Firma rachunkowa Steuer&Kossak
| Autor |
Wiadomość |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

Pomogła: 40 razy Posty: 2286 Skąd: White Lake City
|
Wysłany: 2011-11-25, 11:24 Firma rachunkowa Steuer&Kossak
|

|
|
Ktoś mi ich polecił, ale w internecie nie ma żadnych informacji na ich temat, oprócz w starych ogłoszeniach w Kontaktach... Oferują oni także każdemu ubezpieczenie, ale trzeba płacić za rok z góry (nie wiem czy to normalne?).
Miał może ktoś styczność z tą firmą? |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-25, 12:16
|

|
|
| SoNja, Ubezpieczenie za rok z óry jest normalne, tzn. zawsze mozna sobie wybrwc czy placisz miesiecznie, kwartalnie, pólrocznie, czy rocznie. Mozliwosc placenia tylko rocznie, ubezpieczenia zadaja przewaznie od ludzi zadluzonych z negatywna Schufa. |
_________________ Pozdrawiam liczne grono mych wrogów
Trzymajcie się ciepluchno |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-11-25, 12:53
|

|
|
ja zrozumiałam,że mam za rok z góry zapłacić całość a poźniej oni zwiną interes i szukaj wiatru w polu...
tak samo dziwi mnie,że mój kumpel ma niby ubezpieczenie za 150e bez wkładu własnego, gdzie najtańsze ubezpieczenie jest w H-M z m.in wkładem własnym 600e |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-25, 12:56
|

|
|
| To zalezy czy oni chca Cie u siebie ubezpieczyc, czy sa posrednikami, jesli sami chca u siebie Cie ubezpieczyc, to trzymaj sie od nich z daleko, bo nie ma takiej ubezpieczalni pod ich nazwa, a jesli posrednicza, to po prostu chca byc pewni ze nie przestaniesz placic po 2-3 miesiacach i oni musieliby zwracac ubezpieczalni prowizje. |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-25, 12:59
|

|
|
SoNja, a ubezpieczenie prywatne bez wkladu wlasnego za 150€ nie istnieje, na pewno ma malymi literkami napisane ze pierwsze 600€ w roku musi sam placic.
Wsdzystko w zaleznosci wieku ubezpieczonego, to ubezpieczenie bez wkladu wlasnego jest od 250€/miesiac |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-11-25, 13:02
|

|
|
| Anna_Maria napisał/a: | SoNja, a ubezpieczenie prywatne bez wkladu wlasnego za 150€ nie istnieje, na pewno ma malymi literkami napisane ze pierwsze 600€ w roku musi sam placic.
Wsdzystko w zaleznosci wieku ubezpieczonego, to ubezpieczenie bez wkladu wlasnego jest od 250€/miesiac |
to akurat wiem... pewnie ten kolega sam nie wie on tez zaproponował tę firmę dlatgo wolę się coś więcej dowiedzieć niż wpaść na mine.
Chyba,że to co on ma jest tylko ubezpieczenie od wypadków... |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Anna_Maria
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-25, 13:04
|

|
|