,a nie inny profil forum - albo sie komus podoba , albo nie , a jak nie podoba to po co siedziec dalej i psuc sobie i innym nerwy ?? |
|
|
|
 |
agares
Nieaktywny
|
Wysłany: 2009-06-30, 21:11
|

|
|
Nie interesują mnie spotkania Polonijne ani spotkania towarzyskie z takimi osobami.
Nie zaśmiecam się nowymi bez sensownymi znajomościami portalowymi.
Nie interesuje mnie ani twoje zdanie Maq ani twoich koleżanek.
To forum większość osób stwierdzi schodzi na tak zwane psy przez takie właśnie osoby jak wy.
W ogóle wywalone mam na was mokrym sitkiem!
Zawał serca nikomu nie zagroził przy czytaniu czy jest inaczej?
Nie tracę swoich jak to nazwałeś nerwów potocznie nazywanych bo nie ma o co. |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2009-06-30, 21:30
|

|
|
nie wiem ,czy ktos zszedl przy czytaniu na zawal ,ale czytajac posty od pewnych osob mam wrazenie ,ze zylka ma zaraz tym osoba peknac i w ogole chyba traca panowanie nad tym co pisza
a reszte zostawie bez komentarza... |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-06-30, 23:23
|

|
|
Przestancie skakac juz sobie do gardzieli !!!
Normalnie , jak pitbulle - ta droga prowadzi do nikad !
.... experto credite .... homo sacra res homini !
..a przynajmniej powinien byc
Agresja na forum ? po co ???
... roznica zdan - owszem , ale obrazanie sie nawzajem
- tu zdaje sie czlowiek ma odpoczac ?! |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

Pomogła: 24 razy Posty: 994 Skąd: Berlin-Tempelhof
|
Wysłany: 2009-07-01, 07:19
|

|
|
| Chamstwo było jest i będzie ...i nie ma co ciągnąc tego wątku,bo tylko ciśnienie podnosi.Milego dnia wszystkim życzę. |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy Posty: 834 Skąd: berlin-hemsdorf
|
Wysłany: 2009-07-01, 08:57
|

|
|
i znowu klötnie chyba musicie sie spotkac i piwo wypic wiecie paiepr jest cierpliwy takze pisac mozan i mozna |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-07-01, 09:13
|

|