|
| Autor |
Wiadomość |
monikka1710
Nowy

|
Wysłany: 2010-09-16, 22:03
|

|
|
| Mozliwe,kazdy ma inny prog bolu.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Arfa
Nowy

|
Wysłany: 2010-11-08, 13:51 Makijaż permanentny
|

|
|
Witajcie,
jestem kosmetyczką ze Szczecina i wykonuję między innymi makijaże permanentne. Zgadzam się w 100% z opinią, że zanim zdecydujemy się na jego wykonanie należy się dobrze zastanowić. Osobiście jestem przeciwniczkę wykonywania takiej usługi w warunkach domowych. Z tego co wiem, to niezwykle rzadko udaje się wykonać go poprawnie i w 100% bezpiecznie. Operacji chirurgicznej, to pewnie w domu nie chciałybyście mieć wykonanej. Makijaż to prawie to samo. Wymaga sterylności i precyzji - a dziewczyna z walizeczką pod ręką nie jest w stanie takiej usługi (moim zdaniem) wykonać należycie. Zauważcie, że bardzo wiele osób szuka kogoś, kto taki makijaż usunie. Nie zawsze się udaje (bo dziewczyny krążące po domach zazwyczaj nie biorą odpowiedzialności za to co wyjdzie - bo gdzie jej będziecie szukać? Ja już widziałam makijaż ust, który może usunąć tylko chirurg plastyczny - wyszła choinka, a dziewczyny szukaj gdzie chcesz).
Co do ceny - makijaże takie kosztują sporo, ale jest to koszt głównie igieł i pigmentów. Pigmenty są inne niż w tatuażach trwałych i o wiele droższe, ale za to bezpieczne - czyli mniejsze prawdopodobieństwo uczulenia i dużych powikłań w gojeniu.
Na podsumowanie - nie oszczędzajcie na swoim zdrowiu i wyglądzie. Usuwanie skutków takiej oszczędności może kosztować o wiele wiele więcej |
_________________ Vell Spa Szczecin +48914842511 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|