forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

makijaz permanentny brwi

Autor Wiadomość
mamusia 
Staly bywalec forum

Pomogła: 7 razy
  Wysłany: 2010-07-12, 22:10   makijaz permanentny brwi

szukam polskiej kosmetyczki w berlinie ktora wykona fachowo i nie za drogo makijaz brwi???? najlepiej z dojazdem do domu-mam małe dziecko wiec nie bardzo kto by mi popilnowal synka... chciałabym nadac ładny kształt swoim brwia....dziekuje za pomoc :mrgreen:

Tygrysek88 
Poczatkujacy

Wysłany: 2010-07-21, 20:25   

Ja sie dolanczam ;) :razz:

bissous 
Uzytkownik

Wysłany: 2010-08-18, 10:55   

Hej dziewczyny,

ale macie swiadomosc tego, ze ten makijaz utrzymuje sie od 3 do 7 lat minimum! :roll:
Dochodzi do pigmentacji skory i pigment wprowadza sie na 3 mm wglab skory. To jest praktycznie tatuaz.
Pisze to nie zeby Was przestraszyc, ale zebyscie najpierw zapoznaly sie z pracami kosmetyczki a potem poddaly sie jej igle!

Pozdrawiam!

mamusia 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-08-18, 21:51   

no ja to jestem nadal chetna.mam małe dziecko i nie mam zbytnio czsu zeby w 100 procentach zadbac o siebie..a te brwi to nigdy nie udało mi sie zrobic takiego samego krztałtu na obu brwiach...sa krzywe i to sie rzuca w oczy..ciagłe poprawianie kredka i nie umiem sama dobrze ich wyrównac....wiem,ze ten zabieg to kłucie i ,ze tak długo efekt zostaje...nawet to i lepiej :mrgreen: kredka pójdzie całkiem na bok i problem z głowy :mrgreen: znalazłam na necie polski salon w berlinie ale chca az 180e za usługe.....za drogo troche jak na kieszen moja...... :cry:

amazonka 
Bardzo czesto tu bywa
amazonka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-08-19, 07:12   

ja robilam jakies 2 lata temu brwi i nie zaluje tez malowalam kredka a teraz luksus nic sie nie rozmazuje sa caly czas no i obie w jednym ksztalcie takze polecam niezdecydowanym

ossola 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2010-08-19, 11:14   

njlepiej zrobic gdzies gdzie juz ktos robil- kolezanka, sasidka itp
moj koleznka robila brwi i usta ale mizernie - brwi po roku zrobily sie z brazu rozowo-pomaranczowe no w sumie kolor nie do okreslenia.wyglad okropnie
ja robilam sma kreski na oczach i modle sie byle szybko zeszly te resztki.....
ale jak ktos poleci salon i ma sam fajnie zrobione-zacisnc zabki,siegnac do kieszeni!!!!

amazonka 
Bardzo czesto tu bywa
amazonka

Wysłany: 2010-08-19, 13:18   

Ja polecam tam gdzie ja robilam kolor nie zmienil sie do dzis bardzo fachowo zrobione
Hermannstr. 57
12049 Berlin
Tel: 030-6271021
koszt 200 euro brwi

bissous 
Uzytkownik

Wysłany: 2010-08-20, 09:26   

mamusia, rozumiem, z dziecmi to nie ma zbyt duzo czasu! hihi! :mrgreen:
Ja sama tez mam zrobione brwii i super mi z tym faktem, zwlaszcza, ze po malym wypadku przy jednej brwii nie chcialy mi wloski rosnac.. :cry:
Ja mam w sumie tylko taki maly schattierung zrobiony wiec nie rzuca sie to w oczy praktycznie.
Ale jak ktos chce miec ladne, wyrazne, ksztaltne to po prostu dobrze sie upewnic, jak pracuje kosmetyczka. Czy sa jakies zadowolone klientki? Jak wygladaly ich brwii po roku czasu? czy a dobre pigmenty czy moze sie wyplukuja?
Zapytam jeszcze zaprzyjaznionej kosmetyczki tu w Blnie. Wprawdzie ona osobiscie nie wykonuje tej uslugi ale sama ma idealnie zrobione brewki.
Dam znac jeszcze!

Milego popoludnia!

mamusia 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-08-20, 15:15   

dziekuje serdecznie za pomoc wszystkim dziweczyna

alexxandria87 
Poczatkujacy

Wysłany: 2010-08-22, 01:52   

Hello! A ja mam jeszcze inne pytanie - czy brwi po takim zabiegu sa spuchniete? Jesli tak, to jak dlugo sie utrzymuje taka opuchlizna? Czy faktycznie bardzo boli...jesli nie juz przy robieniu, to moze pozniej po paru godzinach (jak np. kolczyk w jezyku)?

Pozdrawiam :-)

amazonka 
Bardzo czesto tu bywa
amazonka

Wysłany: 2010-08-22, 06:41   

tak ja mialam opuchlizne przez mniej wiecej 24 h czy boli troche tak ale da sie wytrzymac gorzej bolał kolczyk w jezyku jak znieczulenie odeszlo!

madzia25 
Uzytkownik

Wysłany: 2010-08-28, 18:37   

Dziewczyny a znacie moze jakas dobra kosmetyczke ze Szczecina? Tez chcialabym wkoncu porawic wyglad moich brwi. Wiem, ze jest jedna Pani, ktora jest w tym swietna ale trzeb bardzo dlugo czekac

gosia82 
Uzytkownik

Wysłany: 2010-08-29, 11:54   

witam!!!
ja wybieram się w sobotę do szczecina zrobić brwi, dam Wam znać jak wyszło i w ogóle....

pozdro :cool:

mamusia 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2010-08-30, 12:09   

do szczecina...hmmm dla mnie to za daleko zeby jezdzic...lepiej gdyby to było w berlinie

kochanie_moje 
Dyskutant

Pomogła: 9 razy
Wysłany: 2010-08-30, 17:08   

Ja robilam brwi w Szczecinie u dziewczyny, ktora wczesniej pracowala pare lat w Berlinie w Europe Center... Moge powiedziec, ze jestem zadowolona i polecic to rozwiazanie dla osob z rana "przezroczystych"... Kreski na gornej powiece robilam ostatnio juz w Berlinie w Long Term cos tam na Kudammie. Jestem super zadowolona :)

madzia25 
Uzytkownik

Wysłany: 2010-08-30, 19:42   

kochanie_moje a masz jeszcze jakies namiary na nia?

Pia 
Super Dyskutant

Pomogła: 53 razy
Wysłany: 2010-09-01, 14:34   

Long-Time-Liner jest naprzeciwko leiser kolo kadewe,i maja teraz nawet jakas akcje odnosnie brwi ,widzialam dzis ale tak lalo ze przelecialam szybko z wözkiem

Kochanie moje, gdzie ta polka pracowala w europa center ?? 11 lat tu mieszkam chodze do kosmetyczki do europa i nigdy tam zadnej polki nie widzialam ...

gosia82 
Uzytkownik

Wysłany: 2010-09-04, 20:42   

hejka, właśnie wróciłam ze Szczecina z nowymi brwiami i mogę powiedzieć że jestem zadowolona choć na efekt końcowy muszę tydzień dwa poczekać...

pozdrawiam :)

monikka1710 
Nowy

Wysłany: 2010-09-16, 20:29   

Opuchlizna utrzymuje sie do 3 dni,zalezy to od rodzaju i wrazliwosci skory.Zabieg jest troche bolesny,podczas zabiegu stosuje sie srodki obkurczajace naczynia krwionosne,ktore nie dopuszczaja do krwawienia i dzialaja znieczulajaco.Jesli chodzi o kolor-po samym zabiegu jest ciemny ale po wygojeniu sie skory bleknie do 40-50 %.Wazne sa barwniki i od nich zalezy efekt.Jesli macie Panie pytanka,chetnie odpowiem.A przy okazji zapraszam do mojego salonu,wykonuje makijaz takze metoda wloskowa.Pozdrawiam Monika

gosia82 
Uzytkownik

Wysłany: 2010-09-16, 20:41   

hejka, jeśli chodzi o mnie to nie miałam w ogóle opuchniętych brwi i podczas zabiegu nie bolało i jestem baaardzo zadowolona :)

Odpowiedz do tematu