forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Kogo jeszcze obrazili?

Autor Wiadomość
agares 
Nieaktywny

Wysłany: 2009-06-30, 19:30   Kogo jeszcze obrazili?

Kogo jeszcze obraziła ta sama grupa czy jak inni wolą banda?

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Pomogła: 39 razy
Wysłany: 2009-06-30, 19:38   

o jakiej bandzie mowisz?

bo mnie obraziles na pewno ty i ornela oraz marco-polo.zaliczacie sie do jednej bandy?

agares 
Nieaktywny

Wysłany: 2009-06-30, 19:44   

O wilku mowa:)

Jak widzę nawet wymieniłaś osoby ciekaw jestem czy te osoby sprowokowałaś czy sprowokowaliście?

Te wasze zaczepki są w ogóle nie na miejscu tak samo psucie opinii rozsyłanie dalej wiadomości, nagabywanie zbiorowe.

Widzę, że czytasz każdy mój post i się odezwałaś.

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2009-06-30, 19:49   

czemu mowisz o mnie w liczbie mnogiej? co ja moge za to, jak inni sie wypowiadają?wypowiadam sie za siebie!

a ty jak jestes bez winy to rzuc kamieniem!ty masz tutaj miano najagaresywniejszego i ty zostales zbanowany za to.

historia z tobą zaczela sie od tego,że sie czepiałeś wszystkiego...

nie wiem w jakim celu otworzyles nowy temat?zeby znowu sie kłócic i prowokować???

agares 
Nieaktywny

Wysłany: 2009-06-30, 19:53   

Ten temat nie założyłem dla Ciebie!

Kto mi nadał takie miano twoi koledzy i koleżanki przez których większości poblokowaliście konta?

Co do prowokacji to jest twój opis "To ja rozdaje karty,Ty możesz czuć się zaszczycony,ze pozwalam ci grac.."

Zapoznaj się bardziej http://pl.wikipedia.org/wiki/Prowokacja

Zbanowano mnie przez właśnie was.

Ortografia twoja się psuje z błędami piszesz!

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2009-06-30, 20:02   

drogi agaresie - zbanowany zostales z wyłącznie swojej własnej winy...

miano nadales sam sobie takie, bo bardzo nieładnie wyzywałeś innych użytkownikow i to potwierdzi wiekszość tutaj.

opis mam, taki jaki mam, czy akurat musi sie on ciebie tyczyc? ;) fühlst du dich etwa angesprochen?

ortografia mi sie nie psuje, to było celowe :roll:

marco-polo12
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2009-06-30, 20:11   

Sonja odwal sie odemnie,bo zaczynasz mnie wkurzac czym niby Cie obrazilam????Napisalam tylko prawde jaka jest,Ty tez obrazasz,poprostu odczep sie raz na zawsze,bo jestes jak taki lis,wszystko Ci nie pasuje,porostu nie odpowiadaj na moje posty,i sie nie musisz we wszystko wtracac,i na kazdy post sie wymadrzac,chyba ze pozjadalas wszystkie rozumy to wtedy co innego :wink:

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2009-06-30, 20:17   

marco-polo12 napisał/a:
Sonja odwal sie odemnie,bo zaczynasz mnie wkurzac czym niby Cie obrazilam????Napisalam tylko prawde jaka jest,Ty tez obrazasz,poprostu odczep sie raz na zawsze,bo jestes jak taki lis,wszystko Ci nie pasuje,porostu nie odpowiadaj na moje posty,i sie nie musisz we wszystko wtracac,i na kazdy post sie wymadrzac,chyba ze pozjadalas wszystkie rozumy to wtedy co innego :wink:

przeciez nie odpowiedzialam na TWÓJ post, tylko agaresa!
nie przywaliłam się do ciebie tylko ty do mnie zauważ ;)

agares 
Nieaktywny

Wysłany: 2009-06-30, 20:18   

Przeanalizuj swoje błędy jak byk błąd na błędzie "czemu mowisz o mnie w liczbie mnogiej? co ja moge za to, jak inni sie wypowiadają?wypowiadam sie za siebie!

a ty jak jestes bez winy to rzuc kamieniem!ty masz tutaj miano najagaresywniejszego i ty zostales zbanowany za to.

historia z tobą zaczela sie od tego,że sie czepiałeś wszystkiego...

nie wiem w jakim celu otworzyles nowy temat?zeby znowu sie kłócic i prowokować???

Podaj osoby które obraziłem tzn masz na myśli swoich kolegów i koleżanki?

[ Dodano: 2009-06-30, 21:19 ]
SoNja napisał/a:
marco-polo12 napisał/a:

przeciez nie odpowiedzialam na TWÓJ post, tylko agaresa!
nie przywaliłam się do ciebie tylko ty do mnie zauważ ;)

Wypowiedziałaś się jak najbardziej już nie pamiętasz na początku wiadomości napisałaś

o jakiej bandzie mowisz?

bo mnie obraziles na pewno ty i ornela oraz marco-polo.zaliczacie sie do jednej bandy?

SoNja 
Super Dyskutant
Advocatus Diaboli

Wysłany: 2009-06-30, 20:20   

ja nie będę nikogo podawała... będą chcieli,to sami tutaj napiszą,ale mysle,że nie będą tego robić,bo to jest kindergarten.

ja też kończę tą dziecinadę ;) pozdrawiam

bunnything
Dyskutant

Wysłany: 2009-06-30, 20:23   

A moze tak zorganizujemy konkurs na forumowa mafie? :lol: zdaje mi sie ze niektorym sie nudzi i nie maja nic lepszego do roboty niz drazenie ciagle tego samego na forum ;p

agares 
Nieaktywny

Wysłany: 2009-06-30, 20:24   

bunnything napisał/a:
A moze tak zorganizujemy konkurs na forumowa mafie? :lol: zdaje mi sie ze niektorym sie nudzi i nie maja nic lepszego do roboty niz drazenie ciagle tego samego na forum ;p

Już takowa mafia istnieje forumowa

bunnything
Dyskutant

Wysłany: 2009-06-30, 20:26   

agares napisał/a:
bunnything napisał/a:

Już takowa mafia istnieje forumowa

Bez komentarza :neutral:

Maq 
Super Dyskutant
Herr Batka :)

Wysłany: 2009-06-30, 21:04   

Ja czasem zastanawiam sie jak pewne osoby egzystuja w zyciu normalnym... niektorzy sa nawet przewrazliwieni i zycze im z calego serca zeby nie zeszli za pare lat z powodu cisnienia itp. - wiecej luzu , a szczegolnie tu. Na ulicy ktos Wam powie cos ''brzydkiego'' i bedziecie go straszyc adwokatami itp ?? Schwachsinn !! Nie bylo pewnych osob to nie bylo spiec , albo bynajmniej nie bylo rzucania na siebie miesa. Nieprzypominam sobie zebys Ty Agares , czy taka Ornelia uczestniczyli w zycie forum ,przychodzili na spotkania etc. Agares - po tych rzekomych obrazaniach z mojej strony miales chyba 3 mozliwosci jak nie wiecej przyjsc , pogadac itd. ja nie mialem nic przeciwko ,ba wrecz czasem czekalismy te 15-20 min na osoby, ktore zapowiadaly sie ,ze przyjda ,a nie przyszly.
Nie chce sie rozpisywac co , kto , jak - forum pada na oczach i jesli sprawdzi sie to o czym mowily mi pewne osoby to nie chce miec nic wspolnego z tym forum. Spotkalem bardzo milych ludzi na roznych spotkaniach i mam nadzieje ,ze jakis tam kontakt pozostanie , jednak ich tutaj malo co widuje ... mowiac ogolnie : najwiecej burdelu robia osoby , ktore maja malo co wspolnego z tym forum oprocz tego ,ze zalogowali sie kiedys i od czasu do czasu sie wypowiedza przy czym czasem pokazuja swoje fochy i robi sie niesmak. Jest taki ,a nie inny profil forum - albo sie komus podoba , albo nie , a jak nie podoba to po co siedziec dalej i psuc sobie i innym nerwy ??

agares 
Nieaktywny

Wysłany: 2009-06-30, 21:11   

Nie interesują mnie spotkania Polonijne ani spotkania towarzyskie z takimi osobami.

Nie zaśmiecam się nowymi bez sensownymi znajomościami portalowymi.

Nie interesuje mnie ani twoje zdanie Maq ani twoich koleżanek.

To forum większość osób stwierdzi schodzi na tak zwane psy przez takie właśnie osoby jak wy.

W ogóle wywalone mam na was mokrym sitkiem!

Zawał serca nikomu nie zagroził przy czytaniu czy jest inaczej?

Nie tracę swoich jak to nazwałeś nerwów potocznie nazywanych bo nie ma o co.

Maq 
Super Dyskutant
Herr Batka :)

Wysłany: 2009-06-30, 21:30   

nie wiem ,czy ktos zszedl przy czytaniu na zawal ,ale czytajac posty od pewnych osob mam wrazenie ,ze zylka ma zaraz tym osoba peknac i w ogole chyba traca panowanie nad tym co pisza :)
a reszte zostawie bez komentarza...

mariogozzi 
Super Dyskutant

Wysłany: 2009-06-30, 23:23   

Przestancie skakac juz sobie do gardzieli !!!
Normalnie , jak pitbulle - ta droga prowadzi do nikad ! :!:
.... experto credite .... homo sacra res homini !
..a przynajmniej powinien byc :wink:
Agresja na forum ? po co ???
... roznica zdan - owszem , ale obrazanie sie nawzajem
- tu zdaje sie czlowiek ma odpoczac ?! :?: :cry: :???:

falcor76 
Super Dyskutant

Pomogła: 24 razy
Wysłany: 2009-07-01, 07:19   

Chamstwo było jest i będzie ...i nie ma co ciągnąc tego wątku,bo tylko ciśnienie podnosi.Milego dnia wszystkim życzę.

violetta 
Super Dyskutant

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-07-01, 08:57   

i znowu klötnie :cry: chyba musicie sie spotkac i piwo wypic wiecie paiepr jest cierpliwy takze pisac mozan i mozna :roll:

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2009-07-01, 09:13   

Cytat:
Kogo jesze obrazili?

Mnie jeszcze żaden jesz nie obraził, raz tylko w lesie ukłuł :mrgreen:

Odpowiedz do tematu