| Autor |
Wiadomość |
gosienka5
Staly bywalec forum

Pomogła: 10 razy Posty: 258 Skąd: berlin-schöneberg
|
Wysłany: 2007-10-04, 11:47 Frankfurt Oder / Slubice
|

|
|
| Mam pytanko!!! czy orientuje sie ktos z was jak dlugo sa otwarte sklepy we frankfurt oder chcielismy sie tam wybrac na zakupy, ale jeszcze nigdy tam nie bylismy chodzi mi o polska strone czy wszystko jest czynne tak jak to zawsze w polsce czyli w normalne dni do 17, a w sobote do 12-13??? czy moze dluzej??? Bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi:) |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2007-10-04, 16:50
|

|
|
| W sobote otwarte jest dluzej, tak do godz. 17-18 , sporo ludzi z Niemiec przyjezdza tam na zakupy co weekend, dlatego. |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-10-04, 23:51
|

|
|
| Hej Marcinie bardzo dziekuje za odpowiedz:) w zwiazku z tym nasunelo mi sie jeszcze jedno pytanko, czy ceny tam bardzo roznia sie od cen w miastach lezacych dalej od granicy??? bo z tego co sie orientuje to zwykle w miastach przygranicznych ceny sa troszke podwyzszone. |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
Marcin
Administrator

|
Wysłany: 2007-10-05, 00:02
|

|
|
Napewno w Slubicach ceny sa nieco wyzsze niz w miastach polozonych troche dalej bo sklepy nastawione sa bardziej na osoby przyjezdzajace z Niemiec, poza tym jest mniejsza konkurencja niz np. w Szczecinie. Jak juz to wole pojechac do Szczecina, to jakies 40-50 km dalej ale jest wiecej sklepow, dluzej otwarte, wiekszy wybor i polaczenie tez nie jest takie zle.
Jak komus zalezy na czasie to warto pojechac do Slubic , jak ktos lubi zakupy i ma czas to Szczecin. |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-10-05, 13:12
|

|
|