|
Komisy oraz hale z meblami uzywanymi w Berlinie i okolice
| Autor |
Wiadomość |
macek6
Nowy

|
Wysłany: 2010-01-05, 20:46 Komisy oraz hale z meblami uzywanymi w Berlinie i okolice
|

|
|
Witam
Czy orientuje sie ktos z Panstwa gdzie w Berlinie znajduja sie w miare tanie komisy oraz hale z meblami uzywanymi , mam na mysli starocie i meble stylowe nadajacie sie rowniez do renowacji??Nie chodzi mi o drogie sklepy z antykami w centrum lecz o jakas hale lub komis gdzie pomiedzy nowymi meblami mozna znalezc tez cos przedwojennego ( meble,obrazy,zegary,porcelana) wiem ze jest dosc sporo takich miejsc w Berlinie lecz trudno cokolwiek znalezc przez internet dlatego zwracam sie z prosba o pomoc. Jeszcze jedno moje pytanko dotyczy flohmarkow , ktory z nich jest warty zwiedzenia ? Nie szukam flohmarku ktory jest przepelniony antykami gdyz tam ciezko trafic cos interesujacego za stosunkowo niska cene , interesuja mnie duze flohmarki gdzie miedzy innymi mozna natrafic na starocie .... czy moze doradzic ktos z Panstwa na kktory sie wybrac?Pytam o rade poniewaz slyszalem ze sa flohmarki o roznej tematyce niektore np z sama odzieza a nie chcial bym marnowac czasu na jazde pomiedzy targowiskami.Z gory dziekuje za pomoc o ile taka nadejdzie a i jeszcze jedno ktory z nich jest organizowany tej niedzieli 10.01.2010
Ponizej zamiescilem kilka miejsc pytanie tylko ktory z nich jest warty ziedzenia i mozna trafic jakas mila okazje cenowa ...... Pozdrawiam
Fehrberlinner platz i na schonebergu
Neukolln
Straße des 17. Juni (S-Bahnhof Tiergarten)
Treptower Park
Fehrbelliner Platz (U3 i U7).
Ostbahnhof
mauerpark
Arkonaplatz,
Malteser Trödel Markt
Malteser Straße 139, 12277 Berlin |
|
|
|
 |
kazik52945
Nowy

|
Wysłany: 2011-09-01, 11:21
|

|
|
Witam serdecznie!
Chciałbym również poruszyć ten temat bo jestem w takiej samej sytuacji i poszukuje również tych samych artykułów..
Chociaż data tego postu już jest odległa i nie ma na niego odpowiedzi to mam nadzieję, że ktoś miły podpowie coś na ten temat!
Z góry dziękuję! |
|
|
|
 |
kazik52945
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-12, 09:38
|

|
|
Dzięki za pomoc ... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|