Hurtownia lub sklep z chemia gospodarcza w Berlinie - szukam
| Autor |
Wiadomość |
kefirkiller
Nowy

|
Wysłany: 2010-06-21, 08:02 Hurtownia lub sklep z chemia gospodarcza w Berlinie - szukam
|

|
|
| szukam hurtowni bądz sklepu na terenie Berlina badz okolic gdzie moge kupic chemie gospodarczą tj proszki do prania plyny itp?? Chce je przywozic do Polski w zamian za pomoc moge dostarczac z Polski jakies towary spozywke itp dzieki za odpowiedz |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Super Dyskutant

Pomogła: 35 razy Posty: 749 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2010-06-21, 08:36
|

|
|
Przepraszam z gory, ze nie na temat, ale tak sie mi skojarzylo:
"Jak Pomorze nie pomoze, to pomoze morze moze, a jak morze nie pomoze, to pomoze moze Hel!"
|
|
|
|
 |
kefirkiller
Nowy

|
Wysłany: 2010-06-21, 08:48
|

|
|
| Kobieta pracujaca, Witaj wiem o co Ci chodzi o pomorze i pomoze he he ale tak serio moze bedziesz w stanie mi pomóc?? |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-06-21, 09:44
|

|
|
Nie, kujawsko-pomorskie
W Berlinie jest Metro cos takiego jak polskie Macro, ale zeby tam wejsc trzeba miec karte. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

Pomogła: 22 razy Posty: 795 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2010-06-21, 13:30
|

|
|
| Kamila napisał/a: | | ale zeby tam wejsc trzeba miec karte. | wystarczy polska karta z makro i z nia idziesz do informacji i tam wydaja ci wejsciowke jednodniowa:) |
_________________ Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem:) |
|
|
|
 |
danutann
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-06-21, 15:53
|

|
|
Jako, że mam kartę do Metro, mogę 'bezinteresownie'* pomoc zrobić zakupy w tymże miejscu.
*tzn. zaznaczam, że jakby co trzeba mnie podwieźć w obie strony. Gratyfikacji żadnej nie oczekuję. |
_________________ Potowrnie zadowoleni z potworka. |
|
|
|
 |
|
|