Giełda samochodowa w Berlinie - gdzie kupic tanie auto
| Autor |
Wiadomość |
kuba_
Nowy

|
Wysłany: 2010-09-11, 18:38 Giełda samochodowa w Berlinie - gdzie kupic tanie auto
|

|
|
szukam miejsca na terenie berlina gdzie mógłbym pooglądać/zakupić mały niedrogi pojazd
thank you from the mountain |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-09-12, 08:21
|

|
|
Zycze Tobie naprawde powodzenia.W ostatnim czasie tez szukalam auta niestety same szroty i wszystko przebrane przez polskich handlarzy.Tak wiec moje poszukiwania w Berlinie skonczyly sie kleska Ale nie mowie ze Tobie sie nie trafi moze akurat.Zycze powodzenia. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY |
|
|
|
 |
mateusz999
Poczatkujacy Limited Man

|
Wysłany: 2010-09-16, 20:12
|

|
|
| Proponuje szukac na mobilu albo jechac na stara trase na poznan nie autostrada tam sa setki placow |
_________________ Bo ja mam to.... Arbeit Arbeit Arbeit szukam pytam czekam.... |
|
|
|
 |
ManiekBL
Nowy

|
Wysłany: 2011-03-14, 20:43
|

|
|
najtaniej to w necie na allegro |
|
|
|
 |
Tomek0774
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-03-14, 21:24
|

|
|
| ManiekBL napisał/a: | najtaniej to w necie na allegro |
Dokladnie. Na allegro 90 procent samochod jest tanszych jak w Niemczech i do tego maja o polowe mniejsze przebiegi |
_________________ "Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec." |
|
|
|
 |
grzeessiek
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-03-21, 02:39
|

|
|
| Tomek0774 napisał/a: | | ManiekBL napisał/a: | najtaniej to w necie na allegro |
Dokladnie. Na allegro 90 procent samochod jest tanszych jak w Niemczech i do tego maja o polowe mniejsze przebiegi | he..no tak bo dopiero w PL sa poddawane odmladzaniu bardzo modnym w tym kraju , jakim jest przekrecanie licznika , w pl to normalka ze 15 letnie auto bedzie mialo przebieg na liczniku o.k 200tys przebiegu, niemcy sie rzadko bawia w takie cos stad te duuuze przebiegi ,wiele wieksze niz w PL |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-03-22, 09:08
|

|
|
w Berlinie nie oplaca sie kupowac auta - drozyzna i czesto w bardzo srednim stanie. Jesli juz cos to na wsiach kolo Berlina.
Na poludniu Niemiec sprzedaja czesto auta prawie za bezcen , bo sie maska pogniotla od gradu , albo dziecko przerysowalo drzwi. W Berlinie srednio oplacalna zabawa. |
_________________ 23.5@Tresor Berlin / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
kjan55
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-06, 16:18
|

|
|
| a w którym miejscu obecnie są te place?...bo słyszałem ze na teliestrasse rok temu już zlikwidowano i przeniesiono na schnellerstrasse i czy są jeszcze w innch miejscach te place? |
|
|
|
 |
ventyl2.0
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-10, 21:28
|

|
|
największe są na
-gartenfelderstr
-teilestr
-schnellerstr
aut jest bardzo dużo, ale jak stan kiepski to i cena niska, jak auto ładne to drogie, dużo jest aut z włoch..są caly czas te place, tydzień temu tam byłem |
|
|
|
 |
|
|